Κυριακή, 23 Νοεμβρίου 2014

Δεν δημοσιεύουν την φωτογραφία του επικίνδυνου Αλβανού μακελάρη για να μην θιχτούν τα προσωπικά του δεδομένα και δικαιώματα!

ΣΤΕΙΛΤΕ ΡΕ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΝΑ ΣΤΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ  ΑΜΕΣΩΣ !!!
«Προσωπικά δεδομένα» επικαλείται η Εισαγγελέας! Ο Aλβανός φονιάς κυκλοφορεί ελεύθερος και η ΕΛΑΣ ακόμη περιμένει άδεια για να δημοσιοποιήσει φωτογραφία του!
Σε ένα απίστευτο αλαλούμ μεταξύ Δικαιοσύνης και Αστυνομίας κολλάει η δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του Αλβανού κακοποιού που σκόρπισε τον τρόμο στο Μικρολίμανο και από θαύμα δεν υπήρξαν νεκροί.
Δηλαδή ενώ η Αστυνομία έχει στείλει τη δικογραφία με ονομαστικοποιημένο το δράστη της τυφλής δολοφονικής απόπειρας, στην Εισαγγελία του Πειραιά, στα στοιχεία του 35χρονου Αλβανού η δικαστική απόφαση δεν επιτρέπει τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας.

Η Εισαγγελέας Πειραιά επικαλείται τα «προσωπικά δεδομένα και δικαιώματα» του Αλβανού, κι έχει θέσει «χρονική ρήτρα» στην δημοσιοποίηση της διάταξης την οποία έχει υπογράψει με ημερομηνία της ερχόμενης Τρίτης (25/11).
Στο αιτιολογικό σκεπτικό της απόφασης, αναφέρεται στο σχετικό Νόμο ενώ διευκρινίζεται ότι θα πρέπει να αναζητηθεί και να γίνει… επίδοση στον προσδιορισμένο δράστη - κατηγορούμενο, και στην περίπτωση που δεν εντοπισθεί, να θυροκοληθεί στη διεύθυνση της τελευταίας γνωστής διαμονής του, ώστε να λάβει- στο ενδεχόμενο που το επιθυμεί- το χρονικό περιθώριο των 48 ωρών όπως προβλέπει ο νόμος των προσωπικών δεδομένων στο ενδεχόμενο να προσφύγει με ένσταση κατά της απόφασης.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της Εισαγγελικής απόφασης, το οποίο διαβιβάστηκε στην ΕΛΑΣ, η οποία θα εκτελέσει τη σχετική απόφαση, οφείλει να τη θυροκολλήσει σε διεύθυνση στα Χανιά, την οποία είχε δηλώσει ως μόνιμη διαμονή κατά την αποφυλάκισή του, στο Σωφρονιστικό Κατάστημα ο 35χρονος Αλβανός, δίδοντας τη διορία των 48 ωρών στον προσδιορισμένο δράστη της επίθεσης, να προσφύγει όπως προβλέπεται από το Νόμο περί «προστασίας των προσωπικών δεδομένων».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...