Πέμπτη, 6 Νοεμβρίου 2014

Υφυπουργός Παιδείας Γ.Στύλιος προς Λ.Κανέλη: "Κασιδιάρης που σου χρειάζεται" (vid)

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!
Ο υφυπουργός Παιδείας Γ.Στύλιος απευθυνόμενος πριν λίγο στην Ολομέλεια της Βουλής εκφράζοντας ολόκληρη την δεξιά είπε την Λ.Κανέλη την ατάκα της δεκαετίας: «Θέλεις Κασιδιάρη μου φαίνεται», και πρόσθεσε: «Τελικά, θέλεις να με κάνεις Κασιδιάρη!», εννοώντας ότι οι θέσεις της και η παρουσία της είναι τόσο αντιθεσμική και αντιδημοκρατική που μόνο ένα χαστούκι θα μπορούσε να την συνεφέρει!


Και προφανώς και ήρθε στην θέση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, αυτό όμως που προκάλεσε εντύπωση ήταν ότι προς υπεράσπιση της Λ.Κανέλη έτρεξε αυτόκλητα ο Πρόεδρος της Βουλής Ε.Μεϊμαράκης για να ζητήσει συγγνώμη εκ μέρους του Στύλιου!

Η κυρία Κανέλλη, κατηγόρησε τον υφυπουργό Παιδείας Γιώργο Στύλιο ότι εμφανίζεται σαν άλλη Μαρία Αντουανέτα αναφερόμενη στο γεγονός ότι το υπουργείο μοιράζει ένα φρούτο την ημέρα στους μαθητές.

Πραγματοποιούνταν συζήτηση επίκαιρης ερώτησης για τον υποσιτισμό του μαθητικού πληθυσμού που γινόταν στην Ολομέλεια της Βουλής

«Θέλεις Κασιδιάρη», είπε προς τη βουλευτή του Κομμουνιστικό Κόμματος ο υφυπουργός Παιδείας Γιώργος Στύλιος και πρόσθεσε: «Θέλεις να με κάνεις Κασιδιάρη!».

Στο επεισόδιο παρενέβη ο ίδιος ο πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης -παρ' ότι δεν βρισκόταν στην αίθουσα της Ολομέλειας- ο οποίος εξέφρασε την λύπη του και ζήτησε συγγνώμη από την κυρία Κανέλλη σαν αυτόκλητος συνήγορος.

Η βουλευτής του ΚΚΕ απάντησε στον κ. Μεϊμαράκη ότι  η συγγνώμη του προέδρου της Βουλής δεν την καλύπτει διότι ο κ. Στύλιος που την απείλησε ότι θα λειτουργήσει απέναντι της όπως ο Ηλίας Κασιδιάρης, είναι εκπρόσωπος της κυβέρνησης και υιοθέτησε πλήρως την υπερασπιστική γραμμή του Ηλία Κασιδιάρη λέγοντας ότι εξοργίστηκε από όσα του καταμαρτύρησε η κυρία Κανέλλη.

Είναι σίγουρο ότι όντως θα χρησιμοποιηθεί προς υπεράσπιση του Η.Κασιδιάρη, καθώς σύπτωση επαναλαμβανόμενη κατι δείχνει για το τρόπο με τον οποίο πολιτεύεται η Λ.Κανέλη.

Πάντως μετά από δύο ώρες και κατόπιν ανυπόφορων πιέσεων από το Μαξίμου ο Γ.Στύλιος αναγκαστηκε και ζήτησε "συγγνώμη"

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...