Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2014

Νέο βατερλώ Σαμαρά: 131 ΟΧΙ στην Χούντα - Ολοταχώς για εκλογές!

Οκτώ επιπλέον βουλευτές στήριξαν τον υποψήφιο της αντεθνικής συγκυβέρνησης Σταύρο Δήμα, σε σχέση με την πρώτη ψηφοφορία της περασμένης Τετάρτης. Μεταξύ αυτών σε περίοπτη θέση οι Μπούκουρας και Αλεξόπουλος, τους οποίους όλως τυχαίως η «ανεξάρτητη» δικαιοσύνη έχει αφήσει ελεύθερους διότι έχουν αποστασιοποιηθεί από τη Χρυσή Αυγή!
Παρά την καταφανή παρέμβαση της δικαστικής εξουσίας στην πολιτική ζωή, ανταλλάσσοντας την ελευθερία βουλευτών με την ψήφο για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά μετρά μόλις 168 ψήφους, 12 λιγότερους από τους απαιτούμενους 180.

Χαρακτηριστικό της φαιδρότητας των αθλίων του αντισυνταγματικού τόξου, το γεγονός της αλλαγής στάσης πολιτικάντηδων και δημοσιογραφικών λακέδων απέναντι στους μέχρι πρότινος «τραμπούκους και εγκληματίες νεοναζί», Μπούκουρα και Αλεξόπουλο, οι οποίοι αφού ψήφισαν τον υποψήφιο της Χούντας, λογίζονται πλέον ως «δημοκράτες»!
Δεν έχει πάτο το βαρέλι της σαπίλας του αντισυνταγματικού τόξου, όμως παρά ταύτα, οι ελπίδες των διεφθαρμένων να εκλέξουν Πρόεδρο και να συντηρήσουν την αντεθνική κυβέρνηση Βενιζέλου-Σαμαρά αποδεικνύονται φρούδες και οι εκλογές πέρα από απολύτως αναγκαίες καθίστανται αναπόφευκτες.
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή δεν μετανοεί, ούτε συμβιβάζεται!
Έκαναν το... καθήκον τους οι αποστάτες: Σταύρος Δήμας και αφήνεσαι ελεύθερος!
Κατά την διάρκεια της πρώτης ψηφοφορίας επί τη ανακοινώσει των ονομάτων των αποστατών, συνοδευόμενη από ηχηρή απουσία, ο Σαμαράς είχε γυρίσει, με απορία, στον Τασούλα, ρωτώντας «πού είναι;».
Εν τέλει οι δύο πρώην έπραξαν το καθήκον τους απέναντι στον πρωθυπουργό που αποφυλάκισε τον ένα και άφησε τον άλλο ελεύθερο χωρίς όρους, υπερψηφίζοντας για πρόεδρο της δημοκρατίας τον Σταύρο Δήμα.
Προφανώς το γεγονός ότι ο Μπούκουρας αφέθηκε ελεύθερος την ημέρα της πρώτης ψηφοφορίας «δεν» βάρυνε στην απόφασή του να υπερψηφίσει τον μνημονιακό υποψήφιο πρόεδρο. Επίσης «τυχαίο» το γεγονός ότι την ίδια ακριβώς ημέρα παρατάθηκε η προφυλάκιση των Συναγωνιστών, Γερμενή και Ηλιόπουλου, επειδή δεν προσκύνησαν. Τέλος, «τυχαίο» το γεγονός ότι ο Αλεξόπουλος ήταν ο μόνος βουλευτής που αφέθηκε ελεύθερος άνευ όρων, επειδή ανεξαρτητοποιήθηκε.
Κατά τα άλλα, η δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής «δεν είναι πολιτική»!
Υ.Γ.: Επειδή πολύς λόγος έγινε σχετικά με το αν στους «121» θα συναθροιστούν οι ψήφοι Χρυσαυγιτών, έχουμε πλέον να κάνουμε μία ερώτηση προς τον Σαμαρά και τον Δένδια που υποδέχτηκαν με χαρά και ανακούφιση το «Σταύρος Δήμας» από τους αποστάτες: Το δέχεστε, ω μεγάλοι «δημοκράτες», να συναθροίζονται ψήφοι «εγκληματικής οργάνωσης» στους 168 «πατριώτες» που ψήφισαν τον μνημονιακό υποψήφιο; Αν (λέμε τώρα...) καταφέρετε να εκλέξετε πρόεδρο, θα γίνει αυτό με τους ψήφους «εγκληματικής οργανώσεως» και «φασιστών»; Ή μήπως μετά το «Σταύρος Δήμας» αποκαθάρθηκαν από τα «εγκλήματά» τους και την πρότερη «φασιστική ιδεολογία» τους, όπως ο Βορίδης και ο Μπουμπούκος;

Να σημειωθεί πως στην αναφώνηση "Σταύρος Δήμας" από τον Αλεξόπουλο, ο Δένδιας έκανε ένα μορφασμό ικανοποίησης και γύρισε αμέσως προς τον Βορίδη να σχολιάσουν την επιτυχία. Ο δε Σαμαράς για να μην καρφωθεί όπως της προηγούμενη φορά έμεινε ανέκφραστος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...