Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 2014

ΑΝΕΛ: "Προσπάθησαν να δωροδοκήσουν και την Έλενα Κουντουρά"

ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΤΟΥ DVD ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ
Διαστάσεις "χιονοστιβάδας" παίρνουν οι αποκαλύψεις περί προσπάθειας χρηματισμού βουλευτών των ΑΝΕΛ αφού επιχείρησαν να δωροδοκήσουν και την Έλενα Κουντουρά για να ψηφίσει για ΠτΔ
 Μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Επιτροπής Δεοντολογίας στη Βουλή, οι δημοσιογράφοι ρώτησαν την εκπρόσωπο των ΑΝΕΛ Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά ποιος είναι ο έτερος βουλευτής του κόμματος που σύμφωνα με τον Παύλο Χαϊκάλη μπορεί να προσέγγισε ο «αγγελιοφόρος» ώστε να τον δωροδοκήσει για να ψηφίσει τον υποψήφιο Πρόεδρο Δημοκρατίας. «Είναι άντρας ή γυναίκα;», ρώτησαν οι δημοσιογράφοι την κυρία Κόλλια Τσαρουχά και η βουλευτής των ΑΝΕΛ απάντησε «γυναίκα».


Σε νεότερη ερώτηση των δημοσιογράφων αν πρόκειται για την Σταυρούλα Ξουλίδου, την ίδια την κυρία Κόλλια-Τσαρουχά ή την Έλενα Κουντουρά, η κυρία Κόλλια απάντησε ότι πρόκειται για την κυρία Κουντουρά.

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής αποφάσισε να δοθούν αντίγραφα του dvd με το οπτικοακουστικό υλικό που περιλαμβάνει τα καταγγελόμενα από τους κυρίους Χαϊκάλη - Καμμένο περί της προσπάθειας εξαγοράς του βουλευτή των ΑΝΕΛ στους αρχηγούς των κομμάτων της Βουλής.


Η βουλευτής των ΑΝΕΛ Μαρίας Κόλλια Τσαρουχά είπε ότι το dvd που έστειλε ο κ. Καμμένος στον πρόεδρο της Βουλής περιείχε δύο συαντήσεις του βουλευτή Π.Χαϊκάλη με τον Γ.Αποστολόπουλο.

Οπως είπε η κυρία Τσαρουχά, το dvd περιέχει οπτικό από την πρώτη συνάντηση του Παύλου Χαϊκάλη με τον φερόμενο ως μεσάζοντα Γιώργο Αποστολόπουλο ενώ το ηχητικό είναι από τη δεύτερη συνάντηση Χαϊκάλη-Αποστολόπουλου

Το γραφείο πρωτοκόλλου του Προέδρου της Βουλής εχει ήδη παραλάβει σφραγισμένο φάκελο με το dvd. Οι εκπρόσωποι των κομμάτων στην επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής τις επόμενες ώρες θα μεταφέρουν το οπτικοακουστικό υλικό του κ. Καμμένου στους αρχηγύς των κομμάτων τους.

1 σχόλιο :

  1. ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΜΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΤΗΣΕΣ. ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΡΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...