Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 2014

Η φιλοτουρκική προπαγάνδα καλά κρατεί: Χριστούγεννα στο σπίτι του... Μεχμέτ Αλή!

Σύντομα έρχονται τα Χριστούγεννα και οι Έλληνες ετοιμάζονται να γιορτάσουν την άφιξη στον κόσμο του Θεανθρώπου. Κάποια άλλα ύποπτα και προδοτικά κέντρα ακόμη και εντός των Χριστουγέννων συνεχίζουν την φιλοτουρκική προπαγάνδα φτάνοντας ακόμη και στο σημείο να διαπαιδαγωγούν παιδιά νεαρής ηλικίας (11-14 χρονών).
Αυτές τις μέρες κυκλοφορεί αφίσα στην πόλη της Καβάλας με τίτλο "Χριστούγεννα στο σπίτι του Μεχμέτ Αλή”. Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που υλοποιείται για πρώτη φορά στην πόλη μας, από το καθόλου αθώο ερευνητικό κέντρο Μοχμέτ Άλι.
Αυτή την Κυριακή 21/12 το πρόγραμμα θα ξεκινήσει με την αφήγηση παραμυθιών και ακουσμάτων αλλά και την επαφή των αισθήσεων με αρώματα και γεύσεις Ανατολής.
Ουσιαστικά πρόκειται για καθαρή φιλοισλαμική και φιλοτουρκική προπαγάνδα με θύματα τα νεαρά παιδιά που μέσα από τα ψυχαγωγικά πρωινά με εκπαιδευτικό χαρακτήρα του ιδρύματος γίνονται αποδέκτες της πολυπολιτισμικότητας και της διαφορετικότητας.
Ας μην ξεχνάμε ότι είναι το ίδιο ίδρυμα που διοργάνωσε τον Οκτώβριο διεθνές συνέδριο με θέμα «Σύγχρονες Όψεις των Ισλαμικών Κήπων: Πολλαπλές Ερμηνείες του Παραδείσου». Και όλα αυτά συμβαίνουν σε μια χώρα όχι μουσουλμανική, αλλά στην Ελλάδα η οποία γνώρισε για 400 ολόκληρα χρόνια τη βία και τις σφαγές του ισλαμικού χαλιφάτου στο οποίο επικεφαλής ήταν ο Σουλτάνος των Οθωμανών. Μέσα σε κατάσταση μιας κυριολεκτικής ιστορικής αφασίας στην Ελλάδα προβάλλεται και τιμάται ο Μωχάμετ Άλι, ο οποίος είχε αποστείλει με ισχυρά στρατεύματα τον Ιμπραήμ ο οποίος έπνιξε τους Έλληνες στο αίμα. Και όχι μόνο αυτό. Το σχέδιο του Ιμπραήμ ήταν να κατασφάξει ολόκληρο τον ελληνικό πληθυσμό και να εγκαταστήσει στην Πελοπόννησο Φελάχους από την Αίγυπτο.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι όλα αυτά πραγματοποιούνται με τα χρήματα του Ελληνικού λαού που ελέω μνημονίου εξαθλιώνεται και φτωχοποιείται καθημερινά από μια κυβέρνηση που οδηγεί την πατρίδα μας στην καταστροφή. Γεγονός που η Χρυσή Αυγή έχει καταγγείλει και από τα έδρανα της βουλής σχετικά στο νομοσχέδιο για την έρευνα, την τεχνολογική ανάπτυξη και την καινοτομία.

Αυτό που πρέπει να κάνει η κυβέρνηση είναι να δώσει χρήματα σε τρίτεκνους και πολύτεκνους, όπως και να κάνει φοροαπαλλαγές.διαβαστε και παρακατωπριν λιγο καιρο

Συνέδριο ισλαμιστών στην Ελληνική Καβάλα 

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου στην εφημερίδα "Εμπρός"
Προς τιμήν του Μωχάμετ Άλι της Αιγύπτου του πάτερα του Ιμπραήμ που κατέσφαξε την Ελλάδα
Έγινε κι αυτό στην Ελλάδα του Μνημονίου: Συνέδριο πραγματοποίησε την εβδομάδα που πέρασε το ερευνητικό κέντρο "Μώχαμετ Άλι", συνέδριο διεθνές στο οποίο ειδικοί του ισλαμικού πολιτισμού ανέλυσαν τα μουσουλμανικά επιτεύγματα στη διάρκεια των αιώνων.
Το συνέδριο αυτό πραγματοποιήθηκε στην ίδια χρονική περίοδο κατά την οποία οι ισλαμιστές καθημερινά αποκεφάλιζαν ανθρώπους με μαχαίρια και τσεκούρια σε Ασία και Αφρική. Και έγινε σε μια χώρα όχι μουσουλμανική, αλλά στην Ελλάδα η οποία γνώρισε για 400 ολόκληρα χρόνια τη βία και τις σφαγές του ισλαμικού χαλιφάτου στο οποίο επικεφαλής ήταν ο Σουλτάνος των Οθωμανών.
Όμως δεν είναι μόνο αυτά...Μέσα σε κατάσταση μιας κυριολεκτικής ιστορικής αφασίας στην Ελλάδα τιμάται ο Μωχάμετ Άλι, ο οποίος είχε αποστείλει με ισχυρά στρατεύματα τον Ιμπραήμ ο οποίος έπνιξε τους Έλληνες στο αίμα. Και όχι μόνο αυτό. Το σχέδιο του Ιμπραήμ ήταν να κατασφάξει ολόκληρο τον ελληνικό πληθυσμό και να εγκαταστήσει στην Πελοπόννησο Φελάχους από την Αίγυπτο.
Σήμερα 200 σχεδόν χρόνια μετά τις σφαγές εκείνες φαίνεται πως ο Μωχάμετ Άλι, ο πατέρας του σφαγέα Ιμπραήμ έχει φίλους στην Ελλάδα. Είχε και τότε... Όπως τους προδότες σαν τον Νενέκο που πολεμούσαν ενάντια στην Πατρίδας τους στο πλευρό του, όπως κάποιους μεγαλέμπορους ελληνόφωνους στην Αλεξάνδρεια τους οποίους σήμερα τους θεωρούμε... ευεργέτες και οι οποίοι είχαν φτιάξει δίκτυο κατασκόπων υπέρ του Ιμπραήμ στα χρόνια της Επαναστάσεως. Ανάμεσα στους οποίους και ένας πρόγονος του σημερινού Νενέκου.
Πάντα επίκαιρος ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης που είχε πει μετά την απελευθέρωσή μας: "Ακόμα τ΄ άλογό σου μας πατά Μπραΐμη".
ΝΙΚΟΛΑΟΣ Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Πολιτικός κρατούμενος

Φυλακές Κορυδαλλού

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...