Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2014

Μέχρι στιγμής έξη τα άρπαξαν από .....τον κουμπαρά Σύμφωνα με τις τελευταίες δηλώσεις στους βουλευτές που θα ψηφίσουν την νέα γλάστρα συνυπολογίζονται οι ......

Ο αριθμός "161" είναι αυτός στον οποίο έχουν καταλήξει από το Μέγαρο Μαξίμου για την αυριανή εκλογή. Από την πλευρά της κυβέρνησης υπολογίζουν εκτός από τους βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας οι οποίοι είναι 155 και έναν συγκεκριμένο αριθμό ανεξάρτητων βουλευτών, βασιζόμενοι στις δηλώσεις που έχουν κάνει μέχρι το βράδυ της Τρίτης.

Σύμφωνα με τις τελευταίες δηλώσεις στους βουλευτές που θα ψηφίσουν την νέα γλάστρα συνυπολογίζονται οι Γιώργος Νταβρής, Σπύρος Λυκούδης, Κατερίνα Μάρκου, Γρηγόρης Ψαριανός, Χρήστος Αηδόνης και Παναγιώτης Μελάς.
Στο στρατόπεδο του «όχι» είναι οι 71 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι 12 του ΚΚΕ και οι 12 των ΑΝΕΛ, σύνολο 95. Στα «όχι» θα πρέπει να προσμετρηθούν και αυτά των βουλευτών της ΧΑ, ωστόσο είναι άγνωστο πόσοι από αυτούς θα είναι στη Βουλή, με άδεια από τη φυλακή.

Μάχη πάντως αναμένεται να δώσουν τα επιτελεία Μαξίμου και Κουμουνδούρου για την ψήφο των ανεξάρτητων βουλευτών, αλλά καυτών της ΔΗΜΑΡ, μετά και τη χθεσινή δήλωση του Φώτη Κουβέλη, ο οποίος ουσιαστικά «αποδέσμευσε» τους βουλευτές τους από την κομματική γραμμή. Παράλληλα άγνωστη παραμένει και η στάση που θα κρατήσουν οι πρώην χρυσαυγίτες Στάθης Μπούκουρας και Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...