Μέχρι στιγμής έξη τα άρπαξαν από .....τον κουμπαρά Σύμφωνα με τις τελευταίες δηλώσεις στους βουλευτές που θα ψηφίσουν την νέα γλάστρα συνυπολογίζονται οι ......

Ο αριθμός "161" είναι αυτός στον οποίο έχουν καταλήξει από το Μέγαρο Μαξίμου για την αυριανή εκλογή. Από την πλευρά της κυβέρνησης υπολογίζουν εκτός από τους βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας οι οποίοι είναι 155 και έναν συγκεκριμένο αριθμό ανεξάρτητων βουλευτών, βασιζόμενοι στις δηλώσεις που έχουν κάνει μέχρι το βράδυ της Τρίτης.

Σύμφωνα με τις τελευταίες δηλώσεις στους βουλευτές που θα ψηφίσουν την νέα γλάστρα συνυπολογίζονται οι Γιώργος Νταβρής, Σπύρος Λυκούδης, Κατερίνα Μάρκου, Γρηγόρης Ψαριανός, Χρήστος Αηδόνης και Παναγιώτης Μελάς.




Στο στρατόπεδο του «όχι» είναι οι 71 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι 12 του ΚΚΕ και οι 12 των ΑΝΕΛ, σύνολο 95. Στα «όχι» θα πρέπει να προσμετρηθούν και αυτά των βουλευτών της ΧΑ, ωστόσο είναι άγνωστο πόσοι από αυτούς θα είναι στη Βουλή, με άδεια από τη φυλακή.

Μάχη πάντως αναμένεται να δώσουν τα επιτελεία Μαξίμου και Κουμουνδούρου για την ψήφο των ανεξάρτητων βουλευτών, αλλά καυτών της ΔΗΜΑΡ, μετά και τη χθεσινή δήλωση του Φώτη Κουβέλη, ο οποίος ουσιαστικά «αποδέσμευσε» τους βουλευτές τους από την κομματική γραμμή. Παράλληλα άγνωστη παραμένει και η στάση που θα κρατήσουν οι πρώην χρυσαυγίτες Στάθης Μπούκουρας και Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.