Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου 2014

“Watergate” a la ελληνικά: Βίντεο με εντολές του Α.Σαμαρά σε δικαστικούς να “γαμ...σουν” τους βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου

Η έγκυρη ενημερωτική ιστοσελίδα defencenet.gr χαρακτηρίζει σκάνδαλο μεγατόνων τις αποκαλύψεις με το ηχητικό ντοκουμέντο και τις εντολές Σαμαρά για την παράνομη προφυλάκιση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.
Ένα ελληνικό "Watergate", βιώνει αυτή την στιγμή η χώρα με την δημοσίευση στο διαδίκτυο ηχογραφημένης συνομιλίας του πρωθυπουργού Α.Σαμαρά, την ύπαρξη της οποίας είχε προαναγγείλει ο φυλακισμένος εκπρόσωπος του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Ηλίας Κασιδιάρης, όπου ο πρωθυπουργός δίνει εντολή ο Ντογιάκος να "γαμ...ει τους επόμενους τρεις" αναφερόμενος στην απολογία και την ενδεχόμενη προφυλάκιση των βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου, Π.Ηλιόπουλου, Γ.Γερμενή και Σ.Μπούκουρα.

Η εντολή Σαμαρά - ή για να είμαστε ακριβείς και αντικειμενικοί η φωνή που μοιάζει ακριβώς η ίδια με του Α.Σαμαρά - είναι ξεκάθαρη και σαφής: "Πες στον ψηλό τον Παναθηναϊκάκια οι επόμενοι τρεις που θα πάνε να τους γαμήσει". Όπου "παναθηναϊκάκιας" είναι ο εισαγγελές Ισίδωρος Ντογιάκος, κατά τον Η.Κασιδιάρη (το έχει αποκαλύψει εδώ και μήνες το περιεχόμενο της συνομιλίας στην Βουλή), ο οποίος υπογράφει τις προφυλακίσεις, όπως φαίνεται κατωτέρω.


Αν δεν είναι η φωνή του Μητσικώστα, τότε είναι ο Α.Σαμαράς και το πρόβλημα που έχει η κυβέρνηση και προσωπικά ο ίδιος είναι τεράστιο, αφού εμφανίζεται να δίνει εντολές στην Δικαιοσύνη για να φυλακίσει πολιτικούς του αντιπάλους.
Πριν λίγο στο πλαίσιο της συζήτησης για την άρση της ασυλίας του σχετικά με την υπόθεση Μπαλτάκου και την υποτιθέμενη παράνομη καταγραφή με κρυφή κάμερα της συζήτησής τους, ο Ηλίας Κασιδιάρης κατηγόρησε τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, πως έχει παρέμβει προσωπικά στη δικαιοσύνη για τη Χρυσή Αυγή. Αφού έκανε μια αναδρομή των όσων προηγήθηκαν της καταγραφής της συζήτησης και επαναλαμβάνοντας τα περί κυκλώματος Σαμαρά - Αθανασίου - Κουτζαμάνη είπε ότι ο ίδιος ο πρωθυπουργός τηλεφωνούσε στους δικαστικούς.
Μίλησε για νέα στοιχεία που «θα στείλουν στη φυλακή τον Σαμαρά» και παρουσίασε mail που έφτασε στα χέρια του όπου αναφέρονται, όπως είπε, στοιχεία που έχουν αναρτηθεί σε κινέζικο δίκτυο, σε άλλο ένα ρωσικό, στο YouTube και στο Dailymotion. Εκεί λοιπόν υπάρχει διάλογος "συνωμοτικός" όπως τον χαρακτήρισε, ανάμεσα σε δικαστικό και ανώτατο μέλος της κυβέρνησης."Ο παράγοντας της Δικαιοσύνης απαντά στον ανώτατο παράγοντα της κυβέρνησης, του μιλάει στον πληθυντικό με σεβασμό και δέχεται εντολή", είπε ο Κασιδιάρης. "Πες στον ψηλό τον Παναθηναϊκάκια οι επόμενοι τρεις που θα πάνε, να τους γαμ@@@@"υποστήριξε ο Ηλίας Κασιδιάρης πως είπε ο ανώτατος κυβερνητικός παράγοντας, τον οποίο κατονόμασε ως τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.

«Η φωνή αυτή ανήκει στον Σαμαρά. Ο Σαμαράς θα πάει στη φυλακή και μαζί του όλοι οι σκευωροί» φώναξε ο βουλευτής και εκπρόσωπος του Λαϊκού Συνδέσμου Η.Κασιδιάρης με την φωνή του ανθρώπου που τον πνίγει το δίκιο. defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...