Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2015

Αποκάλυψη – βόμβα από την Ζωή Κωνσταντοπούλου για την έκθεση του ΔΝΤ

Η ΠτΒ μιλώντας στην ΕΡΤ επιβεβαίωσε το ρεπορταζ του Real από την Ουάσιγκτον, ότι η έκθεση του ΔΝΤ που αποκαλυπτει ότι το χρέος ειναι μη βιώσιμο, δημοσιοποιήθηκε μετά από την πίεση των ΗΠΑ και της Αργεντινής. Είπε όμως και κάτι άλλο εξαιρετικά σημαντικό:


…ότι η έκθεση που δημοσιοποιήθηκε πριν από λίγο, έχει ημερομηνία 26 Ιουνίου! Δηλαδη την ημέρα που αποφασίστηκε το δημοψηφισμα!
Το δημοσιογραφικό πάνελ συμπλήρωσε μάλιστα ότι η μεθόδευση να αποκρυφθεί η έκθεση, έγινε από την Γερμανία η οποία πίεσε για την μη δημοσιοποίηση του.

Να σημειωθεί ότι η παρέμβαση των ΗΠΑ έγινε μερικές ώρες μετά την έκκληση του ΠτΔ προς τις ΗΠΑ μέσω της ομογένειας και ταυτόχρονα με την επιστολή Δημητρίου Αμερικής στον Μπάρακ Ομπάμα.
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Βενιζέλος – Παπακωνσταντίνου δεν θα γλιτώσουν για τα υποβρύχια!
«Κλείσατε την βουλή για να φυγαδεύσετε τον Βενιζέλο και τον Παπακωνσταντίνου με την σκανδαλώδη σύμβαση των υποβρυχίων, όπου μάλιστα ξέπλυναν τους γερμανούς μιζαδόρους. Έρχεται όμως η ώρα να λογοδοτήσουν. Η κυρία Μπακογιάννη ως υπουργός άφησε τον Χριστοφοράκο να φύγει. Ρίχνοντας μάλιστα τις ευθύνες στον κύριο Χαλαστάνη. Τον κύριο Χαλαστάνη που τον είδαμε να διαχειρίζεται και την λιστα Λαγκαρντ. Και σήμερα κατέχει υψηλότατη διπλωματική θέση!»

Και συνέχισε λέγοντας: «Ψηφίζοντας ΝΑΙ, νομιμοποιούμε τον Σημίτη, τον Παπακωνσταντίνου, τον Παπαντωνίου, τον Χριστοδουλάκη και όλους αυτούς που οδήγησαν την χωρα στην καταστροφή και δημιούργησαν αυτό το επονείδιστο χρέος»!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...