“ΣΕΙΣΜΟΣ” ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ! ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ! ΝΩΡΙΤΕΡΑ: ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛ.ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ ΠΑΡΑ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής έξω από τα γραφεία της, στη Λ.Μεσογείων, προς τιμήν των πεσόντων των Ιμίων. Δείτε τι διαδραματίστηκε πριν και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Δείτε τα βίντεο από το επίσημο ιστολόγιο της Χρυσής Αυγής:
























Παρά την απαγόρευση συγκεντρώσεων και πορειών στην Αθήνα την οποία εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία το βράδυ της Παρασκευής, έπειτα από τα επεισόδια το βράδυ της Πέμπτης και τις συμπλοκές στο Μοναστηράκι μεταξύ αντιεξουσιαστών και ομάδας Γερμανών ακροδεξιών, αντιεξουσιαστικές και αντιρατσιστικές ομάδες λίγο μετά τις 17:00 συγκεντρώθηκαν στα Προπύλαια.

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Η αντιπορεία των “αντιφασιστών” έφτασε στην πλ. Βικτωρίας, παρά την απαγόρευση της ΕΛ.ΑΣ. ” (βίντεο-makeleio.gr)

ΕΚΤΑΚΤΟ: Συνέλαβαν φωτορεπόρτερ στην πλατεία Βικτωρίας – Επτά προσαγωγές μετά από επεισόδια (ΦΩΤΟ)

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Πορεία προς την πλατεία Βικτωρίας πραγματοποιούν αντιφασιστικές οργανώσεις παρά την απαγόρευση της ΕΛ.ΑΣ – 40 άτομα έχουν μπουκάρει μέσα στο Πολυτεχνείο! ΦΟΒΑΤΑΙ επεισόδια η ΕΛ.ΑΣ (φωτο “Makeleio.gr”)

Προηγούμενη ενημέρωση:

“Τρεις ώρες πριν την επίσημη έναρξη της συγκεντρώσεως ήδη εκατοντάδες Έλληνες Εθνικιστές βρίσκονται στην Λεωφόρο Μεσογείων για την εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τους Ήρωες των Ιμίων, παρά τις απαγορεύσεις του σταλινικού καθεστώτος των Τσίπρα – Καμμένου.

Το κράτος και το παρακράτος νόμιζαν ότι με την υπόγεια συνεργασία τους θα κατάφερναν να ματαιώσουν την μοναδική πατριωτική εκδήλωση προς τιμή των Τριών Ηρωικών Αξιωματικών του Πολεμικού μας Ναυτικού, οι οποίοι έπεσαν υπερασπιζόμενοι τα σύνορα της χώρας, που ακόμα και την ύπαρξή τους αγνοεί ο Τσίπρας.

Η εντυπωσιακή προσέλευση των Συναγωνιστών και των Συναγωνιστριών από αυτή κιόλας την ώρα στέλνει το μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις πως η Χρυσή Αυγή δεν υποστέλλει την Σημαία και δεν υποχωρεί. Συνεχίζει τον Εθνικό Αγώνα και με το παρόν αντεθνικό καθεστώς των Μνημονίων” σχολιάζει στην επίσημη ιστοσελίδα της η Χρυσή Αυγή
















 ΔΕΙΤΕ τι γίνεται ΑΥΤΗ τη ΣΤΙΓΜΗ στη λεωφόρο Μεσογείων στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για τα Ίμια! (ΦΩΤΟ)

ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ:

Ραντεβού στα Προπύλαια

Στη συγκέντρωση που οργανώθηκε από τον Αντιφασιστικό Συντονισμό Αθήνας – Πειραιά, σήμερα, Σάββατο στις 5 μ.μ. στα Προπύλαια κάλεσε η Κίνηση «Απελάστε το Ρατσισμό», κόντρα στην απόφαση της κυβέρνησης να απαγορεύσει για λόγους ασφαλείας τις συγκεντρώσεις. Αντίστοιχη συγκέντρωση είχε προγραμματιστεί στην πλατεία Βικτωρίας.

Ολόκληρη το κάλεσμα:

Κάτω από την πίεση του κινήματος και μετά τις επιθέσεις από διεθνείς νεοναζί σε ντόπιους και μετανάστες χτες και προχτές στο Μοναστηράκι και τον Άγιο Παντελεήμονα, η κυβέρνηση δια ανακοίνωσης της ΕΛ.ΑΣ. αναγκάστηκε αργά χτες το βράδυ να προχωρήσει τελικά σε απαγόρευση της φασιστικής φιέστας των Χρυσαυγιτών για τα 20 χρόνια από τα Ίμια που θα γινόταν στις 7 μ.μ. στη Ρηγίλλης.

Πρόκειται για σημαντική επιτυχία του κινήματος, παρά το γεγονός πως το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης κράτησε τελικά «ίσες αποστάσεις» από φασίστες και αντιφασίστες απαγορεύοντας ταυτόχρονα και την αντιφασιστική συγκέντρωση που είχε καλεστεί στον ίδιο χώρο για τις 3 το μεσημέρι.

Η μαζική παρουσία μας στην απογευματινή αντιφασιστική συγκέντρωση και διαδήλωση μπορεί και πρέπει να διασφαλίσει πως οι δρόμοι της Αθήνας παραμένουν ανοιχτοί για το κίνημα και τις δυνάμεις της κοινωνικής και πολιτικής αντίστασης στα μνημόνια και το ρατσισμό και απροσπέλαστοι για τους Χρυσαυγίτες.

Εν’ όψει της Γενικής Απεργίας της 4 Φλεβάρη για την υπεράσπιση της κοινωνικής ασφάλισης η απογευματινή διαδήλωση αποτελεί ταυτόχρονα απάντηση στις απόπειρες των Χρυσαυγιτών να ξεμυτίσουν από το περιθώριο, παριστάνοντας τους αγανακτισμένους στα μπλόκα της αγροτιάς.

Ούτε στη Ρηγίλλης, ούτε πουθενά. Όλοι στις 5 το απόγευμα στα Προπύλαια. »

 Απαγόρευση συγκεντρώσεων – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Την απαγόρευση κάθε δημόσιας υπαίθριας συνάθροισης ή πορείας στο κέντρο της Αθήνας το Σάββατο, από τις 06:00 το πρωί έως και τα μεσάνυχτα, ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ, κατόπιν απόφασης του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε καθώς η Χρυσή Αυγή είχε ανακοινώσει ότι θα πραγματοποιούσε εκδήλωση για τα Ίμια στο Σύνταγμα την ίδια στιγμή που οι αντιεξουσιαστικές ομάδες θα έκαναν τη δική τους στα Προπύλαια. Κάτι, βέβαια, που είχε συμβεί και στις 31 Ιανουαρίου 2015 και δεν είχε ανοίξει… μύτη.

 Ειδικότερα, δεν επιτρέπονται για λόγους δημόσιας ασφάλειας οι συγκεντρώσεις στην περιοχή των Αθηνών που περικλείεται από τις οδούς:

- Λ. Β. Όλγας (από τη συμβολή της με τη Β. Κωνσταντίνου)

- δεξιά Λ. Β. Αμαλίας

- αριστερά Φιλελλήνων

- Πλατεία Συντάγματος

- αριστερά Μητροπόλεως

- δεξιά Νίκης

- δεξιά Καραγιώργη Σερβίας

- αριστερά Σταδίου

- δεξιά Βουκουρεστίου

- δεξιά Ακαδημίας

- αριστερά Κανάρη

- συνέχεια Πατριάρχου Ιωακείμ

- δεξιά Μαρασλή

- αριστερά Ι.Δ. Πατέρα

- δεξιά Γενναδίου

- αριστερά Ιασίου

- δεξιά Βλαδήμηρου Μπένση

- δεξιά Λ. Β. Σοφίας

- αριστερά Χατζηγιάννη Μέξη

- δεξιά Μιχαλακοπούλου

- αριστερά Βασιλέως Κωνσταντίνου (μέχρι τη συμβολή της με τη Λ. Β. Όλγας).

Εκδήλωση μνήμης για τα Ίμια θα διεξαχθεί στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.