Κυριακή, 13 Μαρτίου 2016

Σουηδική αστυνομία προς γυναίκες: Μην κυκλοφορείτε μόνες σας, για να μην σας βιάζουν οι “πρόσφυγες”

Στις μουσουλμανικές χώρες τα πράγματα είναι πολύ απλά: ακόμα και σ’ αυτές που δεν απαγορεύεται να κυκλοφορούν οι γυναίκες μόνες τους (καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου), μια γυναίκα που κυκλοφορεί μόνη της σημαίνει ότι «ψάχνεται». Και αντιμετωπίζεται βεβαίως… αναλόγως.
Για τους… ξαναμμένους μωαμεθανούς, το αυτό ισχύει παγκοσμίως. Με τη μόνη διαφορά, ότι δύσκολα ορμάνε το πρωί ή το μεσημέρι, γιατί
κυκλοφορεί πολύς κόσμος και υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να τους μπαγλαρώσει η Αστυνομία. Τα βράδια, όμως…
Στην μικρή σουηδική πόλη Ostersund, λοιπόν, που βρίσκεται στα βόρεια της χώρας, μέσα σε δυο βδομάδες έγιναν οχτώ σεξουαλικές επιθέσεις, με κοινή περιγραφή για τους δράστες: έμοιαζαν ξένοι, μιλούσαν σπαστά σουηδικά και δεν ήταν μεθυσμένοι.
Και μη μπορώντας να κάνει κάτι διαφορετικό η σουηδική αστυνομία (γιατί εκτός από τους γραπτούς νόμους υπάρχουν και οι άγραφοι νόμοι της… πολιτικής ορθότητας, και ουαί κι αλίμονο σε όποιον τους παραβεί!- συνέστησε στις Σουηδέζες να αποφεύγουν να κυκλοφορούν μόνες τους μετά τη δύση του ηλίου!
Λέτε σε κανά δυο-τρεις μήνες, που θα’ χουμε μπόλικα «προσφυγάκια» σ’ ολόκληρη τη χώρα, να παρουσιαστούν κι εδώ ανάλογα φαινόμενα;

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...