Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2016

ΚΟΥΦΑΛΙΤΣΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΠΟΥΛΕΣ, ΞΕΧΑΣΤΕ (ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ…) ΤΟ ΜΠΙΚΙΝΙ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ… ΜΠΟΥΡΚΙΝΙ!

Καλοκαιριάζει σιγά-σιγά και τα κορίτσια θ’ αρχίσουνε δειλά-δειλά τα μπάνια, για να πάρουνε… χρώμα. Αλλά, η Νέα Τάξη Πραγμάτων, μαζί με τα «προσφυγάκια», φέρνει –επιτέλους!- και στην Ευρώπη ειδικά μαγιό για μουσουλμάνες και «αλληλέγγυες» κομμουνιστοπούλες, που να συνάδουν με την… Σαρία.

Έτσι, η (γνωστών σιωνιστικών συμφερόντων…) μεγάλη αλυσσίδα Μarks & Spencer θα διαθέτει πλέον και στην Ευρώπη το ολόσωμο μαγιό για γυναίκες μουσουλμάνες και «αλληλέγγυες» (“Refusees Welcome”).
Πρόκειται για ολόσωμα μαγιό τριών κομματιών που ενώνονται και καλύπτουν τα… πάντα, από πάνω μέχρι κάτω, για να μην προκαλούνται οι… «ξαναμμένοι μωαμεθανοί» από τη θέα ημίγυμνων γυναικείων σωμάτων.

Η τιμή του στην Αγγλία, όπου άρχισε ήδη η διάθεσή του, είναι 49,5 λίρες, ενώ το προϊόν διατίθεται και στο Ίντερνετ.

Το λοιπόν, οι ντόπιες «αλληλέγγυες» κομμουνιστοπούλες, να ξεχάσουνε τα μπικίνι (που έχουν γίνει «ότι έχει απομείνει»…) και τους… κόφτες και να σπεύσουν να προμηθευτούν και να φορούν τα νέα μαγιό, σε ένδειξη «συμπαράστασης» και «αλληλεγγύης» στις «προσφυγοπούλες» με τις μπούργκες, για να μην τα φοράνε μόνο αυτές και τους δημιουργηθούν… ψυχολογικά προβλήματα!

Προτείνω δε, οι πρώτες που θα λανσάρουν το νέο προϊόν στις «αλληλέγγυες» κομμουνιστοπούλες, να είναι οι συντρόφισσες Λιάνα Κανέλλα και κυρά-Τασία Χριστοδουλοπούλου! Για ευνόητους λόγους…
Αντίοχος
ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...