Τετάρτη, 11 Μαΐου 2016

Αποστομωτική απάντηση στους συκοφάντες: Αξίας 50 χιλ. ευρώ η ακίνητη περιουσία του Ν. Μιχαλολιάκου, πλήρωσε 108 ευρώ ΕΝΦΙΑ! Δείτε την δήλωση

Δεν έχουν τέλος τα ψέματα, οι συκοφαντίες και στην ουσία η αλητεία όλων αυτών των πληρωμένων δημοσιογράφων που σκόπιμα διαστρεβλώνουν την αλήθεια και την πραγματικότητα.
Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων σχεδόν κανείς δεν δημοσίευσε την απάντηση για το "πόθεν έσχες" του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής και την λασπολογία περί του "πλουσιότερου πολιτικού Αρχηγού".
Ιδού λοιπόν τα...
υπερπολυτελή ακίνητα του Αρχηγού τη Χρυσής Αυγής: Σύμφωνα με την επίσημη δήλωση ΕΝΦΙΑ ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος διαθέτει ακίνητη περιουσία ύψους 50 χιλιάδων ευρώ, γι΄ αυτό και πλήρωσε το ποσό των 108 ευρώ!

Προκαλούμε τους λοιπούς πολιτικούς αρχηγούς και τους "ντετέκτιβ" δημοσιογράφους να δημοσιοποιήσουν το ΕΝΦΙΑ των πολιτικών αρχηγών με τις βιλάρες, τις πισίνες και τις πολυτελείς κατοικίες τους!
Τέλος, να τονίσουμε πως το κόμμα της Χρυσής Αυγής έχει ελεγχθεί πάνω από 10 φορές από ορκωτούς λογιστές και το ΣΔΟΕ και έχουν ανοιχτεί όλοι οι προσωπικοί τραπεζικοί λογαριασμοί βουλευτών και του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής και δεν βρέθηκε ούτε μία παρατυπία ή ατασθαλία.
Ας υποστούν έλεγχο και οι συκοφάντες!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...