ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΤΗΝ ΣΠΕΙΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ.

Πολιτικοί απατεώνες τάζουν καταπιστεύματα και βάζουν υποψηφίους δημάρχους να ορκίζονται!!!
Ἡ μία μεθόδευσις πίσω ἀπὸ τὴν ἄλλην…
Κι ὅλα αὐτά, ποὺ οὐδόλως ἄσχετα μεταξύ τους εἶναι, στοχεύουν πασιφανῶς ἐμᾶς καὶ τὴν Πατρίδα μας…
Καταπιστεύματα, ἀμύθητες περιουσίες, συμπαντικοὶ λογαριασμοί…. Λέξεις ποὺ θαμπώνουν γιὰ νὰ μᾶς …θαμπώνουν καὶ νὰ μᾶς κρατοῦν ἀκινητοποιημένους ἀρχικῶς, ἐξαρτημένους διαρκῶς στὴν συνέχεια…
Καί πότε δέν ἦταν ἔτσι;, θὰ μοῦ πεῖτε…
Σωστά… Ἀπὸ ἀρχῆς ὑπάρξεως τοῦ Ἑλλαδοκαφριστᾶν μόνον ἔτσι ἦταν…


Φιλονόη

Εδώ και αρκετό καιρό έχει εμφανιστεί μια ομάδα ανθρώπων που υπόσχονται ότι έχουν τρισεκατομμύρια και θα μας σώσουν. Οι περισσότεροι από αυτούς χρωστάνε σε τράπεζες και ιδιώτες εδώ και πολλά χρόνια, είναι αποτυχημένοι στις προσωπικές τους επιχειρήσεις και πλέον ασχολούνται με την πολιτική.


Ο λόγος για την ομάδα Σώρρα, μια ομάδα «ομογενών», που έχει εμφανιστεί εδώ και τρία χρόνια στην Ελλάδα, υποσχόμενοι δισεκατομμύρια ευρώ, τα οποία πλέον έχουν γίνει τρισεκατομμύρια. Το περίεργο είναι ότι οι δικαστικές αρχές ασχολήθηκαν επιφανειακά με τα «παραμύθια» αυτής της ομάδας, και τόσο οι μάρτυρες που εμφανίστηκαν, όσο και ο εισαγγελικός λειτουργός που ανέλαβε την υπόθεση, δεν μπόρεσαν να αποδείξουν πως προκλήθηκε πανικός στον πληθυσμό. Η απόφαση του δικαστηρίου δεν λέει φυσικά ότι τα λεφτά υπάρχουν, αντίθετα λέει ότι δεν προσκομίστηκαν από τους εμπλεκόμενους επαρκείς αποδείξεις που να στοιχειοθετούν το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων, μια και κάποιος είναι αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου.

Σε αυτό θα πρέπει να προσθέσουμε μερικές καραμπινάτες ψευδορκίες από τους «από μηχανής μάρτυρες» Anthony Diamond και Gregory Pappas, αλλά και από τους ίδιους τους κατηγορούμενους, που έφτασαν στο σημείο να ισχυριστούν το 2013 ότι τα «ομόλογα των 600 δις» ανήκουν σε μια εταιρεία Red Panther Limited που εδρεύει στο Λονδίνο και αυτοί είναι απλοί εκπρόσωποι της, ενώ η συγκεκριμένη εταιρεία έκλεισε το 2011, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του Βρετανικού Company House.




Αυτά είναι δείγματα ότι κανείς δεν ασχολήθηκε σοβαρά με το θέμα, ίσως λόγω των ελάχιστων ποινών που προβλέπονταν για το αδίκημα για το οποίο διώχθηκε ο Αρτέμιος Σώρρας, κατά φαντασία τρισεκατομμυριούχος, και ο Εμμανουήλ Λαμπράκης, πρόεδρος της οργάνωσης EI-END που αξιοποιεί πολιτικά τα φανταστικά, ανύπαρκτα κεφάλαια του πρώτου.


Σε προηγούμενο άρθρο (Ὁ Stephen Louis Wozny «καίει» τὸν Σῶῤῥα, τοὺς ὁπαδούς του καὶ τὶς Ἑλληνικὲς ἀρχές.) ανέλυσα τα στοιχεία που δείχνουν ότι τα ακάλυπτα «αμερικάνικα ομόλογα των 600 δις» που διαχειρίζεται η ομάδα αυτή είναι άχρηστα, πλαστά και δεν καλύπτονται από την αμερικανική κυβέρνηση. Τα «αμερικανικά ομόλογα» είναι μια καλοστημένη απάτη μιας διεθνούς σπείρας απατεώνων που περιλαμβάνει τον Stephen Louis Wozny, τον Jonathan Todd Clinard και διάφορους μικροαπατεωνάκους σε Ιταλία, Ελλάδα, Τουρκία και σε αρκετές τριτοκοσμικές χώρες της Ασίας και της Αφρικής.


ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΠΑΤΗ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΨΗΦΟΥΣ


Εκεί όμως που το «παραμύθι» απογειώθηκε και βρήκε ανταπόκριση από απελπισμένους τοπικούς πολιτικούς παράγοντες, ήταν με τα «Παγκόσμια Καταπιστεύματα» (Global Collateral Accounts), τα οποία χρησιμοποιούν τα μέλη της END για να προσφέρουν δισεκατομμύρια σε διάφορους δήμους σε ολόκληρη την Ελλάδα, με αντάλλαγμα την ψήφο των πολιτών στους υποψηφίους που αυτοί επιλέγουν. Μάλιστα, η EI-END και ο Σώρρας όχι μόνο έρχονται σε γραπτή συμφωνία με τους πολιτευτές, αλλά τους ζητάνε να υπογράφουν και όρκους!


Τα «Παγκόσμια Καταπιστεύματα» είναι άλλη μία συνωμοσιολογική απάτη την οποία χρησιμοποιούν παγκοσμίως ένας τυχοδιώκτης που ζει στην Ινδονησία, ο Neil Keenan, και μια μαφιόζικη οργάνωση με την επωνυμία Office for International Treasury Control (OITC), η οποία διαφημίζει πως συνδέεται με τα Ηνωμένα Έθνη, χωρίς φυσικά κάτι τέτοιο να ισχύει. Η OITC, διαχειριζόμενη την απάτη των Παγκόσμιων Καταπιστευμάτων, εμφανίστηκε στο προσκήνιο ουκ ολίγες φορές.


Μετά τις πρώτες μικρο-κομπίνες προσπάθησε να αγοράσει την εταιρεία Mg-Rover για 5 δισεκατομμύρια, ενώ με τους συγκεκριμένους ασχολήθηκε μέχρι και ο Τόνι Μπλερ, έως το σημείο που όλοι κατάλαβαν πως έπεσαν θύματα φαφλατάδων. Είναι κάτι αντίστοιχο με τις προσπάθειες της ομάδας Σώρρα να αγοράσει τον ΟΠΑΠ, την Αγροτική Τράπεζα, τον ΑΝΤ1, μετοχές της Εθνικής Τράπεζας, ωστόσο πάντα εμφανίζεται τελευταία στιγμή ένα μικρό πρόβλημα… Δεν τους πουλάει κανείς…


Στη συνέχεια, η κομπίνα με τα «Παγκόσμια Καταπιστεύματα» ακούμπησε το Εκουαδόρ. Εκεί ξεκίνησε η φάση των «δημάρχων» και των προσφορών για επενδύσεις. Η πρώτη δήμαρχος που «τσίμπησε» ήταν η Germania Ullauri, δήμαρχος στο δήμο της Όνα του Εκουαδόρ. Το 2005 η κυρία Ulhauri πείστηκε να συμμετέχει στην καμπάνια με τα παγκόσμια καταπιστεύματα, με αντάλλαγμα να χρηματοδοτηθεί με το ποσό των 150 εκατομμυρίων για ένα υδροηλεκτρικό εργοστάσιο που είχε τόσο πολύ ανάγκη η περιοχή της.


Η δήμαρχος, όχι μόνο έκανε αγώνα για την OITC, αλλά όταν της ζητήθηκε, κατέθεσε σε τραπεζικό λογαριασμό 20 χιλιάδες δολάρια σαν έξοδα δανείου. Και μετά δεν τους ξαναείδε. Τελικά, προχώρησε σε καταγγελία εναντίον του καμποτζιανού Dr Ray Dam και δύο άλλων εκπροσώπων της OITC για απάτη. Ο Dr Ray Dam είναι ένα σύνηθες όνομα στις ομιλίες του προέδρου της END, τον οποίο ο Λαμπράκης παρουσιάζει σαν έναν από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον πλανήτη και διαχειριστή των παγκόσμιων καταπιστευμάτων.


Την επόμενη χρονιά η μαφιόζικη αυτή οργάνωση εμφανίστηκε στα νησιά Φίτζι. Όπως συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις, η «επένδυση» συνδέθηκε με εθνικιστικές κορώνες και η OITC υποσχέθηκε την κατάθεση 3.5 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε τράπεζα υπέρ των γηγενών κατοίκων των νησιών Φίτζι, για τους οποίους είμαι σίγουρος ο Εμμανουήλ Λαμπράκης θα μπορούσε να βρει σύνδεση με τους αρχαίους Έλληνες και τους Έλληνες που ήρθαν από το Σείριο. Επειδή τα 3.5 δισεκατομμύρια ήταν λίγα, στην πορεία έγιναν υποσχέσεις για ακόμη 2.5 δισεκατομμύρια δολάρια από τα Παγκόσμια Καταπιστεύματα.


Το παραμύθι στήθηκε με παρόμοιο τρόπο, όπως στην Ελλάδα. Τα Παγκόσμια Καταπιστεύματα φυσικά σε εκείνη την περίπτωση ανήκαν «δικαιωματικά» στους κατοίκους των Φίτζι. Ο εκπρόσωπος της OITC Dr Keith Scott συναντήθηκε με τον Υπουργό Οικονομικών και 215 ηγέτες τοπικών οργανώσεων των γηγενών κατοίκων, τους οποίους υποσχέθηκε να χρηματοδοτήσει. Υπογράφηκε συμφωνία με χρηματοδότηση 50% από την OITC και 50% από τους κατοίκους, με εγγύηση την γη τους…Πολιτικοὶ ἀπατεῶνες καὶ παγκόσμια καταπιστεύματα.3

Ο Scott Keith, συνεργάτης του Ray Dam, διαφεύγει τη σύλληψη για την απάτη με τα Παγκόσμια Καταπιστεύματα


Η κομπίνα συνεχίστηκε με μια δήθεν κατάθεση 3 δισεκατομμυρίων υπέρ των «Φιτζιανών», την οποία επέμενε ότι έκανε η OITC και αρνιόταν η τράπεζα στην οποία και καλά έγινε η κατάθεση, αν αυτό θυμίζει κάτι σε μερικούς.

Οι πολιτικοί στα Φίτζι στην αρχή το πήραν αψήφιστα, παρά την προσπάθεια που γινόταν από τους απατεώνες να στηθεί μια «οργάνωση για την απελευθέρωση των γηγενών κατοίκων των Φίτζι από τους επικυρίαρχους», μέχρι που εμφανίστηκε από την OITC το αίτημα της προκαταβολής των εξόδων του δανείου. Η απάτη τελείωσε όταν έσφιξε ο κλοιός της δημοσιότητας και η τράπεζα που πήγαν να δημιουργήσουν δεν έλαβε έγκριση από τις αρχές.




ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ


Η OITC επανεμφανίστηκε το 2010 στην πρωτεύουσα της Καμπότζης για νέες «επενδύσεις», μια και ήθελαν ή δεν ήθελαν οι καμποτζιανοί, η οργάνωση αυτή θα τους έσωζε από την κρίση. Μετά από πολλές υποσχέσεις και πιέσεις και για να επιβεβαιώσουν τις οικονομική τους δυνατότητες εμφάνισαν ένα έγγραφο της τράπεζας HSBC με ημερομηνία 29 Δεκεμβρίου 2009, υπογεγραμμένο από τον Οικονομικό Διευθυντή της HSBC Group «Dr David J Flint». Το πρόβλημα ήταν ότι τη συγκεκριμένη ημερομηνία ο Οικονομικός Διευθυντής της HSBC Group δεν ήταν κάποιος «Dr David J Flint», αλλά o κ. Douglas Flint.

Οι εκπρόσωποι της OITC που κυκλοφόρησαν αυτό το πλαστό έγγραφο, το οποίο δημοσιεύτηκε σε εφημερίδα της Καμπότζης, ήταν οι απατεώνες Ray C. Dam και Soush Saroeun οι οποίοι συνελήφθησαν στις 18 Δεκεμβρίου 2010 στο πολυτελές σπίτι του Dam στην Οδό 240 της περιοχής Daun Penh της πρωτεύουσας της Καμπότζης. Υπουργός της κυβέρνησης της Καμπότζης ζήτησε να γίνει έρευνα και δύο ημέρες αργότερα, στις 20 Δεκεμβρίου 2010, οι δύο συλληφθέντες κατηγορήθηκαν για πλαστογραφία και φυλακίστηκαν.

Ο τρίτος απατεώνας της παρέας Keith Scott που είχε παραπλανήσει τη Δήμαρχο στο Εκουαδόρ, αναχώρησε εσπευσμένα από τη χώρα μετά τις συλλήψεις.



Αριστερά ο Dr Ray Dam, διεθνής απατεώνας, κατά τη σύλληψη του στη Καμπότζη
Όταν ξεκίνησαν οι αποκαλύψεις, οι εκπρόσωποι της OITC προσπάθησαν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα λέγοντας ότι ο οργανισμός τους είναι ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης χρυσού και πλατίνας στον κόσμο και μαζί βέβαια ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης αξιογράφων σε βάση υποθηκών σπιτιών στον κόσμο.


Παράλληλα, ισχυρίζονταν ότι ελέγχουν μυστικά κονδύλια και θησαυρούς παγκοσμίως. Όπως πλέον λέει στη χώρα μας ο Αρτέμης Σώρρας και η παρέα του, με την ίδια ακριβώς θέρμη οι πρωτοπόροι της κομπίνας, επέμεναν ότι ο θησαυρός είναι θαμμένος σε τούνελ, σε σπηλιές και σε βυθισμένα πλοία σε διάφορα μέρη του κόσμου, όπως οι Φιλιππίνες, η Ινδονησία, η Ταϊλάνδη, η Μαλαισία και η Καμπότζη. Βλέπετε μέχρι τότε δεν είχε εμπλακεί ακόμη η Ελλάδα και δεν υπήρχε λόγος να έχουμε και εμείς «κρυμμένα τρισεκατομμύρια».


Η ιδέα των Παγκόσμιων Καταπιστευμάτων προέρχεται από την ομάδα της OITC και των παρακλαδιών της.


Στο δικτυακό τους τόπο (http://www.unoitc.org/) αναφέρουν ότι σχετίζονται με τα Ηνωμένα Έθνη, σύμφωνα με τον αριθμό ελέγχου 10-60847, και τα περιουσιακά τους στοιχεία έχουν διεθνή προστασία και αμνηστία «επιπέδου ασφαλείας 3-5 με τη μεγάλη σφραγίδα της Αμερικής» με αριθμό 632-258894, ενώ στο παρελθόν ο Ray C Dam ήταν και καλά οικονομικός σύμβουλος των προέδρων Barack Obama και George W. Bush.



Το site της OITC. Το όνομα είναι κατοχυρωμένο μέσω της εταιρείας Godaddy και η διεύθυνση που χρησιμοποιούν είναι 1133 Connecticut Avenue, Washington DC με τηλέφωνο 2024499499
Βέβαια, ο Ben Pursell, εκπρόσωπος τύπου των Ηνωμένων Εθνών στην Καμπότζη είχε επιβεβαιώσει στις αρχές ότι η μαφιόζικη αυτή ομάδα δεν έχει σχέση με τα Ηνωμένα Έθνη και αυτά που λένε είναι ψέμματα. Παράλληλα, αντιπρόσωπος της πρεσβείας των Ηνωμένων Πολιτειών στην περιοχή επιβεβαίωσε επίσημα ότι ο Dr Ray C Dam δεν έχει εργασιακή σχέση με οποιαδήποτε αρχή της χώρας τους.


Ο 64χρονός Dr Ray C Dam τελικά φυλακίστηκε για τη συγκεκριμένη απάτη στην Καμπότζη, μια τριτοκοσμική χώρα που δείχνει γρηγορότερα αντανακλαστικά από τη δική μας και μπόρεσε να προστατέψει τους υπηκόους της από το να πέσουν θύματα μιας τέτοιας κομπίνας. Στην Ελλάδα, η έρευνα των υπηρεσιών και των αρχών όχι μόνο δεν έχει τελεσφορήσει για συγκεκριμένη ομάδα που διακινεί τα ίδια ακριβώς πλαστά έγγραφα, αλλά υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και υποψήφιοι δήμαρχοι σε ολόκληρη την επικράτεια δέχονται να υπογράψουν συμφωνητικά και όρκους για να επιδοτηθούν με βάση φιλιπινέζικες και καμποτζιανές απάτες!


ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Τα παγκόσμια καταπιστεύματα λοιπόν είναι ένα σπορ για… βαθύπλουτους. Οι απατεώνες υποστηρίζουν πως είναι ο πλούτος όλης της ανθρωπότητας που έχει παραχθεί από την αρχή της εμφάνισης του ανθρώπου και η διαχείριση του έχει ανατεθεί σε μια ομάδα «Γηραιότερων» της Ανατολής με την επωνυμία «Η οικογένεια του Δράκου» (The Dragon Family). Εκπρόσωποι αυτής της μυστικιστικής «οικογένειας» εμφανίζονται κατά καιρούς διάφοροι απατεώνες, όπως η OITC, ο Dr Ray C Dam, ο Neil Keenan και άλλοι πολλοί σε ολόκληρο τον κόσμο.

Στην Ελλάδα εκπρόσωπος της περιουσίας των παγκόσμιων καταπιστευμάτων είναι ο Αρτέμης Σώρρας και η ομάδα του.
Αν κάποιος θα μπορούσε να θεωρηθεί ο ειδικός σε αυτή την απάτη, είναι ο Neil Keenan, ο οποίος εμφανίζεται ως ο διαμεσολαβητής, για να ρευστοποιηθούν τα παγκόσμια καταπιστεύματα, σύμφωνα με τους διεθνείς απατεώνες. Σε αυτό φαίνεται να συμφωνεί και η ίδια η ομάδα Σώρρα, που σε αρκετές περιπτώσεις έχει εμφανίσει έγγραφα που προέρχονται από τον μόνιμο κάτοικο Ινδονησίας (εκεί κρύβεται) Neil Keenan.


Ο Keenan είναι αυτός που κατέθεσε μια αβάσιμη αγωγή κατά του αμερικανικού κράτους, του Πάπα, του ΟΗΕ , του Μπερλουσκόνι και άλλων για ένα τρισεκατομμύριο δολάρια, με βάση τα παγκόσμια καταπιστεύματα και πλαστά αξιόγραφα, για τα οποία έγιναν ήδη συλλήψεις στην Ιταλία. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης της αστυνομίας, ο Jonathan Todd Clinard έφυγε από τη χώρα και διαφεύγει τη σύλληψη στην Καμπότζη και την Ταϊλάνδη όπου πλέον κρύβεται. Ο J.T. Clinard ήταν άμεσος συνεργάτης του γνωστού από τα άρθρα μου Stephen Louis Wozny, ο οποίος έχει σχέση και με την απάτη των καταπιστευμάτων, ωστόσο η σχέση των δύο απατεώνων Wozny – Clinard έχει διαταραχθεί τελευταία επειδή ο ένας πήγε να τη φέρει στον άλλο.


Ο δικηγόρος του Neil Keenan στη Νέα Υόρκη ονομάζεται William Mulligan και έγγραφα του έχει στα χέρια της η END και ειδικά η κα Βίκυ Χαραλάμπους, η οποία τα διακινεί για να πείσει ότι ο Σώρρας είναι τρισεκατομμυριούχος. Mε κάποιο αδιευκρίνιστο τρόπο ο πατρινός κατά φαντασία επενδυτής παρουσιάζεται σαν ο μόνος άνθρωπος στην Ελλάδα που μπορεί να «κατεβάσει» χρήματα από τα παγκόσμια καταπιστεύματα.


Ο Αρτέμης Σώρρας προτρέπει απλούς αλλά φανατισμένους υποστηρικτές του να διακινήσουν τα πλαστά έγγραφα. Στην εικόνα οι υπογραφές στο κάτω μέρος, η περιοχή γύρω από τις φωτογραφίες είναι θολή γιατί πιθανότατα αποτελούν προϊόν επεξεργασίας.


Στην Ελλάδα οι αντιπρόσωποι αυτών των «τρισεκατομμυρίων» από τα παγκόσμια καταπιστεύματα υπό τον Αρτέμη Σώρρα είναι ο Εμμανουήλ Λαμπράκης, ο Ιωάννης Βαλσαμάκης, η Βίκυ Χαραλάμπους, ο Ιωάννης Καλογερόπουλος, ο Χρήστος Μπαλαντίνας, ο Βασίλειος Σωτήρας, ο Ανδριανός Μπεζούγλωφ, ο Χρήστος Τσάπος και άλλοι που κατά καιρούς εμφανίζονται σε ατελείωτους μονολόγους πλύσης εγκεφάλου που πάντα αναμεταδίδονται από Κύπριακό διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό. Ιδιοκτήτης του είναι ο Ν. Αμάραντος που αναμεταδίδει όλες τις εξαντλητικές εκπομπές υπέρ της END και του Σώρρα και στις οποίες κατά καιρούς ακούγονται τραγικές θεωρίες συνωμοσίας, π.χ.:






Ανάμεσα στους δημοσιογράφους που έχουν υπομείνει αυτούς τους μονολόγους, χωρίς να μπορούν να αποδείξουν ότι πρόκειται περί απάτης και δίχως να τολμούν να κάνουν τις ερωτήσεις, που θα έδειχναν την πραγματικότητα, ήταν ο Άκης Ρούσος του Σκάι Πιερίας και ο Γιώργος Αρίστογλου στη Θεσσαλονίκη, με τους οποίους η ομάδα Σώρρα πλέον δεν έχει και τις καλλίτερες σχέσεις, κατηγορώντας τους για οικονομικής φύσης «προδοσίες», που όμως οι ίδιοι αρνούνται. Τηλεοπτικά, τη μεγαλύτερη υποστήριξη τους έχει δώσει ο Γιώργος Στεργιόπουλος από το ΕΝΑ Κεντρικής Ελλάδος, ο οποίος και αυτός τους προφύλαξε από οποιαδήποτε ερώτηση ή αντίλογο θα μπορούσε να αναδείξει την αλήθεια.

Όποιος τολμήσει να αντιταχθεί σε αυτή την ομάδα, δέχεται ύβρεις και προσωπικές επιθέσεις κάθε είδους, με στόχο να μειωθεί η αξιοπιστία του με κάθε τρόπο. Βέβαια, αν κάποιος τους υπενθυμίσει ότι οι περισσότεροι από τη στενή ομάδα είναι οικονομικά κατεστραμμένοι και έχουν μπόλικες «επαφές τρίτου τύπου» με τη δικαιοσύνη, για οικονομικά και άλλα θέματα, γίνονται αυτόματα υπέρμαχοι των προσωπικών δεδομένων τους και εμφανίζονται ως «κλαίουσες παρθένες»…


Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ


Η ιστορία πίσω από τα Παγκόσμια Καταπιστεύματα (Global Collateral Accounts) είναι εντέχνως μεγάλη και περίπλοκη. Όσο πιο περίπλοκη, τόσο το καλλίτερο για την απάτη βέβαια. Οι πρωτεργάτες θεωρούν ότι ξεκίνησε πριν από 250 χρόνια, στοχοποιώντας φυσικά την οικογένεια Rothschild, έναν εύκολο και συνήθως εύληπτο στόχο για θεωρίες συνωμοσίας.

Όποιος συνομωσιολόγος θέλει να προσθέσει αξιοπιστία στη θεωρία του ξεκινάει από αυτούς, λέγοντας ότι κυριάρχησαν στη διεθνή τραπεζική ιστορία από τα πρώτα χρόνια του 19ου αιώνα με τη βοήθεια των μοναρχών της Ευρώπης. Στρατηγική τους ήταν ο έλεγχος της κυκλοφορίας του χρυσού, των νομισμάτων και των αξιογράφων παγκοσμίως. Όμως, μέχρι εδώ τα στοιχεία αυτά έχουν ιστορική και πραγματική βάση.

Εκεί που τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται παραμυθένια με μεταξωτές κορδέλες είναι όταν οι ίδιοι ισχυρίζονται ότι ο χρυσός του κόσμου έρρεε προς την Κίνα, στον δρόμο του μεταξιού, από την Ρωμαϊκή αυτοκρατορία, το Βυζάντιο και τους Ισπανούς, σε αντάλλαγμα με μετάξι, καρυκεύματα και τους θησαυρούς της Ανατολής.

Έτσι μαζεύτηκαν οι θησαυροί όλης της γης στη νοτιοανατολική Ασία. Σύμφωνα με τη θεωρία συνωμοσίας, οι Ιάπωνες ξεκίνησαν τη δεκαετία του ’40 την επιχείρηση Golden Lily για να μαζέψουν όλο αυτό το χρυσό με ειδικές ομάδες, αντίστοιχες με τις ειδικές ομάδες συλλογής χρυσού των Ναζί.

Αυτό το χρυσό, που ονομάστηκε ο χρυσός του Γιαμασίτα, οι Ιάπωνες και καλά τον έθαψαν σε τούνελ και κρύπτες σε όλη την Ασία, και ειδικά στην Ινδονησία, την Ταϊλάνδη και τις Φιλιππίνες. Οι απατεώνες υποστηρίζουν ότι ο θησαυρός αυτός ανακαλύφθηκε από τους συμμάχους μετά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και χρησιμοποιήθηκε για να δημιουργήσουν οι τραπεζίτες ένα διεθνές τραπεζικό σύστημα.

Το μέγεθος του θησαυρού φτάνει στις χιλιάδες τρισεκατομμυρίων δολαρίων σε χρυσό, πλατίνα και πολύτιμους λίθους, αλλά φυσικά και σε ένα αδιευκρίνιστο (αλλά σίγουρα… τεράστιο) ποσό από ομόλογα του αμερικανικού δολαρίου.
Η συνωμοσιολογία συνεχίζεται με τη Νομισματική και Χρηματοοικονομική Διάσκεψη στο Μπρέττον Γουντς (Bretton Woods) στο Νιου Χάμσαϊρ των ΗΠΑ, όπου οι σύμμαχοι αποφάσισαν τη δημιουργία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Όμως, εκεί που μας τα χαλάνε είναι όταν υποστηρίζουν ότι στο τέλος της δεκαετίας του 1940, ορίστηκε ανώτατος ελεγκτής για τον έλεγχο των νομισμάτων και των καταπιστευμάτων των Ιαπώνων και των Ναζί, ο πρόεδρος της Ινδονησίας Σουκάρνο (Sukarno), ο οποίος ανέλαβε να προστατέψει τους θησαυρούς από τις προσπάθειες των τραπεζιτών να τους κλέψουν, μια και στην Ινδονησία, κάτω από τα πόδια του, κρυβόταν και καλά μέρος του θησαυρού.

Οι τραπεζίτες λοιπόν στην προσπάθεια τους να υφαρπάξουν τα κεφάλαια αυτά ίδρυσαν την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (B.I.S.), το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και τα Ηνωμένα Έθνη. Ο Σουκάρνο τάχα συνεργάστηκε με τον John F. Kennedy για να τον βοηθήσει να δημιουργήσει ένα νέο δολάριο, χωρίς την κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ, και για αυτό και καλά τον σκότωσαν οι τραπεζίτες…

Κατά τον πρόεδρο της END Εμμανουήλ Λαμπράκη, εκ μέρους της Ελλάδας πήρε μέρος στη συνάντηση που δημιούργησε την BIS στις 20/01/1930 ο Γεώργιος ο Β’ που συμμετείχε με 2.500.000 χρυσά γαλλικά φράγκα. Βέβαια, ο Γεώργιος Β’ από το 1924 μέχρι το 1935 ήταν σε εξορία, αφού μετά τις εκλογές το πολίτευμα στην Ελλάδα , με ψήφισμα της Δ΄ Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης, έγινε Αβασίλευτη Δημοκρατία και η δυναστεία κηρύχθηκε έκπτωτη. Ψιλά γράμματα θα μου πείτε μπροστά σε τόσα τρισεκατομμύρια.

Η παραχάραξη της ιστορίας ωστόσο είναι συχνή στις ομιλίες αυτών των ανθρώπων που μόνο ως φαφλατάδες και παραμυθάδες μπορούν να χαρακτηριστούν.


Όλος αυτός ο πλούτος μετά το θάνατο του Σουκάρνο, ελέγχεται πλέον από μια «οικογένεια» αρχαίων, βαθύπλουτων και παντοδύναμων φυλών της Ασίας που είναι οι «νόμιμοι ιδιοκτήτες» του χρυσού των παγκόσμιων καταπιστευμάτων και που, σύμφωνα με τους απατεώνες, δεν συμπεριλαμβάνεται σε ισολογισμούς και αποκρύπτεται παγκοσμίως.

Η οικογένεια αυτή, επονομαζόμενη «Οικογένεια του Δράκου», βρήκε τον Neil Keenan και τον έκανε αντιπρόσωπο της δίνοντας του πρόσβαση σε μυστικά έγγραφα και στοιχεία, όπως στη Μαύρη Βίβλο, τη γραπτή συμφωνία Σουκάρνο – Κένεντι και άλλα μυθικά έγγραφα.

Φυσικά, η οικογένεια του Δράκου δεν μπορούσε να βρει κάποιον άλλον…



Δεξιά ο Neil Keenan ο οποίος μένει μόνιμα στην Ινδονησία και μπροστά του η… πραμάτεια των τρισεκατομμυρίων.

Εμείς έχουμε το Σώρρα όμως που και αυτός λέει ότι έχει πρόσβαση σε τέτοια έγγραφα αλλά και στους λογαριασμούς που διατηρούνται σε χειρόγραφες καταστάσεις για να μη γίνουν γνωστοί… Και φυσικά έχει πρόσβαση και στο χρυσό του Γιαμασίτα και τα παγκόσμια καταπιστεύματα… Και θα πάρουν οι δήμοι από εκεί λεφτά, αφού φυσικά ξεθάψουμε το θησαυρό ή μας τα δώσουν οι τράπεζες, μια και μεγάλα ποσά έχουν επενδυθεί σε αυτές. Και άνθρωποι τον πιστεύουν!


Στην πραγματικότητα όμως, η επιχείρηση Golden Lily δεν είχε καμμία σχέση με τα παραμύθια που διαδίδουν διάφοροι, είτε ψυχοπαθείς, είτε για πλάκα για να ασχολούμαστε, είτε για να κοροϊδέψουν απλούς ανθρώπους.

Η συγκεκριμένη επιχείρηση ήταν μυστική αποστολή των Ιαπώνων πριν τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, οι οποίοι εγκατέστησαν εκτυπωτικές μηχανές στις Φιλιππίνες και πλαστογράφησαν ομόλογα των ΗΠΑ. Στόχος ήταν να πλημμυρίσουν οι Ιάπωνες την αγορά ομολόγων με πλαστά ομόλογα και να καταστρέψουν την αμερικανική οικονομία, για να μην μπορέσουν οι Αμερικάνοι να μαζέψουν χρήματα από τις αγορές, για να αναπτύξουν τις υποδομές τους και να φτιάξουν στρατό.

Ουσιαστικά, ήταν μια προσπάθεια να σταματήσουν τις ΗΠΑ από την είσοδο στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.



Πλαστά ομόλογα που εμπορεύεται η ιταλική και ρωσική μαφία. Αυτή η φωτογραφία προέρχεται από email του Σώρρα προς συνεργάτες του.


Όταν τα αμερικανικά στρατεύματα μπήκαν στις Φιλιππίνες κατέστρεψαν όσα από αυτά βρήκαν, ενώ ακόμη και σήμερα υπάρχουν κιβώτια με πλαστά ομόλογα που τα εμπορεύεται η μαφία των Φιλιππίνων, συνήθως σε συνεργασία με την ιταλική και ρωσσική μαφία. Μάλιστα, το κόλπο είναι τόσο καλά στημένο που παίρνουν τους ηλίθιους αγοραστές στη ζούγκλα των Φιλιππίνων και τους δείχνουν ακόμη και στρατιωτικό αεροπλάνο που έχει πέσει κατά το Β’ Παγκόσμιο πόλεμο και μέσα στο οποίο βρέθηκε και καλά το κιβώτιο με τα «γνήσια» αμερικανικά ομόλογα. Φυσικά πωλείται σε καλή τιμή και ο Σώρρας έχει ασχοληθεί και με αυτά…


ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ… Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ


Επειδή λοιπόν κανείς δεν είναι τόσο ενημερωμένος όσο ο ίδιος ο Keenan, ας δούμε τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί για να «κατέβουν» τα λεφτά. Απλοί άνθρωποι και πολιτευτές με τη στοιχειώδη νοημοσύνη στην Ελλάδα του 2014 υπογράφουν για να συμμετάσχουν σε αυτή τη διαδικασία. Ας δούμε τι είπε στο τέλος του 2013 ο Keenan σε άμεσο συνεργάτη του:
«Εδώ και σχεδόν δύο μήνες ο Neil Keenan δουλεύει σκληρά κάτω από δύσκολες συνθήκες στην Τζακάρτα. Σήμερα, μαζί με λίγη ιστορία, έχει ορισμένα σημαντικά πράγματα να μοιραστεί μαζί μας. Πριν τα όσα έχει να μας πει, ο Neil ζήτησε από τον δικό μας Μάικλ – γνωστό σε πολλούς από εσάς από το δημοσίευμα της Παγκόσμιας Ανακοίνωσης εδώ τον περασμένο μήνα – να δημιουργηθεί ένας σύντομος πρόλογος στο βίντεο για να προσθέσει το μήνυμά του.

Στο σύντομο μέλλον, οι Γηραιότεροι (Elders) θα έχουν μια ιδιωτική συνάντηση μαζί του, και είναι τότε που τελικά θα αποδεσμευτούν από τις 60χρονες ευθύνες τους και επιτρέψουν στο Neil να τις αναλάβει, γνωρίζοντας, όπως είπε ο Neil, πως δεν θα υπάρξει ούτε λεπτό που θα χάσουν έστω και ένα σεντ. Για πρώτη φορά θα είναι ελεύθεροι από το βάρος, γνωρίζοντας ότι όχι μόνο η αγαπημένη τους Ινδονησία, αλλά ολόκληρη η ανθρωπότητα θα τύχει ανθρωπιστικής φροντίδας.
Αυτός ήταν και ο αρχικός στόχος του Παγκόσμιου Καταπιστεύματος, αλλά τους είχαν εμποδίσει, όχι μια φορά, αλλά δύο, και χρησιμοποιήθηκε (το καταπίστευμα) εναντίον μας, των ανθρώπων του πλανήτη, σε μια προσπάθεια να μας ελέγξουν και να μας σκλαβώσουν. Αυτή η ώρα τώρα πλησιάζει και πιστεύω ότι αυτό το απλό μήνυμα από τον Neil Keenan θα φέρει αυτό το τέλος πιο κοντά
Μέχρι πρόσφατα ο Neil Keenan δεν είχε κατάλαβε την σημασία του γεγονότος ότι μετά την Τελετή (Ceremony), τον «επέλεξαν» ειδικά οι Γηραιότεροι στην Ινδονησία για να κάνει τη δουλειά.



Αριστερά ο Neil Keenan, ο άνθρωπος που και καλά έχουν διαλέξει οι Γηραιότεροι για να «κατεβάσει» τα καταπιστεύματα…

Αυτή η ειδική Τελετή πρέπει να ληφθεί σοβαρά: Οι Γηραιότεροι επικοινωνούν με τη Μητέρα Γη και τον Πατέρα Ουρανό και, όπως το καταλαβαίνω, ρωτούν αν αυτό το πρόσωπο (ο Keenan) είναι εκείνο που ανέμεναν να τους βοηθήσει.

Μετά, περιμένουν για την απάντηση η οποία συνήθως έρχεται υπό μορφή συμβολικής γλώσσας από τη Μητέρα Γη, και σύμφωνα με την απάντηση εκείνη επιλέγεται το συγκεκριμένο πρόσωπο ή δεν επιλέγεται. Εξ όσων αντιλαμβάνομαι, η επιλογή υπονοεί ότι κατ’ ελάχιστον το πρόσωπο πρέπει να είναι άψογου χαρακτήρα και, από προσωπική μου γνώση, ο κ. Keenan ενσωματώνει αυτή την ιδιότητα.

Θέτοντας το θέμα αλλιώς, με ένα τρόπο πιο εύκολα κατανοητό από το Δυτικό κόσμο, οι Γηραιότεροι επικοινωνούν με το κβαντικό πεδίο (quantum field), το οποίο είναι η θετική ενέργεια που ονομάζουμε Αγάπη που μας περιβάλει όλους, για την οποία πολλοί από μας μόλις πρόσφατα μάθαμε. Ρωτούν αν αυτό το πρόσωπο είναι αποδεκτό σε αυτό (σημ. στο… πεδίο) και απαντά ναι ή όχι. Άλλα ονόματα αυτής της ενέργειας είναι γνωστά ως ο Θεός, η Πηγή, το Σύμπαν, ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ, το Πεδίο.

Η προσωπική μου πείρα σ΄ αυτό το τομέα υπήρξε κάτι το ξεχωριστό. Παρόλο του ότι δεν καταλαβαίνω τους «αριθμούς» της κβαντικής θεωρίας, στην προσωπική μου ζωή έχω ζήσει βαθιά τις παγκόσμιες απόψεις:

Όλα όσα σκεφτόμαστε, λέμε, κάνουμε, ή αισθανόμαστε είναι σημαντικά και επηρεάζουν όχι μόνο τις ζωές μας αλλά ολόκληρο το πλανήτη. Αυτό, γιατί όλα – αποκλειστικά όλα – είναι ενέργεια και είναι συνδεδεμένα και έτσι ακολουθούν το νόμο της ενέργειας: τα όμοια ενεργειακά έλκονται (like attracts like).

Πιστεύω η κβαντική θεωρία είναι η χαμένη σύνδεση μεταξύ Θεού και Επιστήμης. Σήμερα, καθώς όλοι προχωράμε προς τα εμπρός ενωμένοι αντί αντιμαχόμενοι, ίσως μπορέσουμε να γιατρέψουμε αυτό το λανθασμένο διαχωρισμό μεταξύ Θεού και Επιστήμης που με απάτη και εν γνώση μας επιβλήθηκε από την cabal.

Φαίνεται ότι το Σύμπαν επέλεξε αυτή τη ευοίωνη μέρα, τις 13 Δεκεμβρίου (σημ. 2013), του νέου φεγγαριού, για τον Neil να κάνει την ανακοίνωση. Όπως έχω αναρτήσει αλλού σήμερα, ο αριθμός 13 είναι πολύ πιο σπάνιος από τις ημερομηνίες 12.12.12. Ένα απόσπασμα από το βιβλίο του Drunvalo Melchizedek, «Το Φίδι του Φωτός», υπογραμμίζει την γενική σημασία της Τελετής.

Αν ενδιαφέρεστε περισσότερο για την κατανόηση των Παγκόσμιων Καταπιστευμάτων μπορείτε να ακούσετε στις εξηγήσεις στο ηχητικό απόσπασμα που έχω αναρτήσει εδώ. Οι νέες ενέργειες του φεγγαριού μαζί με τις πλανητικές ευθυγραμμίσεις σήμερα, όλα υποστηρίζουν αυτή την απλή ανακοίνωση του Neil Keenan».
Άνθρωποι λοιπόν, φανατίζονται και περιμένουν τα χρήματα που θα σώσουν την χώρας μας, σε μια απάτη που έχει έντονα τα στοιχεία της παραθρησκευτικής οργάνωσης. Αντί λοιπόν να αγωνίζονται για την πραγματικότητα, τις χιλιάδες αυτοκτονίες και την εξαθλίωση, και να προσπαθούν να αλλάξουν την πολιτική κατάσταση στη χώρα, αφοσιώνονται σε ηλιθιότητες και περιμένουν το «μάννα» εξ ουρανού!


Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ


Βλέποντας κατά καιρούς τις δηλώσεις του Σώρρα, του Λαμπράκη και των υπόλοιπων απεγνωσμένων συνεργατών τους, δεν μπορούσα να πιστέψω ότι νοήμονες άνθρωποι θα μπορούσαν να πέσουν θύματα μιας τέτοιας τραβηγμένης απάτης. Ειδικά όταν μιλάμε για πολιτευτές που ισχυρίζονται πως θα μπορούσαν να σώσουν τους δήμους από την κρίση, θα είχε κάποιος την ελπίδα ότι θα το έψαχναν λίγο παραπάνω.

Θέλοντας να επιβεβαιώσω ότι όλα αυτά που διαδίδονταν ήταν μια απλή απάτη, πήρα ένα από τα έγγραφα που επιδεικνύει και διανείμει η ομάδα Σώρρα, και μάλιστα ζητάει από απλούς ανθρώπους να τα διακινήσουν βγάζοντας φωτοτυπίες.

Το έγγραφο αυτό είναι θεωρητικά ένα «αξιόγραφο» που περιλαμβάνει την περιουσία των καταπιστευμάτων, βασισμένο και καλά στην τελευταία διαθήκη του Ferdinand Emmanuel Edralin Marcos, προέδρου των Φιλιππινών που πέθανε το 1989. Το συγκεκριμένο έγγραφο αναρτήθηκε και στον blog Alfeiospotamos που συνεργεί στη διακίνηση πλαστών εγγράφων, και έχει ανέβει και εδώ:



http://imgur.com/a/gpYMb#0Πολιτικοὶ ἀπατεῶνες καὶ παγκόσμια καταπιστεύματα.9



Πλαστό έγγραφο με το όνομα της Παγκόσμιας Τράπεζας (World Bank). Το έγγραφο αυτό διακινεί ο Αρτέμης Σώρρας και ο Πλάτωνας Πισσατίδης μέσω blog.

Τα τρισεκατομμύρια «ξεχειλίζουν» σε αυτό το έγγραφο και μάλιστα φέρεται υπογεγραμμένο από Έλληνες και Κυπρίους πολιτικούς.

Οι καταθέσεις για την Ελλάδα και την Κύπρο είναι σε επίπεδα τρις και με βάση αυτά τα ποσά ο Σώρρας και οι συνεργάτες τους βάζουν φανατικούς υποστηρικτές τους να υποβάλουν αιτήσεις χρηματοδότησης στους δήμους όλης της χώρας.


Επιπρόσθετα, με βάση την ανύπαρκτη χρηματοδότηση από τα Παγκόσμια Καταπιστεύματα, ζητάνε από τους πολίτες να ψηφίσουν συγκεκριμένους υποψηφίους στις δημοτικές εκλογές, με τους οποίους συνάπτουν συμφωνητικά και τους ζητούν να υπογράφουν και όρκους.

Εκτός από τα τραγικά λάθη του συγκεκριμένου εγγράφου, το οποίο είναι καταφανέστατα πλαστό, ιδιαίτερη μνεία πρέπει να δοθεί στους ιδιοκτήτες των λογαριασμών που κατά 70% φέρονται να είναι οι Φιλιππινέζοι… Δηλαδή, ο Αρτέμης Σώρρας και οι συνεργάτες του διακινούν ένα πλαστό έγγραφο, το επιδεικνύουν σε τηλεοπτικούς σταθμούς και δημοσιογράφους, όπως στον κ. Στεργιόπουλο στο ΕΝΑ Κεντρικής Ελλάδος, στο οποίο αναφέρεται ότι τα συγκεκριμένα λεφτά αφορούν στις Φιλιππίνες!


Απόσπασμα από τη σελίδα του πλαστού εγγράφου.
Εξετάζοντας μια από τις πρώτες σελίδες του εγγράφου (την 4η), που δείχνει συνοπτικά τα στοιχεία των λογαριασμών, δεν μπορούμε παρά να κάνουμε τραγελαφικές διαπιστώσεις:

1. Ο δικαιούχος του λογαριασμού είναι ο Anthony Santiago Martin , o «κληρονόμος». Πρόκειται για μια οντότητα που τριγυρνάει τη γη και ελέγχει τις ηθικές αξίες. Μέχρι σήμερα έχουν εμφανιστεί 6 άνθρωποι που υποστηρίζουν ότι είναι ο Anthony Santiago Martin (ASM).

2. Ο κωδικός κάτω από τον οποίο είναι εγγεγραμμένοι οι λογαριασμοί διεθνώς είναι C3-AM-01, White Spiritual Boy (Λευκό Πνευματικό Παιδί), Spiritual Wonder Boy (Πνευματικό Παιδί Θαύμα), Morning Star (Αυγερινός, χρησιμοποιείται στις Γραφές για να αναφέρει το Διάβολο), King David (Βασιλιάς Δαβίδ), Prophet Muhammad (Προφήτης Μωάμεθ), Demas and Saint Timothy (βιβλικές αναφορές).

3. Ονόματα λογαριασμών από όπου προέρχονται τα χρήματα: (1) White Mongolian Account – King Bernardo Carpio, (2) White Vatican Account – Dr Jose Rizal, (3) Kiram Account – Antonio Diaz Santiago (Family Origin of King ASM), (4) White Eagle Account – Pres. Ferdinard E. Marcos.

4. Το όνομα του σημερινού λογαριασμού είναι Holy Heaven Father Account (λογαριασμός του Ουράνιου Πατέρα).

5. Τα χρήματα προέρχονται από τη «διαθήκη» του πεθαμένου προέδρου των Φιλιππινών Ferdinand Edralin Marcos, ένα πλαστό έγγραφο το οποίο κυκλοφορεί παγκοσμίως από διάφορους απατεώνες και ανάμεσα σε άλλα αναφέρει ότι ο Χίτλερ ήταν Φιλιππινέζος…




Καλή τύχη να εισπράξετε το δάνειο από τον κύριο Bernardo Carpio…
Επειδή το θέμα είναι πραγματικά αστείο, μέχρι το σημείο που γίνεται επικίνδυνο, δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στον King Bernardo Carpio, ιδιοκτήτη του Λογαριασμού των Λευκών Μογγόλων (White Mongolian Account).

Ο συγκεκριμένος δανειοδότης που σύντομα θα δώσει τα χρήματα του στους Δήμους που υπογράφουν με τον Σώρρα, είναι μια μυθική φιγούρα της φιλιππινέζικης μυθολογίας.

Είναι αυτός που προκαλούσε τους σεισμούς και εμφανίζεται σαν γίγαντας ανάμεσα σε δύο βράχους, με δύναμη παρόμοια του Ηρακλή, ενώ σε άλλους μύθους παρουσιάζεται ως αντίστοιχος του Άτλαντα.Πολιτικοὶ ἀπατεῶνες καὶ παγκόσμια καταπιστεύματα.12

Έτερος ιδιοκτήτης λογαριασμού ο ήρωας της φιλιππινέζικης αντίστασης κατά των Ισπανών Dr Jose Rizal.


Ο ιδιοκτήτης του λογαριασμού Λευκό Βατικανό (White Vatican Account) είναι ο Dr Jose Rizal, ένας εθνικός ήρωας των Φιλιππινών που εκτελέστηκε στις 30 Δεκεμβρίου 1896 στη Μανίλα από απόσπασμα φιλιππινέζων στρατιωτών του Ισπανικού στρατού, τους οποίους σημάδευε ισπανικό απόσπασμα.

Ο Dr Jose Rizal έδινε αγώνα για την απελευθέρωση της πατρίδας του από τους Ισπανούς. Ήταν φημισμένος συγγραφέας, ποιητής, δημοσιογράφος και οφθαλμίατρος.
Θα μπορούσα να συνεχίσω για τις ανακρίβειες αυτού του εγγράφου, αλλά στο σημείο αυτό θα ήθελα να αναφέρω την απάντηση της Παγκόσμιας Τράπεζας (World Bank) όταν έλαβε το συγκεκριμένο έγγραφο που τους προώθησα και το αξιολόγησε, μια που σύμφωνα με τους Σώρρα – Λαμπράκη, η τράπεζα αυτή εγγυάται τα καταπιστεύματα.




Η απάντηση της παγκόσμιας τράπεζας που επιβεβαιώνει την απάτη και την πλαστότητα του εγγράφου.


Την απάντηση υπογράφει εκ μέρους της Παγκόσμιας Τράπεζας η αντιπροεδρία κατά της διαφθοράς. Το αίτημα που είχε υποβληθεί μέσω της ειδικής πλατφόρμας της Παγκόσμιας Τράπεζας βρίσκεται εδώ (http://i.imgur.com/xszroiP.jpg) και η απάντηση ακολουθεί:

«Αγαπητέ Ελευθέριε Ρήνο,
φαίνεται ότι το μήνυμα το οποίο έχετε λάβει περιλαμβάνει μια μη εξουσιοδοτημένη και χωρίς έγκριση χρήση του ονόματος της Παγκόσμιας Τράπεζας και είναι μια δόλια απάτη (η Παγκόσμια Τράπεζα δεν εκδίδει αυτό το είδος της επικοινωνίας). Σας καλώ να μην απαντήσετε και να ΜΗΝ στείλετε οποιαδήποτε χρηματικό ποσό ή να παράσχετε οποιαδήποτε από τα προσωπικά σας στοιχεία από αυτό το σημείο και μετά. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με τις τοπικές αρχές επιβολής του νόμου, εάν επιθυμείτε να συνεχίσετε με αυτό. Λυπούμαστε που δεν είμαστε σε θέση να σας βοηθήσουμε περαιτέρω με το συγκεκριμένο θέμα».

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ


Αυτό δεν είναι το μόνο πλαστό έγγραφο που χρησιμοποιεί η πλευρά Σώρρα. Σε αντίστοιχη επικοινωνία μου με διάφορους οργανισμούς παγκοσμίως έχω επιβεβαιώσει την πλαστότητα και άλλων εγγράφων, τα περισσότερα από τα οποία προμηθεύει στην ομάδα Σώρρα ένα μέλος της από το Λονδίνο που έχει εντρυφήσει σε αυτές τις θεωρίες συνωμοσίας και πιστεύει ότι είναι πραγματικές.


Πρόκειται για τον Βασίλειο Σωτήρα από τις Σέρρες, ο οποίος δημοσιεύει έγγραφα που είναι αποδεδειγμένα πλαστά και με τα οποία προσπαθεί η συγκεκριμένη ομάδα να πείσει απλούς πολίτες να ψηφίσουν τους υποψηφίους με τους οποίους έρχεται σε συμφωνία. Από τα έγγραφα που αφορούν το παγκόσμιο καταπίστευμα και τα οποία χρησιμοποιούνται και διανέμονται η πλειοψηφία τους αφορά πλαστά έγγραφα, τα οποία είναι άχρηστα.

Ωστόσο, ο ρόλος μου δεν είναι να «καταδιώξω» οποιονδήποτε. Δημοσιοποιώ το αποτέλεσμα της έρευνας τόσο της δικής μου, όσο και του Γιώργου Γιαλτουρίδη, με στόχο να ευαισθητοποιήσουμε τις αρχές και να προστατέψουμε τους συμπολίτες μας από τέτοιες απάτες που ταιριάζουν σε τριτοκοσμικές χώρες.Πολιτικοὶ ἀπατεῶνες καὶ παγκόσμια καταπιστεύματα.14


 Η ομάδα Σώρρα υποστηρίζει με βάση πλαστά έγγραφα ότι το παγκόσμιο καταπίστευμα του Neil Keenan και του πεθαμένου προέδρου των Φιλιππινών Ferdinand Marcos έχει καταθέσεις τρισεκατομμυρίων σε ελληνικές τράπεζες και κανείς δεν σκέφθηκε ότι αν υπήρχαν αυτές οι καταθέσεις θα φαίνονταν στους ισολογισμούς των τραπεζών!!!


Ο ρόλος της διερεύνησης ανήκει στις διωκτικές αρχές αυτής της χώρας και αρχικά στην αστυνομία, στην οποία ο Σώρρας έφτασε στο σημείο να υποβάλει μήνυση κατά των Rothschild αναφέροντας ότι είναι στόχος δολοφονικής ενέργειας, ζητώντας και προστασία, κατά πλήρη αντιστοιχία με τις κινήσεις του Neil Keenan στην Ινδονησία. Είναι επιτακτικό πλέον οι δικαστικές αρχές να αξιολογήσουν τα στοιχεία που πλέον έχουν δημοσιευτεί και να ασχοληθούν σοβαρά με αυτή την υπόθεση.

Ως υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Πατριωτική Ένωση, τα παραπάνω αποτελούν ξεκάθαρα την πολιτική μου θέση και στα περισσότερα έχω την υποστήριξη και του πολιτικού φορέα, του οποίου η δημιουργία ήταν στόχος ετών και αποτελεί τη συνένωση πολλών δημιουργικών δυνάμεων του Πατριωτικού χώρου.

Η έρευνα μου είναι διαθέσιμη τόσο στις αρχές όσο και σε οποιονδήποτε άλλον θελήσει να μελετήσει το συγκεκριμένο θέμα. Αυτές ακριβώς τις θέσεις και απόψεις εξέφρασα και στη φιλόξενη εκπομπή του Άγγελου Αγγελάτου στο ομογενειακό κανάλι Greek Voice.





Όλα τα γραφικά και τα έγγραφα, που χρησιμοποιήθηκαν στην εκπομπή και στο άρθρο αυτό, έχουν ανέβει εδώ:
http://imgur.com/a/ApG63#0


Δεν πρόκειται να με απασχολήσει αν ο Σώρρας είναι ο απεσταλμένος του Απόλλωνα ή ο ίδιος ο Απόλλωνας ενσαρκωμένος, όπως πιστεύουν κάποιοι. Ως πολίτης, αυτό που με ενοχλεί και με αφορά, είναι η χρήση πλαστών εγγράφων και μιας ξεκάθαρης απάτης, που χρησιμοποιεί η συγκεκριμένη ομάδα για να αποκτήσει με ξεκάθαρο δόλο πολιτική δύναμη, την οποία θα εκμεταλλευτεί, πολύ φοβάμαι, σε βάρος των συνελλήνων μου.

Εκτός αυτών, οι ενδείξεις που υπάρχουν από τη δράση του διεθνούς κυκλώματος, ειδικά σε συνδυασμό με την ανάμειξη με τους Δήμους, παραπέμπουν σε άσχημες προοπτικές, όπως έγινε στο Εκουαδόρ που ακόμη περιμένουν τα Παγκόσμια Καταπιστεύματα, ενώ υπάρχουν διασυνδέσεις με ψεύτικες τράπεζες και τρομοκρατικές οργανώσεις.


Κλείνοντας, αυτό που δεν μπορώ ακόμη να πιστέψω είναι πως Έλληνες πολίτες, πολιτευτές, που θέλουν να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους και να μας οδηγήσουν σε καλύτερες ημέρες, μπορούν να πέσουν θύματα μια τέτοιας κατάστασης. Γιατί αν είσαι υποψήφιος και αναμεταδίδεις τέτοια παραμύθια, τα οποία έχεις φάει αμάσητα, πως ακριβώς θα προστατέψεις τα συμφέροντα του λαού; Μήπως η αποδοχή αυτή είναι δείγμα πολιτικής ανικανότητας και απουσίας πολιτικού ενστίκτου;


Ἐλευθέριος Ῥῆνος

πηγη





Πωλεῖται ὁ …Σῶῤῥας;

Χὰ… χά… χά… χά… χά… χά…!!!
Πωλεῖται ὁ Ψῶῤῤας;;;;;

Ναί!!!
Ὁ γνωστὸς διαδικτυακὸς δισεκατομμυριοῦχος Ψῶῤῥας καὶ σωτὴρ καὶ ἑλάνιος καὶ Ζεὺς τοῦ Διὸς καὶ τῆς Συνελεύσεως καὶ ἀήρ… ἀήρ… ἀήρ… καὶ σαλάμι ἀέρος πανάθεμά τον;;;;

Γιά 1.388 ντόλαρς ἀμερικανικὰ τό http://www.artemis-sorras.com/;;;;


Τὰ νέα μου εὑρήματα, τὰ ἀφιερώνω, μὲ ἀγάπη, σὲ κάθε βλῆμα, ἀπὸ αὐτὰ ποὺ ὑπογράφουν κάποιες ἐπικίνδυνες ὑπεύθυνες δηλώσεις …ἀποδοχῆς μεριδίων δωρεᾶς καὶ μεταβιβάσεώς της σὲ …Δ.Ο.Υ. γιὰ τὴν ἀποπληρωμὴ τοῦ …Δημοσίου καὶ ἰδιωτικοῦ (χίκ… χίκ… χίκ…) χρέους, χωρὶς νὰ συμβουλευθοῦν κάποιον δικηγόρο, ποὺ νὰ μὴν ἔχῃ σχέσεις μὲ τὴν συμμορία.

Στὸ τέλος, κάτι τέτοια βλήματα θὰ πᾶν στὴν φυλακή, γιὰ χάριν τοῦ ἀπατεῶνος.



Τελευταία προειδοποίησις:

Ἔτσι καὶ πετύχω νὰ κρύπτεται στὴν λίστα τῶν φίλων τῆς σελίδος μου κάποιος ἑλάνιος ἠλίθιος ὁπαδὸς τοῦ ἀπατεῶνος, νὰ ξέρῃ ὅτι θὰ τὸν ξεσκίσω δημοσίως.
Ἐδῶ βλαμμένους δὲν θέλω.
Εἶναι ἀνεπιθύμητοι!!!

Μπαρμπανῖκος

Συζητᾶμε γιὰ αὐτοὺς τοὺς τύπους, ποὺ μόλις ἀκοῦν γιὰ εἰσαγγελέα τὸ …σκατὸ φθάνει στὴν κάλτσα…
(Ὅπως σχολιάζεται ἀπὸ τὸν «φύλακα σιωπῆς» στὸ παρακάτω ταινιάκι…!!!)



Γιατί ὄχι ὁ εἰσαγγελεύς;
Χμμ… Γιατὶ ξέρουν τὸ ποιοὶ εἶναι οἱ γελοῖοι…
Μὰ ἐπίσης ξέρουν πὼς γιὰ λίγον καιρὸ θὰ κυκλοφοροῦν ἀκόμη ἐλεύθεροι καὶ θὰ τρωγοπίνουν εἰς ὑγείαν τῶν κορόιδων…

Ἄλλως τέ… Τώρα τελευταία κάτι μασσωνόσκυλα πολὺ …ὑποστηρίζουν τὴν ὑπόθεσιν.

Φιλονόη






η μαλακία χτύπησε κόκκινο..τό τερμάτισε...
Σχολιο αναγνώστη από το you tube που τα λέει ολα χα  χα 

Η παπαριά είναι ένα δέντρο σαν την αχλαδιά μόνο που δεν κάνει αχλάδια. Ανήκει στην οικογένεια των Papariae στην οποία ανήκει και η παπάγια και το αγγούρι. Πρόκειται για δέντρο της ερήμου του Αυνανιστάν το οποίο προστατεύει τον καρπό του με πολλά τριχίδια. Με αυτή την μέθοδο τα διάφορα πουλιά θηρευτές δεν πλησιάζουν.
Ο καρπός του εν λόγω δέντρου (παπάρι) παρατηρείται έντονα μετά το 15ο έτος της ηλικίας του. Ακόμα τα παπάρια είναι πολύ ευαίσθητα σε πιέσεις. Μπορεί εύκολα να πρηστεί λόγω μεταβολών του περιβάλλοντος στη θερμοκρασία, το pH, και την υγρασία. Προτιμούν να αφεθούν σε ηρεμία και μετά από μια μικρή αύξηση θερμοκρασίας που προκαλείται από μικροερεθίσματα εκτοξεύονται τα σπόρια που μεταφέρονται στο άνθος με τον άνεμο (ανεμογκάστρι). Λόγω του φαινομένου του θερμοκηπίου ελάχιστα παπάρια είναι φυσιολογικά και λειτουργικά, γι αυτό και πρέπει να τύχουν προσοχής από τους γεωπόνους. Αυτή μάλιστα η δυσλειτουργία άλλως ανικανότητα αποδεικνύεται και με νόμους της φυσικής.

ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ "ΜΑΖΕΨΕΙ" ΣΕ 5 ΜΕΡΕΣ!



Ὁ ΑΝΘΕΛΛΗΝ Σῶῤῥας ἐπιτίθεται τώρα ΚΑΙ στὴν γλῶσσα μας!!!



Ο Σώρρας, τα διαστημόπλοια και ο Μ. Αλέξανδρος
Συλλεκτικές βλακείες του Σώρρα 2014 O κ. Λαμπράκης εξηγεί που βρήκε ο κ. Σώρρας τα Ομόλογα !!! Για να τελειώνουμε κάποια στιγμή με τους ψεκασμένους !!! Δρ Εμμ Λαμπράκης o Νίκολα Τέσλα ήταν Έλληνας Σώρρας: Η απάτη επιστημονικής φαντασίας των ομολόγων και των καταπιστευμάτων του

Σχόλια

  1. φιλαρακι ΨΑΞΕ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ ΠΡΩΤΑ για να γραφεις τις ασυναρτησιες του ρηνου ειμαστε και οικονομολογοι που ξερουμε οτι τα ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ...ΤΑ ΕΦΕΡΕ Ο ΨΩΡΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.