Πέμπτη, 26 Μαΐου 2016

Παραλήρημα στα κατεχόμενα από την άνοδο του ΕΛΑΜ - Ο Ελληνισμός αντιστέκεται

Η «Χουριέτ» σχολιάζει το εκλογικό αποτέλεσμα και καλεί την Ευρωπαϊκή Ένωση να αναλύσει τα μηνύματα που εξάγονται από αυτές. «Οι εκλογές έδειξαν ότι η υπαρξιακή απειλή που αντιμετωπίζουν οι Τ/κ δεν είναι τίποτα λιγότερο απ' ό,τι ήταν το 1963. Το ΕΛΑΜ, ένα ακροδεξιό κόμμα πιστό αντίγραφο της Χρυσής Αυγής, έλαβε 3,7 τοις εκατόν και έβγαλε δύο βουλευτές. Ένας από αυτούς είναι γιος ενός πρώην οπλαρχηγού της ΕΟΚΑ.
Το ΕΛΑΜ είναι μια τρομοκρατική συμμορία, επιτίθενται σε κάθε περίπτωση εναντίον των Τουρκοκυπρίων και στις διαδηλώσεις τους φωνάζουν "Ο τρελός Τούρκος (Bello Turco)", "Ο καλύτερος Τούρκος είναι ένας νεκρός Τούρκος", "Διψασμένοι, θα πιούμε τουρκικό αίμα" και τέτοια συνθήματα, που πρέπει να θεωρούνται ως τα πιο πειστικά παραδείγματα εγκληματικού μίσους σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή δημοκρατία.

Όχι μόνο το ΕΛΑΜ, αλλά και όλα τα άλλα αντι-τουρκικά ή σκληροπυρηνικά κόμματα αυξήθηκαν σε ψήφους, ενώ το κυβερνών κόμμα και το κομμουνιστικό ΑΚΕΛ έχασαν σημαντικά. Η ψηφοφορία ανέδειξε κόμματα που δεν θέλουν τη λύση, καθώς όλα τα κόμματα που επιδιώκουν την τουρκική εχθρότητα έχουν όλα διπλασιάσει τις ψήφους τους», αναφέρει ο Κανλί, προσθέτοντας: «Το 3,7 τοις εκατόν των ψήφων δείχνει ότι τουλάχιστον 13.000 Έλληνες κυπριακού λαού θα μπορούσαν να ψηφίσουν για μια τρομοκρατική ομάδα που υπόσχεται να πιει τουρκικό αίμα. Υπάρχουν λιγότερα από 4.000 άτομα κάτω από τα όπλα των τουρκοκυπριακών δυνάμεων ασφαλείας. Η ε/κ Κυβέρνηση αποφάσισε μόλις πρόσφατα να καθιερώσει έναν ισχυρό στρατό 13.000». Τέλος, καλεί τον Μουσταφά Ακιντζί να αναλογιστεί κατά πόσον η Τουρκία πρέπει να καταργήσει τις εγγυήσεις.

ΠΗΓΗ

Το ότι τόσα χρόνια κανένας στα κατεχόμενα δεν θορυβήθηκε για τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα, αλλά ενοχλήθηκαν σήμερα από την άνοδο του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, αποτελεί ξεκάθαρο δείγμα ποιοι αντιστέκονται στην κατοχή του νησιού και με τις θέσεις του είναι σε θέση να ανατρέψουν τις βλέψεις τις Τουρκίας στην Κύπρο, που έμαθαν όλα αυτά τα χρόνια να διεκδικούν και να κερδίζουν.

Αποτελεί τιμή για εμάς να αποτελούμε τον μεγαλύτερο φόβο του εχθρού μας, αυτού που κατέχει παράνομα την γη μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...