Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2016

ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΚΟΜΜΑ ΘΕΤΕΙ ΘΕΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ "ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ"

Εθνική Ενότητα για Brexit.: «Οι Βρετανοί δείχνουν τον δρόμο»
Ανακοίνωση για την γενναία απόφαση των Βρετανών να αποχωρήσουν από την ΕΕ εξέδωσε πριν λίγο η Εθνική Ενότητα με τίτλο «Οι Άγγλοι (ως κυριαρχούσα εθνότητα) δείχνουν τον δρόμο».


Στην ανακοίνωση τονίζεται το γεγονός ότι η ΕΕ αυτή την στιγμή είναι αναγκαίο κακό για την Ελλάδα, η οποία όμως δεν πρέπει να χάσει την ψυχή της και την εθνική και πολιτιστική της ταυτότητα.

«Ένας λαός με ιστορία και αυτόνομη πορεία αιώνων, που δεν ήταν στην Ευρωζώνη, αποφάσισε να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Σεβόμαστε την απόφαση αυτή.

Για την Ελλάδα τα μέτρα και τα σταθμά είναι διαφορετικά. Λόγοι γεωπολιτικοί και οικονομικοί επιβάλλουν την παραμονή μας στο ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

 Η Ευρωζώνη όμως σε τι μας χρειάζεται, τι μας προσφέρει και τι θα μας προσφέρει; Με την Ευρωζώνη και το ευρώ πτωχεύσαμε.

Αναγκαίο κακό είναι να παραμείνουμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση, χωρίς όμως να χάσουμε την ψυχή μας, χωρίς να χάσουμε την εθνική και πολιτιστική μας ταυτότητά.»

Ενα κύμα ευρωπροβληματισμού λόγω της δικτατορικής διακυβέρνησης των Βρυξελλών σαρώνει την Ευρώπη...

1 σχόλιο :

  1. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΑΓΚΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΣΕΒΑΣΤΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟ ΟΧΙ ΝΑΙ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΔΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΞΑΝΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ,ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΛΑΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...