Δεν βάζει μυαλό η Μέρκελ: Προτεραιότητά της να βρουν δουλειά όλοι οι λαθρομετανάστες

Μπορεί οι Γερμανοί να έχουν πια αφυπνιστεί από την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση και τον ισλαμιστικό τρομοκρατικό κίνδυνο, η καγκελάριος όμως συνεχίζει ακάθεκτα την λαθρολάγνα πολιτική της.
Έτσι, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Bild η Άνγκελα Μέρκελ έχει προσκαλέσει τους προέδρους μερικών από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στη Γερμανία, να συμμετέχουν σε διάσκεψη που θα
πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα, όπου η ίδια, θα παροτρύνει τους επιχειρηματίες να προσλάβουν περισσότερους "πρόσφυγες".
Να τονιστεί πως περισσότεροι από ένα εκατομμύριο λαθρομετανάστες έφτασαν στην Γερμανία το 2015, με την κυβέρνηση να επιδιώκει να εισάγει στην αγορά εργασίας, όσο το δυνατό περισσότερους, προσπαθώντας να πετύχει δύο πράγματα. Πρώτον, τη μείωση της εξάρτησης των "προσφύγων" από το κράτος και δεύτερον, την ανανέωση του εργατικού δυναμικού.
Στο πλαίσιο αυτό, η Μέρκελ θα ασκήσει πιέσεις προς τις επιχειρήσεις να προσφέρουν περισσότερα προγράμματα επαγγελματικής εξειδίκευσης, ενθαρρύνοντας τη συμμετοχή των "προσφύγων".
Όλα για τους λαθρομετανάστες λοιπόν, τους οποίους βέβαια το διευθυντήριο των Βρυξελλών προορίζει για σκλάβους με μηδενικές απολαβές στις φάμπρικες της Ευρώπης.


Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.