Κυριακή, 14 Αυγούστου 2016

Δεν βάζει μυαλό η Μέρκελ: Προτεραιότητά της να βρουν δουλειά όλοι οι λαθρομετανάστες

Μπορεί οι Γερμανοί να έχουν πια αφυπνιστεί από την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση και τον ισλαμιστικό τρομοκρατικό κίνδυνο, η καγκελάριος όμως συνεχίζει ακάθεκτα την λαθρολάγνα πολιτική της.
Έτσι, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Bild η Άνγκελα Μέρκελ έχει προσκαλέσει τους προέδρους μερικών από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στη Γερμανία, να συμμετέχουν σε διάσκεψη που θα
πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα, όπου η ίδια, θα παροτρύνει τους επιχειρηματίες να προσλάβουν περισσότερους "πρόσφυγες".
Να τονιστεί πως περισσότεροι από ένα εκατομμύριο λαθρομετανάστες έφτασαν στην Γερμανία το 2015, με την κυβέρνηση να επιδιώκει να εισάγει στην αγορά εργασίας, όσο το δυνατό περισσότερους, προσπαθώντας να πετύχει δύο πράγματα. Πρώτον, τη μείωση της εξάρτησης των "προσφύγων" από το κράτος και δεύτερον, την ανανέωση του εργατικού δυναμικού.
Στο πλαίσιο αυτό, η Μέρκελ θα ασκήσει πιέσεις προς τις επιχειρήσεις να προσφέρουν περισσότερα προγράμματα επαγγελματικής εξειδίκευσης, ενθαρρύνοντας τη συμμετοχή των "προσφύγων".
Όλα για τους λαθρομετανάστες λοιπόν, τους οποίους βέβαια το διευθυντήριο των Βρυξελλών προορίζει για σκλάβους με μηδενικές απολαβές στις φάμπρικες της Ευρώπης.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...