Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2016

Εισαγγελικές Διώξεις για Σωρεία Κακουργημάτων κατά του Παρανοικού και της Συνοδείας του για τα 600 δισ. Δίωξη και για τις Ύβρεις κατά των Αναπήρων

Μέχρι τώρα την γλύτωσε...ήρθε η Ώρα για το Ψυχιατρείο του Δρομοκαίτειου
ΑΡΧΙΣΕ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ.
Σχηματίστηκε Δικογραφία και Κινήθηκε Ποινική Δίωξη από την ΓΑΔΑ και τον Εισαγγελέα Αθηνών, κατά του Παρανοικού Σχιζοφρενή Αρτέμη Σώρρα και της συνοδού Συμμορίας του, θήλεως και Άρρενος, για Σωρεία Κακουργηματικών Πράξεων, Κακουργηματική Απόπειρας Απάτης κατά του Ελληνικού και Αμερικανικού Δημοσίου,
Παράβαση του ν. 1608/1950 "Περί Καταχραστών του Δημοσίου", Κακουργηματικής Απάτης κατά Πολιτών, Σύσταση Συμμορίας, αληθώς σωρευτικά και κατ` εξακολούθηση, για τα 600 δισ. της Παράνοιάς του, με τα εξώδικα στις εφορίες κλπ.
Παραπέμπονται μαζί του κι ΟΛΟΙ (ονομαστικά)  οι συνοδοί τρελοί συνοδοί του. θήλεις και Άρρενες ("Αλφειός Ποταμός" κλπ/ κλπ.).

Έχει επίσης ασκηθεί εναντίον του Σχιζοφρενή και ποινική δίωξη για παράβαση του αντιρατσιστικού νόμου για τις ύβρεις του εναντίον των αναπήρων και εναντίον αναπήρων παιδιών "οπαδών" του, οι οποίο δημόσια τον δικαιολόγησαν  γι αυτό ! "Δημ. Καζαμίας από Λάρισα)....!!

Ήξερε η Τρόικα που Χτύπησε.

Δημ. Αντωνίου


Η Μήνυσή μουΗ κλήση μου από τον εισαγγελέαΤα "ομόλογα" των 600 δισ. της Παράνοιάς του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...