Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2016

Τους... καλύτερους έχει μαζέψει ο Μητσοτάκης: Φανατικός νεοδημοκράτης πλέον ο Θεόδωρος Πάγκαλος

Σε βαρυσήμαντες πολιτικές δηλώσεις προέβη ο... πολύς Θεόδωρος Πάγκαλος που έλεγε ότι στα Ίμια την Σημαία την πήρε ο... αέρας και αργότερα ισχυριζόταν ότι «μαζί τα φάγαμε».
Σε συνέντευξή του, λοιπόν, ρωτήθηκε σχετικά με το τι θα ψηφίσει στις εκλογές και ήταν ομολογουμένως... αφοπλιστικός. Ιδού τι είπε:
«Εγώ θα ψηφίσω Νέα Δημοκρατία, όπως ψήφισα και τις προηγούμενες φορές. Εδώ έχουμε ένα πολιτειακό θέμα. Αν θα έχουμε μια οικονομία ελεύθερη και μια κοινωνία ελεύθερη, όπως αποφάσισε μετά το τέλος του Εμφύλιου Πολέμου ο
ελληνικός λαός κατά πλειοψηφία, ή κομμουνιστική δικτατορία, μετά το τέλος του κομμουνισμού, γιατί δεν ξέρω και τι είδους κομμουνισμό θέλουν να κάνουν αυτά τα παιδιά. Το άλλο ερώτημα είναι ποιος είναι χειρότερος: ο Βαγγέλης Βενιζέλος ή η Φώφη Γεννηματά; Δεν με ενδιαφέρει αυτό το ερώτημα.»
Να τον χαίρεται ο Μητσοτάκης, να τον βάλει και υποψήφιο. Πέρα, όμως, από το αστείο του όλου πράγματος, φαίνεται ξεκάθαρα ότι η Νέα Δημοκρατία και το παλιό σκληρό κλεπτοκρατικό ΠΑΣΟΚ έχουν πλέον πλήρη ταύτιση.
Μάλιστα, για να επικαλεστούμε την ορολογία των δημοσκόπων, ο Πάγκαλος δεν είνα περιστασιακός ψηφοφόρος της ΝΔ. Δεν είναι δηλαδή "ψήφος διαμαρτυρίας" για την πτώση του ΠΑΣΟΚ. Είναι ενσυνείδητη ψήφος στην πιο σάπια παράταξη της κλεπτοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...