Ξύνονται στην γκλίτσα του τσοπάνη... Κνίτες μοίραζαν φυλλάδια εναντίον του Ελληνικού Στρατού έξω από το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ειδικών Δυνάμεων!

Πηγαίνοντας για την τελετή ορκομωσίας του υιού μου στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ειδικών Δυνάμεων στο Μεγάλο Πεύκο, βρέθηκα ενώπιον μίας σκηνής πολιτικού σουρεαλισμού, ενδεικτικού του ξεπεσμού της ελληνικής κοινωνίας τη σήμερον ημέρα.



Μέλη της ΚΝΕ, πιστά στην παράδοση του ΚΚ€ από την Μικρασιατική Καταστροφή μέχρι σήμερα, να μοιράζουν φυλλάδια στους γονείς, τους συγγενείς και την Στρατευμένη Νεολαία μας, περί «φαντάρων» που οφείλου να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους, ενάντια στον «ιμπεριαλισμό» και τέτοια φαιδρά.

Δεν θα συζητήσουμε πού είδαν όλοι αυτοί τον «ιμπεριαλισμό» της Ελλάδος ή πώς θεωρούν ότι πρέπει να λειτουργεί το στράτευμα. Τους απαντάει εκ τάφου έτσι κι αλλιώς ο πατερούλης τους ο Στάλιν, ο οποίος όταν βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο θυμήθηκε την Πατρίδα και ξέχασε αυτά τα «επαναστατικά» εναντίον του στρατεύματος.
Το ζητούμενο είναι ότι μετά την νομιμοποίησή τους από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, τον αστράτευτο, «κουφό», Εθνάρχη και με την συμπαράσταση της ψευτοδεξιάς μέχρι σήμερα, οι κομμουνιστές έχουν αποθρασυνθεί φτάνοντας μέχρι το ΚΕΕΔ, διασπείροντας την αντεθνική τους προπαγάνδα.
Ι.Μ.
Τχος ε.α.

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.