Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΥΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΜΑΧΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΦΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου
Άθλιοι και υποκριτές, αχρείοι και κανάγιες, τολμάτε εσείς να ομιλείτε και να επιχειρηματολογείτε υπέρ της πολυφωνίας και της ελευθερίας του Τύπου. Εσείς που έχετε εκφυλίσει την αλήθεια σ’ ένα ψεύδος ανταλλαγής και που έχετε αντιστρέψει ολοσχερώς την πραγματικότητα, που έχετε εφαρμόσει μια κατ’ επιλογή ελευθερία στην πληροφόρηση και έναν κατά περίπτωση ειλικρινή διάλογο;;;;;Από το 2012 με την είσοδο της Χρυσής Αυγής στο Ελληνικό κοινοβούλιο, δεν συμβαίνει άλλο τι από τον απόλυτο αποκλεισμό του Εθνικιστικού Λόγου από τα ΜΜΕ, από την απουσία εκπροσώπων του Κινήματός μας στα τηλεοπτικά πάνελ και το σπουδαιότερο απ’ όλα την αφαίρεση του δικαιώματός μας να απαντούμε σ’ ένα συνεχές και συκοφαντικό κατηγορητήριο. Θυμηθείτε το 2013, όταν βρίσκονταν σε εξέλιξη η σκευωρία που είχε στήσει ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τη συνεργία δυο υπουργών και μιας ομάδας ελεγχόμενων δικαστικών, εις βάρος της Χρυσής Αυγής, όταν ο Αρχηγός και βουλευτές της τρίτης πολιτικής δύναμης της Χώρας περιφέροντο σιδηροδέσμιοι ανάμεσα στα δημοσιογραφικά φλάς, που οικοδομούσαν οπτικά και μέσω μιας επιδιωκόμενης συγκινησιακής διέγερσης, την κίβδηλη εγκληματική εικόνα που αποσκοπούσε να προετοιμάσει την κοινή γνώμη για τη δίκη παρωδία που θα επακολουθούσε, οι διάφοροι δημοσιογραφίσκοι, αναλυτές, ηθοποιοί, μουσικοί  και γενικά ο κάθε αναρμόδιος σε ρόλους δικαστών και εισαγγελέων, συζητούσαν ώρες επί ωρών μέσω μιας άθλιας συκοφαντικής διαλεκτικής, προεξοφλώντας την ετυμηγορία, φθάνοντας δε μέχρι το σημείο να ανακοινώνουν και ποινές. Σε όλα αυτά τα πάνελ, στο όνομα της πολυφωνίας, της δημοκρατίας και της ελευθερίας που επικαλούνται όλοι αυτοί τώρα, είδατε κάποιον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής ν’ απαντά στο κατηγορητήριο ή σε όλες αυτές τις κραυγαλέες φαντασιοπληξίες που πρόβαλαν, για κρυφά οπλοστάσια, εκπαιδεύσεις σε τεχνικές θανάτου, οργανωμένες επιθέσεις και σφαγές αιγοπροβάτων;;; Πού ήταν τότε το δικαίωμα λόγου και το δικαίωμα υπεράσπισης;; Πού είναι γενικά το δικαίωμα μιας πολιτικής δύναμης, ενός νόμιμου κοινοβουλευτικού κόμματος ως προς το να διατυπώνει τις αρχές και τις θέσεις του και να εκφέρει την άποψή του για όλα τα πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα της Πατρίδας και του Λαού μας;;;;;

Όπως απαντούν διάφοροι έγκριτοι δημοσιογράφοι, όπως ο κύριος Χατζηνικολάου και άλλοι, αν καλέσουμε Χρυσαυγίτη βουλευτή στο πάνελ θα φύγουν οι άλλοι προσκεκλημένοι. Μα τότε κύριε μεγαλοδημοσιογράφε δεν υπηρετείτε την ελευθερία, τη δημοκρατία και την ειλικρινή και αδιάβλητη πληροφόρηση, αλλά ένα σύστημα ελέγχου ροής των πληροφοριών και προβολής συγκεκριμένων θέσεων και ιδεών. Εσείς ως…. -τέλος πάντων ας πάει στα κομμάτια- γνήσιος δημοκράτης και συνειδητός δημοσιογράφος έπρεπε να απαντήσετε σε όλους αυτούς τους ελεεινούς εκβιασμούς, ότι στο δικό σας «τραπέζι» ακούγονται όλες οι φωνές, από όπου και να προέρχονται και σε όποιον αρέσει, όποιος αποχωρήσει μόνος τους εκτίθεται στα όμματα του ελληνικού Λαού. Αλλά και εσείς αγαπητέ υπηρετείτε το σύστημα και τις σκοπιμότητές του.

Και όλοι εσείς τολμάτε να επικρίνετε τον Συναγωνιστή Γιάννη Λαγό που κατάθεσε μήνυση, εναντίον της κυρίας Τατιάνας Στεφανίδου για συκοφάντηση και εξύβριση.  Όλοι εσείς προβάλλετε το δικαίωμα ενός ανθρώπου να υπερασπίζει μέσω του νόμου την προσωπικότητά και την αξιοπρέπειά του απέναντι στο ψεύδος και τη συκοφαντία, ως επιδίωξη να πλήξει τη δημοκρατία και την πολυφωνία.  Παραθέτουμε δηλώσεις των κατ’ επιλογή δημοκρατικών και κατά περίπτωση πλουραλιστικών κομμάτων, αυτών που όσον αφορά τη Χρυσή Αυγή επέβαλαν έναν συνεχή αποκλεισμό της από το δημόσιο βήμα, με πρόσφατο παράδειγμα την προ ημερών αυθαίρετη και αντισυνταγματική άρνηση της κρατικής ΕΡΤ να μεταδώσει τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής.

Νέα Δημοκρατία: «Κανείς δεν έχει δικαίωμα περιορισμού και περισσότερο δίωξης της ελευθερίας του Τύπου». Γι αυτούς λοιπόν η ελευθερία του Τύπου απέναντι στους πολιτικούς εχθρούς τους πρέπει να είναι απέραντη, ακόμη και όταν συκοφαντεί και εξυβρίζει.

ΠΑΣΟΚ: «Οι φασιστικές μέθοδοι εκφοβισμού δεν θα περάσουν». Ομιλούν αυτοί που έκαναν τον Τύπο όργανο εξύμνησης του κομματικού τους μεγαλείου και όπλο χυδαίας και ανέντιμης καταστροφής των αντιπάλων τους.

Η χυδαιότητα λοιπόν των κίβδηλων «δημοκρατών» με τις αργυρώνητες συνειδήσεις ξεπερνά κάθε όριο. Ο πανικός τους για την επικείμενη εκλογική άνοδο της Χρυσής Αυγής τους κάνει να παραληρούν.  Φυσικά ο Λαός πλέον, έχει απόλυτα συνειδητοποιήσει ποιο είναι το ποιόν τους, όπως επίσης έχει απόλυτα διαπιστώσει ποιοι τον στηρίζουν και στέκονται παρά τω πλευρώ του, στις δύσκολες στιγμές που δυστυχώς είναι καθημερινές και ουκ ολίγες. Ας γνωρίζουν λοιπόν όλοι αυτοί που επιδιώκουν μάταια να μας περιθωριοποιήσουν, ότι οι Έλληνες Εθνικιστές, είναι πλέον καταξιωμένοι στη συνείδηση του Ελληνικού Λαού και αυτό δεν μπορούν με τίποτα να το αλλάξουν.

Όσο για εσάς κυρία Στεφανίδου καλύτερα θα ήταν να παραμείνετε στο ξεκατίνιασμα και στην σκανδαλοθηρία όπου έχετε έφεση, παρά να προβαίνετε σε κοινωνικές και πολιτικές αναλύσεις. Όσον δε τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς που στέλνετε θέλοντας μετά από αρχικουτσομπόλα να το παίξετε Πασιονάρια, σας επισημαίνουμε ότι αν έχετε όπως διατυμπανίζετε δημοκρατική συνείδηση, κατ’ αρχάς υποδείξτε στον σύζυγό σας να καλέσει κάποιους Συναγωνιστές μας στην εκπομπή του, έτσι ώστε να δοθεί σε όλους η ευκαιρία να συζητήσουμε πολυφωνικά και δημοκρατικά εφ’ όλης της ύλης, αφού όπως λέτε υπεραμύνεσθε της ελευθερίας του λόγου. Επίσης επειδή διακρίνουμε ότι διακατέχεστε από ανθρωπισμό και αλτρουισμό για τους λαθρομετανάστες, πληρώστε τα δίδακτρα και τα τροφεία ενός μικρού αλλοδαπού μαθητή, προκειμένου να φοιτήσει στα σχολεία που φοιτούν τα παιδιά σας. Κάτι που φυσικά δεν πιστεύουμε ότι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να πράξετε, διότι όπως λέει σε κάποιο παλιό του στίχο ο Διονύσης Σαββόπουλος με αλλαγμένα τα ονόματα

«Ευαγγελατάκια μ’ Στεφανιδάκια μ’, εσείς τρώτε και πίνετε και τον Λαό τον τρώει η αρκούδα»
ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...