Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Πανηγυρίζουν οι Τούρκοι για το τζαμί στην Αθήνα: Θα είναι σχεδόν έτοιμο τον Απρίλιο!

Πανηγυρίζει το τουρκικό πρακτορείο Anadolu και μαζί του ολόκληρο το αντισυνταγματικό τόξο που ψήφισε την ανέγερσή του, με την είδηση της ολοκλήρωσης του σκελετού του τζαμιού στον Βοτανικό, τον προσεχή Απρίλιο.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα «πρόκειται για το πρώτο τζαμί στην Αθήνα μετά από έναν αιώνα,
ενώ ο σκελετός του κτιρίου έχει ολοκληρωθεί και οι εργασίες κατασκευής στο χώρο έχουν ξεκινήσει από τον περασμένο Νοέμβριο και θα ολοκληρωθούν περίπου σε δύο μήνες».
Απερίγραπτη η χαρά των τούρκων από τη μία και φούντωμα των διαξιφισμών μεταξύ Σύριζα-ΑΝΕΛ και ΝΔ-ΠΑΣΟΚ για το ποιος θα εισπράξει τα συγχαρητήρια του σουλτάνου Ερντογάν.
Να υπενθυμίσουμε στο σημείο αυτό, πως εκείνοι που πρώτοι υποσχέθηκαν στον Ερντογάν την ανέγερση ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα, είναι ο Σαμαράς και η ΝΔ, μια ΝΔ η οποία μόλις πριν λίγες μέρες τάχθηκε με φανατισμό κατά της εκπλήρωσης του Τάματος του Έθνους, για την ανέγερση χριστιανικού Ναού του Σωτήρος Χριστού.
Δικαιωματικά συνεπώς, η ΝΔ μπορεί να υπερηφανεύεται για την απροσδόκητη χαρά που έδωσε στον Ερντογάν και στους απανταχού Τούρκους. Έχουν άδικο λοιπόν, εκείνοι οι οποίοι ισχυρίζονται πως πρέπει να αλλάξει και το όνομα του κόμματος σε Νέα Ισλαμοκρατία;

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...