Τουρκική τράπεζα αρπάζει τα σπίτια Ελλήνων: Δίνει δάνεια και ακολούθως προβαίνει σε πλειστηριασμούς και κατασχέσεις - ΒΙΝΤΕΟ

Ο λόγος για την κρατική τουρκική τράπεζα Ziraat, που δραστηριοποιείται σε Αθήνα, Θράκη και Δωδεκάνησα με την ανοχή και τις ευλογίες του πολιτικού κατεστημένου και πραγματοποιεί οικονομική διείσδυση στην πατρίδα μας.

Η εν λόγω τράπεζα, που μετά την Μικρασιατική Καταστροφή ήταν αρμόδια για τις περιουσίες των Ελλήνων, εδώ και καιρό χορηγεί δάνεια και πλέον ήρθε η ώρα να αρχίσει τις κατασχέσεις.
Για τις 28 Ιουνίου, στο ειρηνοδικείο της Ρόδου, προσδιορίστηκε ο πρώτος πλειστηριασμός ελληνικής περιουσίας από την τουρκική κρατική αγροτική τράπεζα Ζιραάτ. Πρόκειται για αγρό τεσσάρων στρεμμάτων, στο χωριό Κοσκινού, τον οποίο είχε βάλει υποθήκη Ροδίτης επιχειρηματίας, προκειμένου να πάρει δάνειο ύψους 242.983,60 ευρώ, το οποίο, όμως, δεν μπόρεσε να εξυπηρετήσει.
Κάπως έτσι οι τούρκοι παίρνουν Ελληνική γη και μέσω τραπεζικών ιδρυμάτων, πέρα δηλαδή από το ξεπούλημα μαρίνων και δομών, στην οποία προβαίνουν οι πολιτικάντηδες.

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.