ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΦΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ...(Τέμενος Βαγιαζήτ)

Από τον Ηλία Ν. Ηλιακόπουλο
Τί είστε ιθαγενείς αυτού του τόπου;' Έλληνες ή Γραικύλοι ;Γιατί δεν μιλάτε ούτε λαλάτε; Κάηκε το τζαμί στο Διδυμότειχο. Έ και λοιπόν; Αν εσείς δεν είχατε την παλικαριά να εναντιωθείτε και το μυαλό σας έγινε πίτουρο ,φρόντισε γι αυτό ο Πανάγαθος Θεός! Να του βάλετε εσείς φωτιά ,όχι μόνο δεν μπορείτε αλλά έχετε βομβαρδιστεί από αρρωστημένες ιδεοληψίες με
πολυπολιτισμικότητα και αριστερίζουσα υποκουλτούρα του τύπου "βάλε ένα τζαμί στην γειτονιά σου για να δείξεις πόσο ελεύθερο πνεύμα είσαι!" Αναδιφώντας όμως την ιστορία ανιστόρητοι νεοραγιάδες θα διαπιστώσετε , πως κάθε τζαμί από τα παλιά κρύβει πόνο και αίμα. Τότε που γενναίοι Έλληνες μαρτυρούσαν για την πίστη τους, τότε που χτίζανε τζαμιά πάνω από τα πτώματά τους. Αν με την σειρά σας ανεγκέφαλοι γραικύλοι θέλατε να αναστηλώσετε κάποιες ρημαγμένες εκκλησίες μέσα στο σύγχρονο τουρκικό Ισλάμ , το πολύ- πολύ να καταλήγατε σε κανένα ανήλιαγο κελί , σε κάποια σκοτεινή φυλακή της ανατολικής Τουρκίας. Τότε θα βλέπατε την διαφορά !
Πήγα και το είδα από κοντά. Το μισό καμένο τζαμί. Ένα τέρας, που η φύση θέλει να εξαφανίσει από ντροπή, γιατί τίποτε δεν είναι αρμονικό επάνω του. Μόνο εσείς σύγχρονοι γραικύλοι , όποιοι κι όπου κι αν είστε, θέλετε να το διατηρήσετε για να κάνετε δουλικές υποκύψεις στο ύπουλα εξαπλούμενο Ισλάμ. καθώς και στους μυσαρούς ,δαιμονικούς αλάστορες ,κοσμοεξουσιαστές.
Τόσα κόστισε  το παμπάλαιο αυτό τζαμί και πάλι οι ουτιδανοί αριστερίζοντες θολοκουλτουριάρηδες θέλουν να το ανακατασκευάσουν. Προσπαθούν εναγωνιωδώς να εξοικονομήσουν χρήματα από παντού προκειμένου να επισκευάσουν αυτό  το έκτρωμα . Μέχρι τα χρήματα για την χρηματοδότηση της Αμφίπολης θέλουν να περικόψουν και να τα εξοικονομήσουν για το  στοιχειωμένο τζαμί. Χρηματοδοτούμενο   από πρόγραμμα  του ΕΣΠΑ για πολλά  χρόνια  την στιγμή , που ο μισός ελληνικός πληθυσμός ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας, αποδεικνύει πόσο ψοφοδεείς πολιτικάντηδες μας κυβερνούν ,δορυάλωτοι στα  ξένα συμφέροντα, όταν πριν καλά –καλά καταλαγιάσει η φωτιά στο τέμενος Βαγιαζίτ προαναγγέλλουν την πάση  θυσία επισκευή του με πολλαπλάσιο κόστος  και σε βάθος ατέλειωτου χρόνου! Αλήθεια αυτή η κατ επίφαση Δημοκρατία έχει αφήσει  τίποτε όρθιο σ αυτό τον τόπο; Αλλά αλήθεια,  εκτός από ελάχιστες φωτεινές  εξαιρέσεις ,που είναι η βροντερή φωνή της επίσημης εκκλησίας , που έχει κάθε λόγο  να αντιταχθεί στην ανακαίνιση  του ανίερου για  αυτή –έτσι δεν πρέπει να είναι;- κατασκευάσματος σε μια τόσο ευαίσθητη περιοχή όπως η Θράκη;! Αλήθεια πιστεύει κανείς εχέφρων , πως ο ρόλος του τζαμιού στο Διδυμότειχο θα έχει χαρακτήρα μουσείου ή θα γίνει και θα είναι  μια σφηκοφωλιά φανατικών ισλαμιστών;!
 Αποδεικνύεται  έτσι , πως τα τζαμιά δεν είναι μόνο μια παραφωνία στην Ελληνικότητα της περιοχής αλλά εξελίσσονται –και αυτό είναι το χειρότερο-  σε τζαμιά μίσους αφού η επεκτατική τουρκική προπαγάνδα επιτελεί τον σκοτεινό ρόλο της  και μέσω των λατρευτικών αυτών τεμένων!
Από την άλλη μεριά ελεύθερος αφέθηκε
νωρίτερα την Τετάρτη ο ιμάμης της Ηλιόπετρας
 Κεχαγιά Σαμπρή, μετά την
 απολογία του για την υπόθεση
 εντοπισμού όπλων σε τζαμί στην Ξάνθη.
Οι παραπάνω επισημάνσεις  αποκτούν ιδιαίτερη σημασία μετά την ανακάλυψη μόλις χθες  σημαντικών όπλων-πιστολιών τελευταίου  τύπου  με σιγαστήρα αλλά και πυρομαχικών- στην περιοχή της Ξάνθης  σε απομακρυσμένο χωριό μετά από έρευνα στο τζαμί στο χωριό Ηλιόπετρα της Ξάνθης αλλά και στο σπίτι του Ιμάμη του χωριού. Του  Ιμάμη , που έχει στενές σχέσεις με τον ψευδό μουφτή  Αχμέτ Μετέ. 
Είναι κραυγαλέες οι αποδείξεις , ότι  και οι δύο ευρίσκονται υπό τας «στενάς» οδηγίας  του  τουρκικού προξενείου στη Θράκη. 
Εκεί λοιπόν έχουν φτάσει τη χώρα αυτοί οι ουτιδανοί πολιτικάντηδες προοδευτικοί ,ψευτο κουλτουριάρηδες , αφού εν ονόματι της κακώς εννοούμενης δημοκρατίας των, δημιουργούν δυστυχώς συνειδητά το υπόβαθρο ισλαμοποίησης του ιερού χώρου της πατρίδας μας!    
 Να γνωρίζουν  όμως  οι αχρείοι δουλικοί παρατρεχάμενοι της κακέκτυπης δημοκρατίας τους , πως τούτος ο τόπος , ποτισμένος με αίμα Ελληνικό ,δεν σηκώνει τζαμιά και μισοφέγγαρα. Η ειμαρμένη έχει με τον τρόπο της καταδείξει , πως το στοιχειωμένο τζαμί δεν θα ανακατασκευαστεί  ποτέ! .Εμπόδιο θα στέκεται πάντοτε το αίμα αθώων Ελλήνων και ο θρύλος του μαρμαρωμένου Βασιλιά...Απευθυνόμενοι  λοιπόν  ευθέως  στους σύγχρονους κατάπτυστους «Νενέκους»εμείς οι Έλληνες χωρίς κόμματα και πολιτικά σχήματα τους λέμε :
Προσέξτε λοιπόν γραικύλοι ,γιατί το κατάντημα σας που δεν μεταφράζεται ως πολιτισμός, θα αντιμετωπιστεί τελικά με την πυρίκαυστη ιαχή "Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους ".Ο Γέρος του Μοριά  ζεί μέσα μας!

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.