Στην Ουγγαρία δεν έχουν Τσίπρα και Μητσοτάκη! Με ισχυρή πλειοψηφία έγινε νόμος του κράτους η κράτηση των λαθρομεταναστών

Στην Ελλάδα η χώρα έχει καταστεί ένα απέραντο hot spot και το σχέδιο της κυβέρνησης για αντιμετώπιση του φαινομένου είναι να μεταφερθούν οι λαθρομετανάστες σε διαμερίσματα στις γειτονιές των Ελλήνων. Αντιθέτως, στην Ουγγαρία η πρόταση της κυβερνήσεως να κρατούνται σε ειδικούς χώρους κράτησης οι λαθρομετανάστες μέχρι να κριθεί το πιθανό αίτημα ασύλου τους πέρασε με ισχυρή πλειοψηφία. Συγκεκριμένα, 138 ψήφισαν υπέρ και 22 μόλις απείχαν της ψηφοφορίας.

Βεβαίως, την επαύριο αυτής της ψηφοφορίας, οι διάφορες ΜΚΟ και οι έμμισθοι του συστήματος της παγκοσμιοποίησης λύσσαξαν, έβγαλαν φλογερές ανακοινώσεις και όλα τα σχετικά. Όμως, πρώτον δεν διαθέτουν ανεξέλεγκτο δίκτυο για να περάσουν σε φάση «πορτοκαλί επαναστάσεως» και δεύτερον έχουν απέναντί τους μία κυβέρνηση με βούληση για να τους πατάξει και έναν Λαό που τους έχει βάλει στο περιθώριο.
Ασχέτως με τα παραληρήματα των ΜΚΟ, ο Όρμπαν και η Ουγγρική Βουλή έχει αντιληφθεί το διακύβευμα, που δεν είναι άλλο από την εθνική τους υπόσταση και ασφάλεια, θέτει το ζήτημα ως ύψιστη προτεραιότητα και δηλώνει ότι μπορούν να στηριχτούν μονάχα στους εαυτούς τους για την ασφάλειά τους. Έτσι αδιαφορούν για τις πολιτικές που προστάζει η Ευρωπαϊκή Ένωση και έχουν οδηγήσει σε εκατόμβες νεκρών από την ισλαμική τρομοκρατία και πράττουν τα αυτονόητα για να προστατεύσουν, πρώτα απ’ όλα, τον ίδιο τον Λαό τους.

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.