Δήλωση Ν. Γ. Μιχαλολιάκου για την ένοχη σιωπή των πολιτικών κομμάτων για την τρομοκρατική επίθεση κατά των Γραφείων της Χρυσής Αυγής

Την Παρασκευη το  πρωί ομάδα παρακρατικών αναρχοκομμουνιστών προέβη σε τρομοκρατική επίθεση εναντίον των κεντρικών γραφείων της Χρυσής Αυγής. Κανένα από τα κόμματα του λεγόμενου "δημοκρατικού τόξου" δεν καταδίκασε την εγκληματική αυτή ενέργεια. Η μεν κυβέρνηση γιατί είναι ξεκάθαρα μαρξιστική, οι δε φιλελεύθεροι από πολιτική δειλία, μια δειλία η οποία οδήγησε την Ελλάδα να είναι το τελευταίο σοβιέτ της Ευρώπης και να κυριαρχείται ιδεολογικά και πολιτικά από μπολσεβίκικα απολιθώματα.

Η τρομοκρατία των αναρχοκομμουνιστών δεν θα σταματήσει το Εθνικιστικό ποτάμι που έρχεται, όπως δεν το σταμάτησαν και οι φυλακές και οι δολοφονίες.
Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

Αναρχικοί λαγοί με τσεκούρια τρέπονται σε φυγή από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής

Παρά τα τσεκούρια, τα μαχαίρια και τις βαριοπούλες, η εγκληματική παρακρατική συμμορία του Σύριζα έφυγε τρέχοντας σε χρόνο μηδέν από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.
Τα αναρχικά κοπρόσκυλα δεν κατάφεραν να αντιμετωπίσουν ούτε τους τέσσερις τοίχους του κτιρίου της Λεωφόρου Μεσογείων. Τράπηκαν σε φυγή αμέσως μόλις ο υπεύθυνος για την ασφάλεια των γραφείων τους απώθησε κάνοντας χρήση του συστήματος πυρόσβεσης.
Η αρχική πρόθεσή τους ήταν ξεκάθαρα δολοφονική, όπως φαίνεται στο βίντεο με τον παρακρατικό βουτυρομπεμπέ, που κραδαίνει τσεκούρι με τρεμάμενο χέρι.
Στόχος τους και ο αστυνομικός σκοπός, που όμως πρόλαβε να κλειδώσει την πόρτα του φυλακίου του. Αυτοί είναι οι προστατευόμενοι του Τόσκα, που τους αμόλησε να κάνουν την βρώμικη δουλειά, τώρα που η συγκυβέρνηση ξεπουλάει την Ελλάδα στους τοκογλύφους.



Ρεπορτάζ ΑΝΤ1 για την παρακρατική επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ

 Το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 παρουσίασε ρεπορτάζ για την παρακρατική επίθεση κατά των γραφείων της Χρυσής Αυγής, προβάλλοντας βίντεο από την στιγμή της επίθεσης, καθώς και την σχετική δήλωση του εκπροσώπου Τύπου.

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.