Οι εγχώριοι «αντιφασίστες» προωθούν επίσημα τα γεωπολιτικά συμφέροντα των τούρκων

Τα όσα επακολουθούν είναι απόσπασμα κειμένου των "αυτόνομων αντιφασιστών", το οποίο αφορά τις σχέσεις της Ελλάδος με την τουρκία και από το περιεχόμενό της είναι κάτι παραπάνω από ολοφάνερη η προώθηση των τουρκικών θέσεων:

«Σημειώσαμε στον χάρτη τις “τριμερείς συνεννοήσεις” που έχει επιδιώξει ή συνάψει το ελληνικό κράτος από την έναρξη της “κρίσης” του 2010 και μετά. Η εικόνα περικύκλωσης που προκύπτει δεν είναι τυχαία. Από το 2010 και μετά, το ελληνικό κράτος ξεκίνησε να επιδιώκει τη συμμαχία με όποιον πιθανό και απίθανο εχθρό της Τουρκίας μπορεί να βρεθεί ανατολικά του Σουέζ. Δηλωμένος στόχος ήταν η “κήρυξη ΑΟΖ” στα νότια της Τουρκίας δίχως να ερωτηθεί η Τουρκία.
Από το 2015 και μετά, έπειτα από την ανάδειξη της “αριστερής κυβέρνησης”, το ελληνικό κράτος: Ξανάνοιξε το ζήτημα των Ιμίων που εδώ και είκοσι χρόνια είχαν άτυπα οριστεί ως αποστρατικοποιημένη ζώνη. Προσπαθεί να χρησιμοποιήσει την παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο για να απαλλαχθεί από την υποχρέωση “αποστρατικοποίησης” των Δωδεκανήσων και των νησιών του Βορείου Αιγαίου. Συνεχίζει τις προσπάθειες “τριμερών συνεργασιών” με όποιον βρεθεί πρόθυμος. Μπλοκάρισε εσκεμμένα τις διαπραγματεύσεις για το κυπριακό και αμέσως δήλωσε ότι οι “Κύπριοι αδελφοί” μπορούν να αρχίσουν να ψάχνουν για πετρέλαιο. Δηλαδή ότι οι Τουρκοκύπριοι δεν έχουν κανένα δικαίωμα πάνω στο νησί.
Από το 2010 και μετά, το ελληνικό κράτος εφαρμόζει ένα συγκεκριμένο σχέδιο για τις “ελληνοτουρκικές σχέσεις”. Το σχέδιο είναι η περικύκλωση του τουρκικού κράτους για όσο αυτό είναι απασχολημένο να εμπλέκεται στο μεσανατολικό σφαγείο και δημιουργία τετελεσμένων. Το σχέδιο είναι η κυριαρχία στη θάλασσα από την Κέρκυρα μέχρι τον Λίβανο δίχως να ερωτηθεί η Τουρκία. Το σχέδιο είναι η συμμετοχή στο μεσανατολικό σφαγείο με “ωφέλιμους όρους”, δηλαδή με όρους εκμετάλλευσης των τουρκικών προβλημάτων».
Το περίεργο σ΄αυτό αισχρό κείμενο είναι το ότι τα όσα αναφέρονται δεν αποτελούν προϊόν ανακοίνωσης του υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας, αλλά θέσεις Ελλήνων (!), οι οποίοι προέβησαν σε μαζική αφισοκόλληση με αυτό το περιεχόμενο σε αρκετά μέσα της Αθήνας.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για συγκεκριμένη παρακρατική «αντιφασιστική» οργάνωση, η οποία –όπως φαίνεται ξεκάθαρα άλλωστε- υιοθετεί πλήρως τις επεκτατικές απόψεις των τούρκων. Οι συγκεκριμένοι ανθέλληνες (οι οποίοι και προφανώς θα είναι υπερήφανοι γι αυτόν τον χαρακτηρισμό) προχωρούν πολύ πιο πάνω από την σύνδεσή τους με το εγχώριο παρακράτος, καθώς το ύφος και το περιεχόμενο της αφίσας δείχνει και την ανάλογη σχέση εξάρτησης από τις μυστικές τουρκικές υπηρεσίες.
Αλήθεια, το περιεχόμενο αυτής της αφίσας δεν θα απασχολήσει κανέναν εισαγγελέα; Στο κάτω-κάτω της γραφής υποτίθεται ότι ακόμη και τα κόμματα του «συνταγματικού τόξου» έχουν (λέμε τώρα…) εντελώς αντίθετη άποψη από τα όσα γράφονται στην αφίσα αυτή.
Είναι γνωστό ότι οι ανοιχτές απειλές και η ανάλογη προτροπή προς το χειρότερο είδος βίας σε βάρος όλων όσοι δεν είναι ανθέλληνες, απ΄αυτούς τους «αντιφασίστες», δεν κίνησε μέχρι τώρα το ενδιαφέρον κανενός εισαγγελέα. Τώρα, που το περιεχόμενο των αποφάσεών τους οδηγεί σε θέσεις ξεκάθαρης εθνικής προδοσίας, πάλι δεν θα συγκινηθεί κάποιος εισαγγελέας; Είναι δυνατόν αυτοί οι προδότες, που διαμαρτύρονται επειδή θίγονται τα συμφέροντα της Τουρκίας και το δείχνουν εντελώς ξετσίπωτα, να μένουν ακόμη στο απυρόβλητο;
Τελικά σ΄αυτή την Χώρα μόνο το «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» και η εναντίωση στην λαθρομετανάστευση οδηγούν σε δικαστική έρευνα; Προφανώς ναι…
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.