Δευτέρα, 3 Απριλίου 2017

Θέλουμε κατοχύρωση και για την αυγουλομαντεία, καφεδομαντεία κ.α καλούδια. .

Μετά από την ελληνική NASA η κυβέρνηση αποφάσισε να "εισχωρήσει" και στον χώρο της αστρολογίας. Αυτή τη φορά το υπουργείο Παιδείας πιστοποίησε σχολή αστρολογίας. Αποφάσισε, να ορίσει ως κέντρο δια βίου μάθησης, μια σχολή που ασχολείται με τα ζώδια, το κάρμα, την αριθμολογία κλπ!
Και μπορεί να μοιάζει με καθυστερημένο Πρωταπριλιάτικο αστείο, ωστόσο, τόσο το έγγραφο της Διαύγειας όσο και η ίδια η Σχολή επιβεβαιώνουν το περιστατικό!

Η "Αστροπαιδεία" που είναι εργαστήρι Ελευθέρων Σπουδών Αστρολογίας πιστοποιήθηκε ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης από το Υπουργείο Παιδείας με αρ Πρωτ ΔΑ/4205 από 08 /2 /2017 και πλέον υπάγεται στην εποπτεία του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) του Υπουργείου Παιδείας.
Τώρα γιατί το υπουργείο προχώρησε σε αυτή την κίνηση είναι απορίας άξιο, μιας και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει, γιατί να πιστοποιηθεί η διδασκαλία του κάρματος, των μοιραίων σχέσεων ανάμεσα σε συγκεκριμένα ζώδια, των ανάδρομων πλανητών αλλά και της σημασίας του ωροσκόπου.
Πάντως, πλέον, με την σφραγίδα του υπουργείου Παιδείας μπορείτε να εξηγήσετε το γιατί μία σχέση σας δεν πετυχαίνει (αν φταίει το ζώδιο, ο ωροσκόπος ή η Αφροδίτη) αλλά και με ποιον άνθρωπο ανάλογα με τον αστρολογικό του χάρτη ταιριάζετε ή όχι (για να μην χάνετε και άδικα χρόνο).
ixnos.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...