Ανθέλληνες σχεδιάζουν τα νέα βιβλία ιστορίας - Σοκαριστικά ντοκουμέντα και δηλώσεις!

«Ο ελληνικός εμφύλιος ήταν μία επανάσταση, η μοναδική στην Ελλάδα του 20ού αιώνα, έστω και αν, έτσι όπως εξελίχθηκε, δεν θα μπορούσε να αποβεί νικηφόρα». Πρόκειται για την «επιστημονική» θέση του προέδρου της επιτροπής για την αναμόρφωση του μαθήματος της Ιστορίας σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, ο οποίος θεωρεί ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να διδαχτούν τα Ελληνόπουλα εκτενώς τον συμμοριτοπόλεμο της αριστεράς που αιματοκύλισε την Πατρίδα μας.

Η εφημερίδα «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ», μόλις πριν από τρεις εβδομάδες είχε κυκλοφορήσει με πρωτοσέλιδο τίτλο «Μαρξιστικό δηλητήριο στα βιβλία της Ιστορίας».
Στο κύριο άρθρο τονίσαμε ότι η κυβέρνηση θέλει να «αναθεωρήσει» την Εθνική Ταυτότητα των Ελλήνων, να δημιουργήσει μια γενιά χωρίς Εθνική Συνείδηση, χωρίς γνώση της Ιστορίας των Προγόνων της, μια γενιά χωρίς παρελθόν, παρόν και μέλλον...
Τα Ελληνόπουλα πλέον στα σχολεία, δεν θα μαθαίνουν για τον Αθανάσιο Διάκο και τον Κολοκοτρώνη αλλά για τον... συνδικαλισμό  και την εκβιομηχάνιση (!) και αυτό θα το λένε Ιστορία!
Αναφερθήκαμε επίσης στον διορισμό του καθηγητή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Χάρη Αναστασιάδη, ο οποίος έχει γράψει ότι η Κωνσταντινούπολη πρέπει να αποκαλείται Ιστανμπούλ και ακόμη ότι ο Ελληνικός Στρατός έκανε σφαγές στην Μικρά Ασία!
ΑΠΟ ΤΗΝ «ΙΝΣΤΑΜΠΟΥΛ», ΣΤΗΝ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΚΑΙ ΤΗΝ «ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ» ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ
Ο Χάρης Αθανασιάδης όμως δεν είναι ο μοναδικός σύμβουλος του υπουργού Γαβρόγλου με αντεθνικές και ανιστόρητες απόψεις.
Ο αναπληρωτής καθηγητής Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Πολυμέρης Βόγλης, ο οποίος ανέλαβε για λογαριασμό του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής να υποβάλει μελέτη αναφορικά με τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στη διδασκαλία της Ιστορίας, κατατάσσει τα Δεκεμβριανά στις «επαναστατικές στιγμές» των Ελλήνων. Στα όσα υποστηρίζει ο συγκεκριμένος πανεπιστημιακός συγκαταλέγεται και η άποψη που έχει εκφράσει δημοσίως περί «δυσανεξίας της ελληνικής κοινωνίας» να αναγνωρίσει τα Σκόπια με το όνομα «Μακεδονία», με τον ίδιο να προαναγγέλλει ότι στα νέα βιβλία Ιστορίας δεν θα πρέπει να παραλειφθεί, εκτός των άλλων, και «η βία του Ελληνικού Στρατού κατά τη Μικρασιατική Εκστρατεία»!
Μάλιστα σε συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών» στις 18 Απριλίου, δήλωσε ότι «η διδασκαλία της Ιστορίας οφείλει να δείξει με ποιον τρόπο δημιουργήθηκε ιστορικά η εθνική ταυτότητα...»
ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
Οι άνθρωποι αυτοί δεν κρύβουν τις προθέσεις τους. Η Εθνική Ταυτότητα δεν είναι κάτι που μπορεί να «αναθεωρηθεί». Στην πραγματικότητα θέλουν να την καταργήσουν.
Δεν θέλουν να υπάρχει Ελληνικό Έθνος - όχι μόνο στα βιβλία... - αλλά «πληθυσμός», χωρίς κοινή καταγωγή και συνείδηση...
Αυτός είναι άλλωστε ο μεγάλος στόχος της Παγκοσμιοποίησης και οι διεθνιστές της αριστεράς αποδεικνύουν για πολλοστή φορά την προσήλωσή τους σε αυτήν.
Το διακύβευμα των επομένων ετών, δεν θα είναι οι προεκτάσεις της οικονομικής κρίσης, αλλά αν θα υπάρχει Ελλάδα όπως την ξέραμε μέχρι σήμερα. Το σχέδιο είναι ξεκάθαρο: Αρχίζουν με τα βιβλία και τελειώνουν με την αντικατάσταση του Ελληνικού Έθνους από μια πολυφυλετική μάζα χειραγωγούμενων καταναλωτών.
ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.