Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Κηρύσσουμε ολοκληρωτικό πόλεμο στην Χούντα του Μνημονίου! ΒΙΝΤΕΟ

Άμεση προσφυγή της Χρυσής Αυγής σε ΣτΕ και Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για την ακύρωση του Μνημονιακού νομοσχεδίου
Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος ανακοίνωσε από το περιστύλιο της Βουλής την απόφαση των βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου να μην νομιμοποιήσουν με την παρουσία τους μια παράνομη και
αντισυνταγματική διαδικασία και να προσφύγουν άμεσα για την ακύρωσή της στο Συμβούλιο της Επικρατείας και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.



"Η Χρυσή Αυγή πολέμησε και πολεμά με συνέπεια εδώ και πέντε χρόνια από την πρώτη στιγμή που εισήλθε στο κοινοβούλιο την χούντα του μνημονίου, είτε αυτή εκφράζεται απ' τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, είτε από το ΣΥΡΙΖΑ. Και οι 17 βουλευτές της Χρυσής Αυγής κατέθεσαν επιστολή στον πρόεδρο της βουλής, στην οποία τονίζουν:
«Δεν επιθυμώ να νομιμοποιήσω με την παρουσία μου μία άκυρη και παράνομη διαδικασία. Καταγγέλω τον παράνομο και αντισυνταγματικό αποκλεισμό της κοινοβουλευτικής ομάδος του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή. Καταψηφίζω το νομοσχέδιο».
Η Χρυσή Αυγή θα προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας, καθώς και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, τόσο εις ότι αφορά την αντισυνταγματικότητα του νομοσχεδίου, όπως έκρινε και το ανώτατο δικαστήριο της χώρας, το Ελεγκτικό Συνέδριο, καθώς και για την κατάφωρη παραβίαση του κανονισμού της βουλής με την οποία αποκλείστηκε ένα ολόκληρο κόμμα, ένα κόμμα που έφερε στη βουλή μισό εκατομμύριο Έλληνες και δεν μπορούν να την βγάλουν από τη βουλή, ούτε οι μπολσεβίκοι του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε οι καπιταλιστές και τα κοράκια του μνημονίου της Νέας Δημοκρατίας.
Κηρύσσουμε ολοκληρωτικό πόλεμο στο Σύστημα και στη χούντα του μνημονίου. Τα μνημόνια θα πέσουν με την βοήθεια του Λαού και με τον αγώνα της Χρυσής Αυγής".
Η επιστολή που κατατέθηκε από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής προς το Προεδρείο της Βουλής

Η ανακοίνωση της επιστολής των βουλευτών της Χρυσής Αυγής από το Προεδρείο της Βουλής

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.