Συνέλληνες αυτό το ύπουλο και άφιλο κράτος σας την έχει στήσει άσχημα. ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ..

 Από  τον Ηλία Ν.Ηλιακόπουλο
Συνέλληνες αυτό το ύπουλο και άφιλο κράτος σας την έχει στήσει άσχημα. Επιβουλεύεται τις τύχες σας χειρότερα και από τον πιο άσπονδο εχθρό Σας. Οι γείτονες εξ Ανατολών, οι Αλβανοτσάμηδες  και οι Σκοπιανοί  ωχριούν μπροστά στην ραδιουργία  , που έχει εξυφάνει εναντίον Σας η σκοτεινή ελλαδική εξουσία…
Αφορμή αλλά συνάμα και πλήρης απόδειξη  αποτελούν τα πρόσφατά γεγονότα  στον Ασπρόπυργο. Φυσικά τα ελεεινά ΜΜΕ  τα κρατούν  στο σκοτάδι , πλην όμως το ζείδωρο φώς  του Διαδικτύου φροντίζει για πραγματική και κατά  το δυνατό αντικειμενική ενημέρωση , την οποίαν έχουν  όσοι ακόμη είναι ενεργοί και  σκέπτονται .Γιατί δυστυχώς η ελληνική πολιτεία έτσι όπως εκδηλώνεται τις τελευταίες  δεκαετίες επιδιώκει πολίτες  χωρίς πολιτική σκέψη, παχυδερμικούς, καταναλωτικά φερέφωνα της παγκοσμιοποίησης , μαζάνθρωπους,  που άγονται  και φέρονται από τα νέα αλλά συνάμα  αδιαφανή κέντρα  εξουσίας.
Απόγευμα Σαββάτου, χτες στον Ασπρόπυργο  μια διμοιρία με διακριτικά της Ελληνικής Αστυνομίας  εισέβαλλε  στα γραφεία της Χρυσής Αυγής φωνάζοντας  « Αστυνομία» επιτάσσοντας   να πέσουν   όλοι  κάτω. Όταν όμως οι ανυποψίαστοι  πολίτες υπάκουσαν  στις δολοφονικές διαταγές τους ,  τότε οι μανιασμένοι κουκουλοφόροι , αποβράσματα παρακρατικών της Αριστεράς, άρχισαν να τους κτυπούν αμείλικτα  με ρόπαλα και σφυριά.
Αποτέλεσμα της παρακρατικής βίας ήταν να σπάσουν στην κυριολεξία τα χέρια μιας κοπέλας με σφυριά και παρ ολίγο να θανατώσουν  έναν άλλο παρευρισκόμενο, χτυπώντας τον με σφυρί στο κεφάλι.
Το αποτρόπαιο αυτό  συμβάν από τα πολλά που συμβαίνουν τελευταία στο κλεινόν Άστυ και όχι μόνο, γεννά βασανιστικά ερωτήματα ,πρώτα αν υπάρχει κράτος  και θεσμοί και δεύτερον που άραγε στηρίζουν την τόση σιγουριά τους  όλα αυτά τα αριστερίστικης νοοτροπίας  παρακρατικά αποβράσματα, τα οποία  χτυπούσαν με τόσο μίσος Έλληνες πολίτες  ,γιατί  βρέθηκαν στα γραφεία της ΧΑ;
Δυστυχώς αυτό το άφιλο για τους πολίτες του κράτος τόσες δεκαετίες  έχει  τουλάχιστον ανεχθεί την δημιουργία ενός βρώμικου παρακράτους ,αριστερής κοπής ,που εναντιώνεται σε κάθε τι πατριωτικό και  ανθιστάμενο στην σαβούρα των λαθρο-μεταναστών , που σιγά-σιγά και  ύπουλα  εποικίζουν τον όμορφο αυτό τόπο κατά τας επιταγάς του εωσφορικού R. C. Kalergi.
Eν προκειμένω λοιπόν κανένα από τα γνωστά ΜΜΕ «έπαιξε» την μιαρή αυτή είδηση, ούτε πήρε θέση   γι αυτό, Αν όμως είχε ανοίξει   υποτυπωδώς έστω   και ένα ρουθούνι από τα αριστερά αυτά καθάρματα   , τότε θα είχε ξεσηκωθεί το σύμπαν, θα απασχολούσαν τα κεντρικά δελτία ειδήσεων και θα μιλούσαν για φασισμό και τα λοιπά συναφή. Αλήθεια γιατί δεν διερωτάται το υπουργείο Προστασίας   του Πολίτη αλλά και το Αρχηγείο της Ελληνικής  Αστυνομίας  πως είναι δυνατόν  οι παρακρατικοί αυτοί σκώληκες  να εμφανίζονται με διακριτικά  της Ελληνικής Αστυνομίας και παρά ταύτα να μην κουνιέται φύλο; Που είναι οι συλλήψεις και οι προσαγωγές  των ατόμων αυτών για να εδραιώνεται  το αίσθημα Δικαίου και ασφάλειας στους  έντρομους και γεμάτο ανασφάλεια πολίτες;
 Οι παρακρατικοί αντεξουσιαστές  δεν φοβούνται καθώς  όπως φαίνεται είναι συγκοινωνούντα δοχεία  με την σημερινή συγκυβέρνηση.
 Οι έντιμοι πολίτες και Νοικοκυραίοι  πρέπει να φοβούνται ,γιατί είναι ολοφάνερο πως  τα παρακρατικά μιάσματα είναι αποφασισμένα να εξοντώνουν κάθε πολίτη που αντιτάσσεται στις ληστρικές τους επιδρομές. Όλα αυτά αποκτούν ιδιαίτερη σημασία  τώρα που είναι βαριά και ηλεκτρισμένη  η ατμόσφαιρα στο Μενίδι , στο Ζεφύρι  και στις γύρω περιοχές, με τους Ρομά  και όχι μόνο να απειλούν , πως θα  ξεθάψουν τα όπλα  και θα βαράνε στο ψαχνό. Δέστε λοιπόν πως μας κυκλώνουν
 Συνέλληνες από παντού. Τα προμηνύματα  φτάνουν από κάθε γωνιά της Ελληνικής γης και προαναγγέλλουν  τη γενικευμένη σύρραξη από δυνάμεις του σκότους,  υπό τας ευλογίας  της  δυστυχώς εθνοπροδοτικής   συγκυβέρνησης .

Οι παρακρατικοί μακελάρηδες προευτρεπίζουν (προετοιμάζουν) δυστυχώς το κλίμα μιας γενικευμένης  εμφύλιας σύρραξης πόλεων με όλους τους φανατικούς αλλόθρησκους  ενάντια μας. Μη περιμένετε δραστική  προστασία από το κροκοδείλιο και  φασιστικό συνάμα κράτος. Κράτος, που ανέχεται τέτοια φαινόμενα  έχει εκτραπεί από τάχα δημοκρατικό  και έχει μεταλλαχθεί σε  φασιστικό.


 Προστατευθείτε μόνοι Σας και μη ξεχνάτε , ότι έχετε υποχρέωση να διαφυλάξετε την τήρηση του Συντάγματος  σύμφωνα με την ακροτελεύτια  Διάταξη του  άρθρου 120 παρ.4 που Σας δίνει το δικαίωμα  να εναντιωθείτε  στη πλήρη κατάλυση των θεμελιωδών ατομικών Δικαιωμάτων(ελευθερίας ,  ζωής, ασφάλειας ,δραστικής έννομης προστασίας στα άρθρα 5.6.7.20 Σ) από μέρους   της άφιλης και ανθελληνικής ψευτο-αριστερίζουσας  πολιτείας.



Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.