ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΜΙΣΕ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ! ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΟΚ...Εξισλαμισμός: Μισό εκατομμύριο μουσουλμάνοι ζουν στην Πατρίδα μας!

Σε μια συνεργασία για την καλύτερη προστασία της χώρας από πιθανή είσοδο τζιχαντιστών προχώρησε η Ελλάδα με τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Όπως αναφέρει το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Κυριακάτικου Ελεύθερου Τύπου, οι Αμερικανικές Αρχές θα παραχωρήσουν βάση δεδομένων με δαχτυλικά αποτυπώματα τζιχαντιστών από το Ιράκ,
το Αφγανιστάν και τη Συρία ώστε οι Ελληνικές αρχές να τα διασταυρώνουν με λαθρομετανάστες οι οποίοι θα καταγράφονται στη χώρα.

Η αναβάθμιση των ηλεκτρονικών ελέγχων και η αύξηση την κίνησης της ΕΥΠ, έχουν στόχο να προστατευτεί η χώρα από πιθανή τζιχαντιστική επίθεση, για την οποία υπάρχει φόβος αυτό το διάστημα από τις Αρχές.

Στη προσπάθεια αυτή βοηθάει και η Europol η οποία κάνει συνεχείς ελέγχους σε όλα τα hotspot. Οι περισσότεροι ύποπτοι λόγω λιγοστών στοιχείων δεν μπορούν να συλληφθούν και γι' αυτό το λόγο τίθενται υπό παρακολούθηση...


Εξισλαμισμός: Μισό εκατομμύριο μουσουλμάνοι ζουν στην Πατρίδα μας!

Άκρως ανησυχητικά είναι τα στοιχεία που φέρνει στο φως η εφημερίδα "Παραπολιτικά" αναφορικά με την εκρηκτικά αύξηση του μουσουλμανικού πληθυσμού στην Ελλάδα.
Σύμφωνα, λοιπόν με ανεπίσημες καταγραφές οι μουσουλμάνοι ανέρχονται στους 500 χιλιάδες κυρίως αλλοδαποί!
Μιλάμε για μια κανονική απόβαση του Ισλάμ στην Πατρίδα μας, καθώς υπολογίζεται ότι από τις 250 χιλιάδες (!) που ζουν στην Αττική, 90.000 είναι πακιστανοί και ακολουθούν οι Μπαγκλαντεσιανοί, αφγανοί, ιρακινοί, μαροκινοί, αλγερινοί και σομαλοί. Όλες οι φυλές του Ισραήλ!
Το 90% από αυτούς είναι σουνίτες, ενώ αρκετοί από αυτούς διαπνέονται από ακραίες - ριζοσπαστικές απόψεις. Σε όλο αυτό το "μωσαϊκό" του ισλαμικού τόξου εντός των τειχών πρέπει να συνυπολογίσουμε και την αυξανόμενη επιρροή της Άγκυρας, ιδιαίτερα στην Θράκη.
Τέλος, γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στις συνεχιζόμενες ροές των λαθρομεταναστών, ανάμεσα στις οποίες κρύβονται εξτρεμιστές τζιχαντιστές, έτοιμοι για τρομοκρατικές επιθέσεις.
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή έχει προ πολλού κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου: ΟΧΙ στην ισλαμοποίηση της Ελλάδας!

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.