ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΕΡΓΗ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ* ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ


 Πως χτίστηκαν τα θεμέλια της Ευρώπης;
Από τον Ηλία Ν. Ηλιακόπουλο , Δρ. Νομικής ,Δικηγόρο
 Η  μαζική μετανάστευση  είναι ένα φαινόμενο , του οποίου τα αίτια κρύβονται επιμελώς από  το σύστημα. Από την άλλη πλευρά η πολυπολιτισμική προπαγάνδα προσπαθεί με πολύ σκοτεινό και παραπλανητικό τρόπο να την παρουσιάσει  ως αναπόφευκτη. Όμως όπως θα επιχειρηθεί  να αποδειχθεί  η μαζική μετανάστευση  δεν είναι ένα αυθόρμητο φαινόμενο και ένα αναπόφευκτο αποτέλεσμα της ιστορίας  αλλά ένα καλά προμελετημένο σχέδιο που στοχεύει να  καταστρέψει  το πρόσωπο της Ευρώπης.


Η μαζική λαθρο-μετανάστευση δεν απασχόλησε  με τον καιρό  μόνο τις “πύλες”  εισόδου παρανόμων μεταναστών. όπως κατά κύριο  λόγο απασχολούσε και απασχολεί την Ελλάδα αλλά  σιγά- σιγά και όλες τις χώρες της Ευρώπης  , που νόμισαν , πως το πρόβλημα  δεν είναι δικό τους αλλά των χωρών , που ευρίσκονται στην  πρώτη γραμμή συνόρων  της Ευρωπαϊκής  Ένωσης.
Εδώ και δεκαετίες η χώρα μας υφίσταται το συνεχώς διογκούμενο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης. Χωρίς καμμία ουσιαστική μεταναστευτική πολιτική προσπαθούσε από τα μέσα της δεκαετίας του 80 με αυξανόμενες με γεωμετρική πρόοδο ποινές στους δουλεμπόρους- διακινητές να πατάξει το φαινόμενο της συνεχούς εισροής λαθραίων στην χώρα, το οποίο όμως παρά ταύτα καλά κρατούσε , όλα αυτά τα χρόνια.
Η αίσθηση που υπήρχε  δεν ήταν μόνον η εκμετάλλευση των εξαθλιωμένων μαζών από τους στυγνούς δουλεμπόρους αλλά και η ευχάριστη αποδοχή των από οργανωμένα συμφέροντα που εξυπηρετούντο από τα δαψιλώς σε μας και στην υπόλοιπη Ευρώπη, εισερχόμενα φτηνά εργατικά χέρια.
Ολίγον κατ’ ολίγον στήθηκε ένας μηχανισμός στην παραπαίουσα και σε λήθαργο ευρισκόμενη πολιτεία μας αλλά εν πολλοίς τώρα πια και στην Ευρώπη, όλοι εκ προοιμίου να θεωρούνται πρόσφυγες, με αντίστοιχη αθρόα υποβολή αιτήσεων ασύλου, αν και άλλα ορίζει η σύμβαση της Γενεύης για τον ορισμό του πρόσφυγα.
 Δηλαδή  για να θεωρηθεί κάποιος πρόσφυγας όφειλε να ζητήσει άσυλο στην πρώτη χώρα υποδοχής.  Και τέτοια χώρα υποδοχής ήταν στην συντριπτική πλειοψηφία των επήλυδων η Τουρκία, η οποία όμως αντί να παραλαμβάνει αιτήσεις ασύλου μας τους «ξέβρασε» με διάφορους τρόπους στην ακυβέρνητη χώρα μας….!
Νομοτελειακή συνέπεια ήταν η δημιουργία της κατάπτυστης συνθήκης Δουβλίνο ΙΙ με πρωτεργάτη τον Γιωργάκη, γόνο της θλιβερής για την Ελλάδα δυναστείας των Παπανδρέου. Με αυτήν, όλοι οι απροσδιόριστης    από χώρα προέλευσης αλλοδαποί μπορούσαν να υποβάλλουν αιτήσεις ασύλου μόνον στην πρώτη χώρα υποδοχής, που κατά συντριπτική πλειοψηφία ήταν η δύσμοιρη πατρίδα μας, εξασφαλίζοντας μακαριότητα και όλβιον βίον για την υπόλοιπη κατ’ όνομα μόνον αλτρουιστική Ευρώπη .
Η συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ όμως ξεπεράστηκε «εν τοις πράγμασι» από τα στίφη των επήλυδων που κατέκλυσαν την ρημαγμένη οικονομικά χώρα μας, με επιθυμητούς όμως προορισμούς  για τους οθνείους σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη.
Η συνθήκη Σένγκεν κλυδωνίστηκε, χάνοντας το ασφαλές προπύργιο της, την συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ. Η Ευρώπη άρχισε να δέχεται από το καλοκαίρι του 2015  πανσπερμία ασιατικών και αφρικανικών πληθυσμών και παρά το κλείσιμο των συνόρων της «άφιλης» Αυστρίας όσο και των λοιπών μόνον σε διαπρύσιους λόγους υποστηριχτές «ανθρωπίνων δικαιωμάτων», ευρωπαϊκών χωρών (Ουγγαρία- Τσεχία- Ολλανδία κλπ)
Τα σύνορα της Ευρώπης έκλεισαν. Η συνθήκη Σένγκεν κατέρρευσε… Η Ελλάδα  άρχισε να τους δέχεται όλους πια σε ένα εκρηκτικό μίγμα για την κοινωνική και εθνική συνοχή μας. Στο  ίδιο μήκος κύματος όμως κινήθηκε  τουλάχιστον αρχικά  και η Ευρωπαϊκή Ένωση  με τα όργανά της. Τα αποτελέσματα τα είδαμε ήδη και τα νοιώθουμε καθημερινά. Η Ευρωπαϊκή νομοθεσία στην οποία εναρμονίζεται δουλικά και η δική μας ,νομιμοποιεί ανεξέλεγκτα τους επήλυδες με χαρακτηριστικά νομοθετήματα ,αυτό του νέου κώδικα περί ιθαγένειας, άδειες διαμονής  μέσω εντάξεως λαθρο μεταναστών σε προγράμματα εργασίας,-θυμηθείτε το εθνοκτόνο άρθρο 37 παρ. 5 του Ν 3907/2011,-παροχή πολυτελούς διαδικασίας για παροχή πολιτικού ασύλου κλπ. Καιρός όμως  να αναζητήσουμε και  τις ρίζες  του κακού για την απρόσμενη αυτή εξέλιξη. Θα  πρέπει  λοιπόν να ανατρέξουμε και να  τις  αναζητήσουμε  βαθιά ναι γιατί όχι , στις απαρχές του περασμένου αιώνα…. 
Τότε που ο Δρ. Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου της Βιέννης, εκδότης και συντάκτης του περιοδικού Paneuropa, δημοσίευσε τον Απρίλιο του 1924 την «Πανευρωπαϊκή Διακήρυξη» η οποία βρήκε «ευήκοον ους» από τους Rothschild’s ,την γνωστή οικογένεια των  Εβραιοσιωνιστών μεγαλοτραπεζιτών και από τον επίσης υποχθόνιο εβραίο τραπεζίτη Μαx Warburg.
Οι τελευταίοι τον χρηματοδότησαν με 60 χιλιάδες χρυσά μάρκα εκείνης της εποχής, αξιοσέβαστη περιουσία, για την διάδοση και υποστήριξη των περίεργων  σκοτεινών συνάμα όμως και ρατσιστικών ιδεών του!.
Ο Kallergi λοιπόν, αυτός ο εφιάλτης της «Ευρωπαϊκής ιδέας» ο σύγχρονος Ρασπούτιν της Γηραιάς Αλβιόνας και γερασμένης Εσπερίας οραματιζόταν μέσα από τα πρωτότυπα σε πανούργες ιδέες  συγγράμματα του ,κυρίως τα «Praktischer Idealismus» (πρακτικός ιδεαλισμός) και   Adel (αριστοκρατία), μια Παν- Ευρώπη εποικισμένη από μιγαδικούς πληθυσμούς- ίσως γιατί και ο ίδιος ήταν μιγάς- ένα μόρφωμα Ευρωασιατικής και νεγροειδούς μάζας, απαλλαγμένη από εθνικιστικές προκαταλήψεις και διαφορές, όμοια με την σκουρόχρωμη ράτσα των αρχαίων Αιγυπτίων, της οποίας θα ηγείται μια παγκόσμια Ελίτ,  που δεν θα είναι άλλη από τους γόνους του εκλεκτού λαού των Ιουδαίων, δηλαδή μια εβραϊκή πνευματική ελίτ! Πίστευε , ότι αυτή  η πνευματική ελίτ των Εβραίων  θα διοικήσει στο μέλλον την νέα φυλή κατοίκων της Ευρώπης, που θα μοιάζει όπως προαναφέρθηκε με τους αρχαίους Αιγυπτίους  μετά τις επιμειξίες , που θα υποστούν οι ευρωπαίοι  με τα εκατομμύρια  των λαθρομεταναστών  που θα φέρνουν οι Εβραίοι  στην Ευρώπη, με την εξαφάνιση  κάθε  έννοιας Έθνους και Εθνότητας όπως και με την επιβολή της πολυπολιτισμικότητας. Αυτό πράγματι επιχειρείται απροκάλυπτα πλέον σήμερα  μέσα από τις περίφημες ΜΚΟ οι οποίες λειτουργούν  υπό τον έλεγχο εβραϊκών συμφερόντων και «γεμίζουν»  συνειδητά την Ευρώπη  με λαθρομετανάστες, μέσα από μηχανισμούς από τον  ΟΗΕ , με  Διαδικασίες αναγνώρισης προσφύγων και χορήγησης πολιτικού ασύλου.
Αυτή η παγκόσμια χρηματική Ελίτ των Ιουδαίων θα αντικαθιστούσε τις παρωχημένες βασιλικές δυναστείες, αποτελώντας την άρχουσα τάξη της Ευρωπαϊκής Ηπείρου, θα οδηγούσε την φυλετική αυτή πανσπερμία στην Νέα Εποχή της Ειρήνης (Pazifismus) και του ευδαιμονισμού! Στα κεφάλαια του βιβλίου του περί Αριστοκρατίας  (Adel) που αποτελεί μέρος του Praktischer Idealismus , η κρίση της ευγένειας, δεύτερο μέρος, είναι αποκαλυπτικός. Λέει χαρακτηριστικά: των πάντων , αφού το παραδοσιακό και Εθνικό χάνεται και υποχωρεί έναντι του άχρωμου , απρόσωπου κατ ανάγκη δόλιου Η δημοκρατική μας εποχή  είναι ένα  θλιβερό ιντερλούδιο –διάλειμμα  μεταξύ δύο αυτοκρατορικών  εποχών της Φεουδαρχικής αριστοκρατίας του ξίφους  και της κοινωνικής  σοσιαλιστικής αριστοκρατίας του πνεύματος. Η φεουδαρχική αριστοκρατία  είναι σε παρακμή  η  αριστοκρατία του πνεύματος σε διαδικασία υλοποίησης. Στον μεσαίωνα ο χωριάτης ιππότης  κυριάρχησε  πάνω από τον αστικό πολίτη , η εθνικιστική νοοτροπία  πάνω από την Χριστιανική , η Ευγένεια του αίματος πάνω από τη ευγένεια του μυαλού!. Η  υπεροχή του ιππότη  έναντι του κατοίκου της πόλης –μεσοαστού βασίζεται στο σθένος (ισχύ , ρώμη, αντοχή) του σώματος  του χαρακτήρα  στη δύναμη και το θάρρος. Τώρα όμως όλα τα παραπάνω , που είναι ποιοτικά χαρίσματα του ανθρώπου  φαίνεται να τα απεμπολή  , αφού η σημερινή εποχή εγκαινιάστηκε με δύο εφευρέσεις  που είχαν νικήσει τον  Μεσαίωνα : την εφεύρεση της πυρίτιδας  που σήμανε το τέλος  της ιπποσύνης και την εφεύρεση της τυπογραφίας , που σήμανε  την αυγή της κυριαρχίας του πνεύματος. Με τις παραδοχές αυτές όμως προευτρεπίζει την παγκοσμιοποίηση  και την ισοπέδωση και ωφελιμιστικού σε επίπεδο  άρχουσας τάξης , την οποίαν  όπως είπαμε θεωρεί ότι είναι οι Εβραίοι.  
Βέβαια εδώ να παρατηρηθεί , πως για να προσλάβει κανείς την ιδιότητα του Εβραίου πολίτη στο Ισραήλ διενεργούν μέχρι και εξετάσεις DNA!Είναι ολοφάνερο , πως αυτοί  επιδιώκουν  να μείνουν καθαρόαιμοι, για τους λοιπούς ,τις κατώτερες φυλές , όπως πιστεύουν , προωθούν την επιμειξία σε όλο τον υπόλοιπο πλανήτη. Το αξιοπερίεργο αλλά και μυσαρό συνάμα αποτελεί το γεγονός ,στην Ευρώπη να  το παίζουν  προοδευτικοί , στην πατρίδα τους , όμως στο Ισραήλ  είναι φανατικοί  εθνικιστές.
Ο Kallergi διακηρύσσει τα παραπάνω αχαλίνωτης και αρρωστημένης φαντασίας, προφανώς επηρεασμένος και από τις δυο εβραϊκής καταγωγής συζύγους του, με κατηγορηματικό τρόπο, πως μόνον οι Εβραίοι έχουν το αποθεματικό για τον κυρίαρχο αυτόν ρόλο. Οι Ευρωπαϊκοί λαοί πρέπει να «υποστούν» παμμειξία με εισαγωγή πληθυσμών από Αφρική και Ασία. Έτσι οι κάτοικοι των μελλοντικών «Ηνωμένων πολιτειών  της Ευρώπης» δεν θα είναι οι παλαιοί  λαοί της Γηραιάς Ηπείρου  αλλά ένα είδος υπανθρώπων  που θα προέρχονται από επιμιξία. Τα παραπάνω διακηρύσσει    στο εωσφορικό βιβλίο του «Πρακτικός Ιδεαλισμος»Τα πολυεθνικό κοπάδι που θα δημιουργηθεί θα είναι χωρίς ποιότητα ,μνήμη , ιστορία, πολιτισμό ,εύκολα ελεγχόμενο  από την άρχουσα τάξη. Αναφέρει στα βιβλία του χαρακτηριστικά.. «Ο άνθρωπος του μέλλοντος θα είναι  μικτής φυλετικής καταγωγής. Οι φυλές και οι τάξεις του  σήμερα θα εξαφανισθούν σταδιακά  λόγω εξάλειψης του χώρου, του χρόνου και της προκατάληψης. Η  ευρωασιατική νεγροειδής  φυλή του μέλλοντος , όμοια στην εμφάνιση της  με  τους αρχαίους Αιγυπτίους , θα αντικαταστήσει   την πολυμορφία των λαών  με την διαφορετικότητα των φυσικών προσώπων Αντί της καταστροφής του Ευρωπαϊκού ιουδαϊσμού  η Ευρώπη , ενάντια στην θέληση της, εξευγένισε και μόρφωσε αυτόν τον λαό οδηγώντας τον στο μελλοντικό στάτους  ως ηγετικό έθνος  δια μέσου αυτής της εξελικτικής διαδικασίας…»Και για συμπλήρωμα διακηρύσσει περαιτέρω, πως η Χριστιανοσύνη, ηθικά προετοιμασμένη από τα Εβραϊκά κείμενα (Ιωάννης), πνευματικά προετοιμάστηκε από τους Αλεξανδρινούς (Φίλωνας )δεν ήταν τίποτε άλλο παρά αναγεννημένος Εβραϊσμός. Στον βαθμό που η Ευρώπη είναι Χριστιανική είναι στην πραγματικότητα εβραϊκή  στο βαθμό που είναι ηθική είναι εβραϊκή! Διακηρύσσει προπαγανδιστικά , πως σχεδόν όλη η Ευρωπαϊκή ηθική  βασίζεται στον  Εβραϊσμό. Όλοι οι πρωταγωνιστές για μια θρησκευτική ηθική  από τον Αυγουστίνο έως τον Ρουσσώ , τον Κάντ έως τον  Τολστοϊ ήταν εβραίοι κατ επιλογήν! Με άλλα λόγια διακηρύσσει για τον περιούσιο λαό των Εβραίων , αυτόν που προπαγανδίζουν τα πρωτόκολλα της Σιών.
 Οι ιδέες του αυτές βέβαια  δέχθηκαν οξύτατη κριτική , ιδιαίτερα γιατί εκλαμβάνεται ως μία προσπάθεια  να δημιουργηθεί ένα πολυεθνικό , πολυπολιτισμικό και πολυθρησκευτικό   συνονθύλευμα  , χωρίς ποιότητα ,χωρίς  κοινές αρχές και αξίες με έντονες διαφορές και εύκολα ελεγχόμενο από μία άρχουσα τάξη .Στο πλαίσιο αυτό δεν είναι τυχαίο , ότι η Ευρώπη εποικίζεται από αλλογενείς αφροασιατικούς πληθυσμούς , με διαφορετική κουλτούρα και διαφορετικό θρήσκευμα, κατά κόρον μουσουλμάνων και μάλιστα κατά μέγα μέρος φανατικών. Εδώ εντάσσεται και η δημιουργία κοινών σχολείων με ημεδαπούς και αλλογενείς και παρά την έντονη αντίδραση των γηγενών , αφού σε λίγο οι ελληνόπαιδες , όπως πάει θα αποτελούν μειοψηφία μπροστά στα «παιδιά του Καλέργη.» Ακόμη η δημιουργία πληθώρας τζαμιών σε όλη την χώρα μας αλλά και απανταχού της  Ευρώπης δεν είναι παρά μια μορφή υλοποίησης του εθνοκτόνου αλλά και ευρωκτόνου  σχεδίου Καλέργη. Η διακήρυξη  για την κατάργηση του δικαιώματος αυτοδιάθεσης των λαών  και της εξάλειψης  των εθνών μέσω των  εθνοτικών αυτονομιστικών κινημάτων (βλ. ανακίνηση του ζητήματος των Τσάμηδων στην Ήπειρο υποκινούμενο τυπικά από την Αλβανία στην πραγματικότητα από τα μεγάλα εβραϊκά συμφέροντα Σόρος και Ρότσιλντς ) σε συνδυασμό με την υπογεννητικότητα και  την μαζική μετανάστευση  στοχεύει  στην εξαφάνιση  των ομοιογενών  ευρωπαϊκών λαών , δυστυχώς  γερασμένων αλλά και εκφυλισμένων. Δεν είναι τυχαίο, ότι στην Ευρώπη αλλά δυστυχώς και στην χώρα μας προβάλλεται κατά κόρον το πρότυπο των ομοφύλων ζευγαριών με την πλήρη νομιμοποίηση τους τα κατάπτυστα σύμφωνα συμβίωσης .Με τέτοια όμως κοινωνικά σχήματα μακριά από την υγιή παραδοσιακή οικογένεια στοχεύουν οι συνεχιστές του σχεδίου Καλέργη να εξαφανίσουν τους ομοιογενείς ευρωπαϊκούς πληθυσμούς , ενώ  στην θέση τους  φέρνουν  στίφη ασιατών που με τις επιμιξίες τους κατακλύζουν ήδη την εν υπνώσει ευρισκόμενη Ευρώπη, φτηνά εργατικά χέρια στην άρχουσα τάξη των Εβραίων , που αυτοδιαφημίζεται ως η αριστοκρατία της Ευρώπης  , μισώντας δυστυχώς κάθε τι το αμιγές ευρωπαϊκό και συνάμα Ελληνικό, τηρώντας κατά γράμμα την εφαρμογή των πρωτοκόλλων της Σιών. Η άρχουσα τάξη των Εβραίων λοιπόν  θα αναλάβει τον έλεγχο της μελλοντικής ευρωασιατικοαφρικανικής  φυλής, έχοντας τους φτηνά υποχείρια στο κυνήγι του δικό τους άκρατου και αχαλίνωτου κέρδους μέσα σε μια ειρηνική και ευδαίμονα πορεία της Ευρώπης με πολύ διαδίκτυο αρρωστημένο καταναλωτισμό και δημιουργία άβουλων όντων.  .Αυτά διακήρυσσε  τότε στα εωσφορικά συγγράμματα του ο κόμης Καλέργης και δεν πρέπει να υπάρχει έστω και ένας που να αμφιβάλλει πλέον , ότι το σατανικό του σχέδιο  εφαρμόζεται κατά γράμμα και με γοργούς ρυθμούς. Δυστυχώς  αλλά είμαστε  αντιμέτωποι με μια  πραγματική τριτοκοσμοποίηση της Ευρώπης. Η μάστιγα της επιμειξίας  παράγει  ήδη κάθε χρόνο νέα άτομα μιγάδες , τα «παιδιά του Καλέργη» Δυστυχώς με την πίεση της παραπληροφόρησης   αλλά και την  ανθρωπιστική αδιαφορία και αποπροσανατολισμό  που καλλιεργείται από τα  μέσα  μαζικής ενημέρωσης , διδάσκεται στους ευρωπαίους  να απαρνηθούν την καταγωγή τους  ,να απαρνηθούν την εθνική τους ταυτότητα. Όλη αυτή η αλλοίωση και συνάμα εξαφάνιση των γηγενών και αμιγών λαών της Ευρώπης ισοδυναμεί με γενοκτονία. Η προτροπή σε αυτή την γενοκτονία αποτελεί την βάση  των συνεχών εκκλήσεων των Ηνωμένων Εθνών για να γίνουν δεκτά  εκατομμύρια λαθρομεταναστών  ή και μεταναστών, ώστε να αντισταθμιστεί  το χαμηλό ποσοστό γεννήσεων  της Ευρωπαϊκής ένωσης και ενώ  η τελευταία μπορούσε να ακολουθήσει ξεκάθαρη διαφορετική πολιτική για ενίσχυση της Ευρωπαϊκής οικογένειας και συνακόλουθα αύξηση των λαών της Ευρώπης. Έχουν φτάσει μάλιστα  τα Ηνωμένα Έθνη  να δημοσιεύουν  εκθέσεις  για το πρόβλημα  της μείωσης και γήρανσης  του πληθυσμού στην Ευρώπη ,χαρακτηριστική εκείνη του 2000 «Population Division» πως  μπορεί να αντιμετωπιστεί  έως το 2025 με την είσοδο ;159000000  μετανάστες. Πως αλήθεια μπορούν ν α κάνουν τόσο ακριβείς εκτιμήσεις για την μετανάστευση , αν το τελευταίο δεν  ήταν  ένα προμελετημένο σχέδιο;
Πρότυπα του για το σχέδιο της Αριστοκρατίας ο ήδη από το 1922 δολοφόνος των λαϊκών μαζών (Massenmoerder) Λέων Τρότσκι, ο οποίος με την Ιουδαϊκή του «πνευματική υπεροχή» του οδηγεί τον Μπολσεβικισμό στην κορυφή της επιτυχίας ακολουθούμενος και όχι τυχαία από άλλο ένα ιερό τέρας του κομμουνισμού , με εβραϊκές ρίζες όμως, τον Ίλιαν Λένιν . Κατά τον Kallergi λοιπόν όχι μόνον ο Einstein στην κορυφή της επιστήμης, όχι μόνον Ιουδαίοι ζωγράφοι ,στην κορυφή της μοντέρνας Μουσικής όχι μόνον ο Bergson, στην κορυφή της Μοντέρνας Φιλοσοφίας  όχι μόνο ο Σίγκμουντ Φροϋντ αλλά και ο Τρότσκι στην κορυφή της μοντέρνας πολιτικής! Για τις ιδέες του περί ειρηνικής συνεργασίας  μεταξύ των κυρίαρχων κρατών   υποστηρίζεται  από μια μεγάλη ομάδα διανοουμένων όπως του Αϊνσταϊν  του Σίγμουντ Φροιντ του Τόμας Μάν, του Πάμπλο Πικάσο κλπ.
Πίστευε πως ο Ιουδαϊσμός απολαμβάνει την εξέχουσα θέση του στον κόσμο χάριν της πνευματικής του υπεροχής…. Οι εξόχως ρατσιστικές ιδέες του Kallergi βρήκαν φραγμό το 1938 με την άνοδο του εθνικοσοσιαλισμού. Ο εμπνευστής της παμμιγούς Ευρώπης βρήκε καταφύγιο στην Νέα Υόρκη καταλαμβάνοντας θέση καθηγητή της ιστορίας στο πανεπιστήμιο  της μέχρι το 1946.
Επιστρέφοντας στην καταστρεμμένη από τον πόλεμο Ευρώπη είναι ο συντάκτης του λόγου που εκφώνησε ο χθαμαλού ήθους και στόχων κατά την προσωπική μου άποψη Τσόρτσιλ στην Ζυρίχη το 1946 για τα ενωμένα κράτη της Ευρώπης, θεμελιωμένα στην μαγιά της εφιαλτικής παμμειξίας των λαών! Ο Καλέργης είναι ο πατέρας της μοντέρνας ευρωπαϊκής ένωσης. Το 1922 ιδρύει  το κίνημα Πανευρώπη    στην Βιέννη , που στόχευε  στην δημιουργία  μιας νέας παγκόσμιας τάξης πραγμάτων βασισμένης σε μια ομοσπονδία Εθνών  υπό την ηγεσία των Ηνωμένων πολιτειών.  Ο στόχος της ευρωπαϊκής ενοποίησης  θα αποτελούσε  το πρώτο βήμα για την παγκόσμια διακυβέρνηση. Μερικά  ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά  της πανευρωπαίκής ιδέας  ήταν 1.τα Αγγλικά θα είναι η κοινή γλώσσα  της ομοσπονδίας  με παράλληλη γνώση  του εθνικού γλωσσικού  ιδιώματος  από τοιν πολίτη της κάθε χώρας μέλους2.Η ωδή στην χαρά-Ode to joe του Μπέτόβεν  θα καθορισθεί ως Ευρωπαϊκός ύμνος.3.Καθορισμός  της  17ης  Μαϊου   ως ημέρας εορτασμού  της πανευρωπαϊκής ένωσης 4.Η νέα πανευρωπαϊκή φυλή θα είναι το αποτέλεσμα  της επιγαμίας  ευρωπαίων ,ασιατών και αφρικανών  με τις παρούσες εθνοτικές φυλετικές και ταξικές διαφοροποιήσεις  να εξαφανίζονται στο πέρασμα του χρόνου5.Ο Έλεγχος των πόρων θα εκτελείται από μία ανεξάρτητη διεθνή κεντρική αρχή. Καταλήγει ο Καλέργης σε συνέχεια του  ‘έργου του πατέρα του Χαϊνριχ , πως η Ευρώπη  αντί της καταστροφής  των ευρωπαίων Εβραίων σε αντίθεση με την θέλησή της  εξευγένισε και μόρφωσε  αυτούς τους ανθρώπους  δημιουργώντας έναν μελλοντικό  λαό ηγέτη μέσω αυτής της  τεχνικής διαδικασίας επιλογής. Δεν υφίσταται , ισχυρίζεται, καμία αμφιβολία  , ότι αυτός ο λαός, ο οποίος διέφυγε από τα γκέτο –φυλακές ,εξελίχθηκε σε μία πνευματική αριστοκρατία της Ευρώπης. Θαυμάστε ρατσισμό από αυτούς  που  εναντιώνονται στον ρατσισμό!
Ο Καλέργης λοιπόν  αυτή η αινιγματική αλλά και σκοτεινή  προσωπικότητα  της εποχής του,  ήταν μικτής  ευρωπαϊκής καταγωγής(Φλαμανδικής , τσέχικης, Ουγγρικής αλλά και Ελληνικής βυζαντινής  γενιάς  των Καλέργηδων , ενώ η μητέρα του ήταν από αριστοκρατική ιαπωνική οικογένεια). Παντρεύτηκε την κατά  13 χρόνια μεγαλύτερη του εβραία   Ida Roland και μετά τον θάνατό της  το 1951 την  Alexandra Graefin,ενώ το 1969 την Αυστροεβραία  Melanie Bezansky Hoffmann. Είναι ολοφάνερο , ότι παρότι ο ίδιος δεν είχε εβραϊκές ρίζες , εν τούτοις για τις ρηξικέλευθες θέσεις του αποφασιστική επιρροή είχαν οι δύο Έβραίες γυναίκες του. Γενικός γραμματέας της Ευρωπαϊκής Κοινοβουλευτικής Ένωσης (ΕΡU) το 1947, δραστηριοποιείται στην δημιουργία των Ευρωπαϊκών θεσμών, πχ Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, Κοινή Αγορά, Ευρατόμ. Στις  8 Μαϊου  1950  για την πέμπτη επέτειο  της συνθηκολόγησης  του Ράϊχ  βρίσκει και υποστήριξη  από τον γάλλο υπουργό  εξωτερικών  Robert Schuman  , ο οποίος προτείνει να εφαρμοσθεί  το σχέδιο των Louis Loucheur και Richard Coudenhove Kallergi  για την  δημιουργία  μιας ευρωπαϊκής κοινότητας Χάλυβα και ‘Ανθρακα (ΕΚΑΧ και CECA).  Ερεβώδης η διαπίστωση λοιπόν, πως οι θεσμοί της Ευρώπης στηρίζονται στα ρατσιστικά σχέδια του Kallergi! Αυτά επωάζονταν  σιγά- σιγά τόσες δεκαετίες  μετά το τέλος του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου μέσα στους κόλπους  και τα όργανα  των «Ηνωμένων πολιτειών της Ευρώπης».Όταν ήλθε η ώρα βγήκαν στην επιφάνεια , ως ολετήρες στο ανήσυχο και δημιουργικό πνεύμα των ευρωπαϊκών λαών.
Μέχρι και η σημαία του κινήματος του από εκείνα τα χρόνια ομοιάζει κατά σατανικό τρόπο με την σημερινή αστεροειδή σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μόνον που ο σταυρός στην σημαία του Kallergi εγκλωβίζεται μέσα στα 12 άστρα της Ιουδαϊκής φυλής!
Όμως αν ζούσε σήμερα ο μυσαρός αυτός αλάστωρ θα καλείτο να απαντήσει στα πιο κάτω βασανιστικά ερωτήματα α)ποια πνευματική υπεροχή έχει αλήθεια ο Εβραιοσιωνισμός, όταν η ανθρωπότητα τον ανακαλύπτει στον τζόγο, στην πορνεία στην διάδοση των ναρκωτικών, στην αχαλίνωτη επιδίωξη τοκογλυφικού κέρδους με παγκόσμιες προεκτάσεις που συνθλίβουν κοινωνίες ολόκληρες και β)μήπως η παγκόσμια Ελίτ που ονειρεύτηκε καταφέρνει να εκμεταλλεύεται και να χρησιμοποιεί τους παμμιγείς πληθυσμούς πολύ πιο εύκολα από άλλους αμιγείς με εθνικιστικές καταβολές;
Οι στρατιές εξαθλιωμένων αλλογενών από τις χώρες τις Ασίας και Αφρικής είναι εύκολο υποχείριο για τα στυγνά οικονομικά σχέδια της εβραϊκής Ελίτ στην Ευρώπη!
Μήπως τυχαίες είναι άραγε οι τιμητικές διακρίσεις του πανίσχυρου ιδρύματος του, που λειτουργεί και μετά τον θάνατο του για την εξάπλωση των σκοπών του; Το 2012 το βραβείο δίνεται στον πρόεδρο της ευρωπαϊκής επιτροπής, χαμογελαστό Ρομπαϊ και το 2014 στην Frau Merkel που δικαιολογημένα σήμερα διεκδικεί και το βραβείο αντιπάθειας από τον λαό της!
Μια τέτοια Ευρώπη άραγε ονειρευτήκαμε; Την Ευρώπη της ανασφάλειας, ταχέως εξισλαμισμένη (οι ευρωπαίοι λαοί ζουν στο πετσί τους τις επιθέσεις αυτοκτονίας από φανατικούς ισλαμιστές σε Γερμανία ,Γαλλία,Ολλανδία) , , μια Ευρώπη βουτηγμένη στο σκοτάδι της τοκογλυφίας; Μια Ευρώπη εξαρτημένη από τον Νέο-ιουδαϊκό ιερατείο του προτεσταντισμού αλλά και μπολσεβικισμού; Μια τέτοια Ευρώπη όμως που αποκρύπτει τα σκοτεινά σχέδια της, δηλώνουμε εμείς οι Έλληνες πως δεν την θέλουμε, αφού μας βρίσκει στην πλειοψηφία της κάθετα αντίθετους! Γιατί είναι μια Ευρώπη σε ώρα μηδέν! (βλ άρθρο μου Ελλάδα- Ευρώπη ώρα μηδέν Ελεύθερος Κόσμος Ιανουάριος 2016 σελ 6)Φυσικά δεν πρέπει να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια .Χρειάζεται πρωτίστως ενημέρωση στο αποβλακωμένο κοινό  του Survivor, στην αποκοιμισμένη νεολαία μας , με συνεχή ενημέρωση, διαλέξεις, διαφωτισμό. Όλοι οι φορείς πολιτισμού, σωματεία , σύλλογοι γονέων ,δάσκαλοι , καθηγητές  πρέπει να αντιδράσουμε στην συμπληγάδα της παγκοσμιοποίησης ακόμη και με  συνεχείς εμφανίσεις στα ΜΜΕ.
Τίποτε λοιπόν δεν είναι τυχαίο σήμερα με την αθρόα εισβολή ασιατικών και νεγροειδών πληθυσμών σε μια γερασμένη και εκφυλισμένη Ευρώπη. Αυτές τις ιστορικές ημέρες υλοποιείται πλήρως το σχέδιο Kallergi, φονικό εργαλείο στα χέρια των ουτιδανών κοσμοεξουσιαστών, αυτών που προκαλούν τους πολέμους στην Συρία, στο Ιράκ, στην Αφρική για λαθρομετανάστευση ασιατικών και νεγροειδών μαζών, φτηνά εργατικά χέρια στις σχεδιασμένες ΕΟΖ της Ευρώπης…..
Μη ψάχνετε για Αντίχριστο, τον έχετε μπροστά Σας!
*Ομιλία μετά από πρόσκληση  από τους «Δεσμούς Ελλήνων» ενώπιον  των μελών του και των λοιπών προσκεκλημένων ,  που έλαβε χώρα στις 20-5-2017,στην Θεσσαλονίκη.

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.