ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ!Οργανωμένο ΣΧΕΔΙΟ για τη Ρόδο...

Στις 25 Ιουνίου η Τουρκία γιορτάζει το μουσουλμανικό Μπαιράμ, μεγάλη θρησκευτική γιορτή και ευκαιρία για ταξίδια.
Φυσικά τα νησιά μας θα γεμίσουν με Τούρκους πολίτες κάτι που θα δώσει ώθηση στην τοπική οικονομία, ωστόσο ελλοχεύει κι ο κίνδυνος να γεμίσουμε με αντιφρονούντες πραξικοπηματίες και φυσικά με Τούρκους πράκτορες που θα υποδύονται τους τουρίστες.





Το μεγάλο ζήτημα όμως είναι άλλο. Το γνωρίζουμε και έχουμε προειδοποιήσει επανειλημμένα στο παρελθόν ότι εδώ και χρόνια και ειδικά από τις αρχές του 2002 όταν υπηρετούσε στην Ρόδο σαν Τουρκάλα πρόξενος η περίφημη η Nilufer Feyzioğlu, κόρη του πρώην ηγέτη του Ρεπουμπλικανικού κόμματος της Τουρκίας, Turhan Feyzioğlu και πρωτεργάτη της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, οι Τούρκοι έχουν οργανώσει μια καλοστημένη εκστρατεία ανάδειξης τουρκικής μειονότητας στην νήσο και όχι μόνο. Και όλα αυτά χωρίς καμία ελληνική αντίδραση.

Την ίδια στιγμή με καλά οργανωμένες «δημοσιογραφικές» αποστολές, προσπαθούν να εμφυσήσουν εθνικιστική τουρκική συνείδηση στα παιδία των μουσουλμάνων που ζουν στο νησί.

Εκτός όμως από αυτό το ζήτημα, μεγάλη δημοσιότητα έχει πάρει ένα καινούργιο θέμα που έχει και πανισλαμικές διαστάσεις και προβάλλετε για τους μουσουλμάνους απανταχού της Γης. Το στοιχείο αυτό είναι ένα Κοράνι της Ρόδου που γράφτηκε το 1401, είναι δηλαδή 613 ετών και προβάλλεται σαν σπάνιο δείγμα Κορανίου με μεγάλη θρησκευτική και προσκύνηματικη αξία. Δεδομένου δε ότι το Κοράνι για τους μουσουλμάνους θεωρείται σαν ο άκτιστος λόγος του ίδιου του Θεού, αντιλαμβάνεται κανείς πόση σημασία δίνεται στην παρουσία και προβολή αυτού του Κορανίου από τα τουρκικά ΜΜΕ. Το Κοράνι αυτό, σύμφωνα με τα τουρκικά δημοσιεύματα, άρχισε να γράφεται το 1401 και τελείωσε το 1454, δηλαδή μετά από 53 ολόκληρα χρόνια. Το 1991 όπως αναφέρεται, είχε κλαπεί αλλά με την επέμβαση της Interpol γρήγορα βρέθηκε και παραδόθηκε με επίσημο τρόπο στην ανακαινισμένη με ελληνικές δαπάνες βιβλιοθήκη, Hafız Ahmet Ağa της Ρόδου όπου και φυλάσσεται.



Φαίνεται πως υπάρχει μία οργανωμένη προσπάθεια η Ρόδος να εμφανιστεί ως το νέο κέντρο του Ισλάμ στην περιοχή, με όλους τους κινδύνους που αυτό σημαίνει.
πηγη

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.