Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017

EKTAKTO -Ομολογία Τραμπ για Κατάρ: «Εγώ τους είπα να σταματήσουν τη χρηματοδότηση των εξτρεμιστών» – Σφίγγει δραματικά ο κλοιός γύρω από την Τουρκία – Έσπευσε ο Ερντογάν για βοήθεια και προστασία στον Β.Πούτιν

Με ανάρτησή του ο Ντόναλντ Τραμπ ξεκαθαρίζει γιατί οι αραβικές χώρες διέκοψαν διπλωματικές σχέσεις με το Κατάρ: «Εγώ τους είπα να σταματήσουν τη χρηματοδότηση της ριζοσπαστικής ιδεολογίας» έγραψε ο αμερικανός πρόεδρος.Η διπλωματική αντεπίθεση των Αραβικών χωρών εναντίον του Κατάρ που στόχο έχει την απομόνωση της Ντόχα ήταν ενορχηστρωμένη εξ αρχής από τον Ντόναλτ Τραμπ.Πριν λίγο ο Αμερικανός πρόεδρος το ομολόγησε γεγονός που βγάζει στη σέντρα το Κατάρ αλλά και την Τουρκία.


Η Άγκυρα λάμβανε 20 δισ. δολάρια το χρόνο για να εκτελεί τις εντολές από τη Σαουδική Αραβία και το Κατάρ γι αυτό και χτες ο Ρ.Τ.Ερντογάν έσπευσε να τηλεφωνήσει στον Β.Πούτιν προκειμένου να του ζητήσει βοήθεια και προστασία.

Ο Ερντογάν έχει μείνει σε μία περιοχή χωρίς συμμάχους και πάει ολοταχώς ως κατηγορούμενος στο δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Η Σαουδική Αραβία με μία ντρίπλα κατάφερε να βγει από το «κάδρο» του κράτους -χορηγού τρομοκρατών και να βγάλει  στη σέντρα πρώτα το Κατάρ και έπειτα την Τουρκία, δηλαδή εκτέλεσαν το σχέδιο των ΗΠΑ που πριν λίγο ομολόγησε ο Ν.Τραμπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...