Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017

ΣΟΚ! Τα ΑΝΤΗΛΙΑΚΑ προκαλούν ΚΑΡΚΙΝΟ... (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκ έπαθαν επιστήμονες όταν ανακάλυψαν κάτι ζοφερό ενώ ήλεγχαν ορισμένα γνωστά αντηλιακά.
Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν, ορισμένα αντηλιακά έχουν μια ουσία η οποία όταν αντιδρά με χλώριο και υπεριώδη ακτινοβολία μετατρέπει το αντηλιακό σε τοξικό.

ΔΕΙΤΕ


Ο επικεφαλής της έρευνας Δρ Albert Lebedev δήλωσε: «Με βάση τα πειράματα θα μπορούσε κανείς να συμπεράνει ότι μια γενικά ασφαλής ένωση μετατρέπεται στο νερό και σχηματίζει πιο επικίνδυνα προϊόντα. [...] Η μελέτη των προϊόντων μετασχηματισμού οποιουδήποτε δημοφιλούς καλλυντικού είναι πολύ σημαντική, καθώς συχνά αποδεικνύεται πολύ πιο τοξική και επικίνδυνη».

Η έρευνα έγινε θέμα ακόμη και στην Daily Mail όπου η Δρ Emma Wedgeworth, εκπρόσωπος του British Skin Foundation, δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε να εξετάζουμε τις χημικές ουσίες που χρησιμοποιούμε στο δέρμα, οπότε αυτό σίγουρα πρέπει να εξεταστεί πολύ προσεκτικά».

Μάλιστα οι ειδικοί συνδέουν την επικίνδυνη ουσία που βρέθηκε ακόμη και με δυσλειτουργίες του ήπατος και των νεφρών, μαζί με τη διαταραχή του νευρικού συστήματος.Δείτε στο παρακάτω βίντεο τους κινδύνους που υπάρχουν από τις χημικές ουσίες σε διάφορα αντηλιακά:

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...