ΠΡΟΔΟΣΙΑ: Συριζαίοι και Νεοδημοκράτες συμφώνησαν να μην έχει η Ελλάδα δικαίωμα αποκλειστικής χρήσης του όρου «Μακεδονία»!

ΠΡΟΔΟΣΙΑ: Συριζαίοι και Νεοδημοκράτες συμφώνησαν να μην έχει η Ελλάδα δικαίωμα αποκλειστικής χρήσης του όρου «Μακεδονία»!

Το σχέδιο της «λύσεως» που αποφασίστηκε στην Αθήνα ύστερα από αλλεπάλληλες συναντήσεις που είχε ο Νίμιτς με Κουμουτσάκο (από ΝΔ) και Κοτζιά (από Σύριζα) και το οποίο παρουσιάστηκε στους Σκοπιανούς αποκάλυψε η εφημερίδα «Το Βήμα» με δημοσίευμά της.



Σύμφωνα με το έγγραφο, οι ελληνικές πολιτικές δυνάμεις που διαπραγματεύτηκαν με τον Νίμιτς στην επίσκεψή του στην Αθήνα, δηλαδή ο Σύριζα και η Νέα Δημοκρατία, αποφάσισαν και πρότειναν το «Άνω Μακεδονία» ως όνομα των Σκοπιανών.

Ακόμα χειρότερα, συμφώνησαν «ρήτρα μη αποκλειστικής χρήσης». Δηλαδή, ούτε η Ελλάδα, ούτε τα Σκόπια έχουν δικαίωμα αποκλειστικής χρήσης του όρου «Μακεδονία» και «μακεδονικός» και καλεί την Ελλάδα να σεβαστεί την «πολιτιστική κληρονομιά» των Σκοπίων.

Αυτό, βεβαίως, έχει αντίκτυπο στην Ιστορία που πλέον θα θεωρείται «κοινή», στα πρότυπα των δηλώσεων Τσίπρα ότι οι σκοπιανοί "δεν είναι οι μόνοι κληρονόμοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου", όπως και οι μακεδονικές παραδόσεις, αλλά θα έχει και οικονομικές επιπτώσεις, αφού οι σκοπιανοί θα μπορούν να ονομάζουν «μακεδονικά» τα διάφορα προϊόντα τους.

Όσον αφορά την «εθνικότητα» και την «γλώσσα» του ψευδοκράτους, οι προδότες των Αθηνών συμφώνησαν σε δύο πιθανές εκδοχές. Η μία είναι απευθείας «μακεδόνες» και «μακεδονική», ενώ η άλλη βασίζεται στην περιγραφή με βάση το επίσημο όνομα ή με βάση τη σύντομη εκδοχή του, δηλαδή «άνω μακεδόνες» και «άνω μακεδονικά» αντίστοιχα.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα «κεφάλαια» της «λύσης», δηλαδή οι αλλαγές στο Σύνταγμα των Σκοπίων και άλλα μετατίθενται στο… απώτερο μέλλον, αφού η συμφωνία του Νίμιτς με Συριζαίους και Νεοδημοκράτες κάνει λόγο για «σταδιακή λύση», κάνοντας λόγο για «συγκεκριμένες εγγυήσεις» εν όψει της ένταξης στο ΝΑΤΟ.

Κοινώς, η Ελλάδα θα δώσει «μετρητοίς» το όνομα της Μακεδονίας μας και τα παράγωγά του όσον αφορά «εθνικότητα» και «γλώσσα» και θα περιμένει να εισπράξει «σε δόσεις» τα όσα άλλα απαιτούνται, γεγονός που φυσικά δεν θα γίνει ποτέ, αφού εφόσον μπουν οι Σκοπιανοί σε ΝΑΤΟ και Ε.Ε. θα ξεθάψουν και πάλι τους «Ήλιους της Βεργίνας» και τους «χάρτες», χωρίς πλέον να υπάρχει δικαίωμα βέτο από πλευράς Ελλάδος.

Είναι σαφές πως το πολιτικό προσωπικό της χώρας έχει ήδη ξεπουλήσει την Μακεδονία μας και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που ταράχτηκαν από το χθεσινό παλλαϊκό συλλαλητήριο, μέσω του οποίου ο Ελληνικός Λαός τους δήλωσε με σαφήνεια ότι δεν αποδέχεται την "λύση" τους, αλλά συντάσσεται με την πάγια θέση της Χρυσής Αυγής.

Δείτε το σχέδιο της συμφωνίας, όπως αυτό δημοσιεύτηκε:



Κώστας Αλεξανδράκης

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.