Μητσοτάκη, εσύ και η ΝΔ δεν έχετε δικαίωμα να μιλάτε περί κουκουλοφόρων

Έχει «σφιχτεί» η ΝΔ από τις αποκαλύψεις για το σκάνδαλο της Novartis και δεν μετράει τα λόγια της. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός πως καταφέρεται με οργή κατά των προστατευόμενων μαρτύρων της εν λόγω υποθέσεως ξεχνώντας τα δικά της… κατορθώματα.



Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης με προσωπική δήλωσή του είπε:

«Σε μια Δημοκρατία, η Δικαιοσύνη δεν μπορεί να φοράει κουκούλα απέναντι σε εκπροσώπους του Ελληνικού λαού. Απαιτώ την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης της Novartis. Όλα να έρθουν στο φως. Αλλά χωρίς κουκούλες. Δεν πρόκειται να δεχθώ να συκοφαντείται μια ολόκληρη Παράταξη, αλλά και να σύρεται στη λάσπη ο δημόσιος βίος της χώρας από τρεις κουκουλοφόρους χωρίς ονοματεπώνυμο. Που η Κυβέρνηση, μάλιστα, παραδέχθηκε σήμερα ότι τους γνωρίζει.»

Σε αυτή την κατεύθυνση οφείλουμε να θυμίσουμε στον Μητσοτάκη ότι η δική του παράταξη έκανε «εγκαίνια» στην πρακτική της συκοφαντίας μίας ολόκληρης παρατάξεως από κουκουλοφόρους χωρίς ονοματεπώνυμο.

Η διαφορά είναι ότι στην περίπτωση του σκανδάλου της Novartis οι κουκουλοφόροι καταθέτουν στοιχεία που μένει να ελεγχθούν από την Δικαιοσύνη, ενώ στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής διασύρουν ενώπιον της Ιστορίας την Ελληνική Δικαιοσύνη με τις αρλούμπες που λένε.

Όσον αφορά την μνεία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στην περίπτωση του Πολάκη που είπε ότι γνωρίζει τους προστατευόμενους μάρτυρες, να του θυμίσουμε και πάλι πως και δικοί του υπουργοί γνωρίζουν τους προστατευόμενους μάρτυρες στην δίκη της Χρυσής Αυγής. Αγκαλιά τους είχαν πάρει και αυτό δεν το λέμε μεταφορικά…



Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.