AΓΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΓΟΥ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ: «ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ… ΣΚΑΣΕ ΡΕ ΜΗ ΜΙΛΑΣ! ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΔΩ ΡΕ!» ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Απάντηση Γ. Λαγού για το επεισόδιο με συριζαίους - ΒΙΝΤΕΟ

Διακόπηκε η συνεδρίαση – Κάλεσε τη φρουρά το προεδρείο – «Δεν μπορεί να συνεχιστεί η συζήτηση, αν συνεχιστεί η συζήτηση θα γίνουν χειρότερα» είπε ο Σπύρος Λυκούδης – Κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια


«Δεν μπορεί να συνεχιστεί η συζήτηση, αν συνεχιστεί η συζήτηση θα έχουμε χειρότερη εξέλιξη, καθίστε ηρεμήστε πέντε λεπτά και θα δούμε τι θα γίνει» είπε ο Σπύρος Λυκούδης που προήδρευε της συνεδρίασης για το σχέδιο νόμου του υπουργείου Υποδομών στην Ολομέλεια της Βουλής καλώντας τη φρουρά προκειμένου να αποφευχθεί γενικευμένη σύρραξη μεταξύ των βουλευτών.

Ο καβγάς προκλήθηκε όταν ο χρυσαυγίτης βουλευτής Γιάννης Λαγός επιτέθηκε στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Ξυδάκη με τη φράση «σκάσε ρε προδότη, μη μιλάς».

Οπως φαίνεται στα πλάνα από τη Βουλή, οι δύο βουλευτές κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια, ενώ φαίνεται να χειρονομούν και να απευθύνονται ο ένας στον άλλο με εκφράσεις που δεν έχουν καταγραφεί από τα μικρόφωνα.

Δείτε το βίντεο


Ο Βουλευτής Β΄ Πειραιώς της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός στην δήλωσή του προς τους δημοσιογράφους εξήγησε τον λόγο που χαρακτήρισε τους κυβερνώντες ως προδότες, καθώς ξεπουλάνε το όνομα της Μακεδονίας μας, ενώ αντιμετωπίζουν με αδράνεια και απάθεια την αιχμαλωσία των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στις φυλακές της Αδριανούπολης.


Σημείωσε πως η Χρυσή Αυγή εκφράζει αυτά που πιστεύουν όλοι οι Έλληνες και θα συνεχίζει να μάχεται για Ελλάδα και Ορθοδοξία.


Τέλος, εξιστόρησε το επεισόδιο και τις προκλήσεις από πλευρά των Συριζαίων που οδήγησε τελικά στην διακοπή της ομιλίας του.




Γ. Λαγός: Να καταρριφθεί τουρκικό αεροπλάνο! Επεισόδιο με συριζαίους

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.