SYRIZANEL – XEFTILES! ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ «ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΕ» (ΣΕ ΔΥΟ ΦΑΣΕΙΣ…) ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΓΕΣ ΚΑΙ 16 ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ!

Δεν έχει πάτο το βαρέλι της ξεφτίλας για την συγκυβέρνηση των ΠΡΟΔΟΤΩΝ! Έτσι, στην «παρενόχληση» (ή όπως αλλιώς θέλετε πέστε την…) ελικοπτέρου στο οποίο επέβαιναν ο αρχηγός ΓΕΣ και 16 ανώτατοι αξιωματικοί του Στρατού Ξηράς (διοικητής ΑΣΔΕΝ, κ.λπ.), προχώρησαν σήμερα οι Τουρκαλάδες!



Η πρώτη παρενόχληση σημειώθηκε κατά την μετάβαση του ελικοπτέρου από τη Ρόδο στη Ρω και στη Στρογγύλη, αλλά οι Τούρκοι επανέλαβαν την «παρενόχληση» και κατά την πτήση της επιστροφής!

Πιο συγκεκριμένα, κατά την μετάβαση του ελικοπτέρου από τη Ρόδο στη Ρω και στη Στρογγύλη, τα τουρκικά ραντάρ δια ασυρμάτου κάλεσαν το ελληνικό ελικόπτερο να αλλάξει πορεία, διότι… παραβίαζε το τουρκικό FIR.

Κατά την επιστροφή, οι Τούρκοι απογείωσαν ένα ζευγάρι τουρκικών μαχητικών από τη βάση του Ντάλαμαν, τα οποία προσέγγισαν το ελληνικό ελικόπτερο και το «παρενόχλησαν», περιπαίζοντας τις κούφιεςψευτοπατριωτικές μεγαλοστομίες των Καμμένων και των Παυλόπουλων!

Να τσακιστεί και να φύγει τώρα η –μονίμως στημένη στα τέσσερα!- συγκυβέρνηση των προδοτών, που ντροπιάζει καθημερινώς την Πατρίδα και τον Ελληνικό Λαό, καθώς έχει μετατρέψει τη χώρα σε κλωτσοσκούφι του Οθωμανού Πασά της και περίγελο διεθνώς

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.