Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018

Κυλιόμενες δημοσκοπήσεις: Δεύτερο κόμμα η Χρυσή Αυγή σε Μακεδονία και Θράκη - Αφανίστηκε το κόμμα Καμμένου!

Κυλιόμενες δημοσκοπήσεις: Δεύτερο κόμμα η Χρυσή Αυγή σε Μακεδονία και Θράκη - Αφανίστηκε το κόμμα Καμμένου!

Η προδοσία της Μακεδονίας μας, η οποία επισημοποιήθηκε με την υπογραφή της συμφωνίας από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ στις Πρέσπες, έχει αλλάξει άρδην το πολιτικό σκηνικό.Η υπογραφή της επαίσχυντης συμφωνίας, η οποία συνιστά εθνική μειοδοσία και παραχωρεί το όνομα της Μακεδονίας και "μακεδονική" γλώσσα και ταυτότητα στους σκοπιανούς, έχει αφυπνίσει τον Ελληνικό Λαό και έχει προκαλέσει έκρηξη αγανάκτησης.

Σύμφωνα λοιπόν με 48ωρη κυλιόμενη δημοσκόπηση - τα αποτελέσματα της οποίας ΔΕΝ δημοσιοποιούνται - για λογαριασμό μεγάλου κόμματος η κατάρρευση των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ δεν έχει σταματημό!

Συγκεκριμένα, η Χρυσή Αυγή σε Μακεδονία και Θράκη καταγράφεται ξεκάθαρα ως δεύτερη πολιτική δύναμη, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ σε αρκετούς νόμους πιάνει μόλις και μετά βίας το 5%.

Όσο για το πατριδοκάπηλο απόκομμα Καμμένου, το οποίο έχει εντελώς... ξεβρακωθεί μετά τις τελευταίες εξελίξεις, έχει πλήρως αφανιστεί, αφού τα ποσοστά που καταγράφει δεν αγγίζουν καν το 1%.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και μπροστά σε αυτές η Χρυσή Αυγή συνεχίζει ενωμένη και απρόσκοπτα τον Αγώνα ενάντια στην προδοσία της Μακεδονίας μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται