ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΟΝΕΩΝ ΣΕ ΣΕΡΡΕΣ ΚΑΙ ΚΟΖΑΝΗ ΓΙΑ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ» – ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ» ΝΟΜΟ!

Ενώ τα καθεστωτικά ΜΜΕ παίζουν το γνωστό παιχνίδι «κάλυψη-απόκρυψη», σφοδρές είναι οι αντιδράσεις των γονέων των Ελληνόπουλων σε Σέρρες και Κοζάνη, για την «εκπαίδευση» των λεγόμενων «προσφυγόπουλων» στα σχολεία των παιδιών τους. Οι γονείς δεν είναι βεβαίως αντίθετοι σ’ αυτήν καθ’ αυτήν την «εκπαίδευση» των παιδιών αυτών, αλλά ζητούν να δημιουργηθεί ειδικός χώρος προς τούτο, μέσα στα hotspots.



Στις σχετικές ανακοινώσεις τους, οι γονείς των μαθητών στο δημοτικό διαμέρισμα Σκουτάρεως του δήμου Σερρών, υποστηρίζουν ότι προκαλείται «αναίτια αναστάτωση» και τονίζουν ότι «μαθητές αυτής της ηλικίας εκλαμβάνουν το νέο και άγνωστο με έναν δικό τους τρόπο που ποικίλλει και δεν μπορεί να προβλεφθεί και τρομάζουμε στη σκέψη ότι ένα πρωί θα εισέλθουν στην αυλή του σχολείου δέκα νέοι μαθητές χωρίς να έχει γίνει καμία ενημέρωση στα παιδιά μας για αυτούς»!

Οι αγανακτισμένοι γονείς έχουν αποστείλει εξώδικα στον δήμαρχο Σερρών, τον προϊστάμενο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών και τον αντιπεριφερειάρχη Σερρών.

Ο –προφανώς αμερικανοκομμουνιστής- προϊστάμενος εκπαίδευσης, απαντά στο αίτημα των γονέων με ύφος χιλίων Στάλιν: «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην μπουν στο σχολείο και να μην κάνουν κανονικά μάθημα τα παιδιά» και απειλεί με τον «αντιρατσιστικό» νόμο των Σαμαροβορίδηδων: «Όσοι προβούν σε ακρότητες θα αντιμετωπίσουν τον αντιρατσιστικό νόμο»!

Ομοίως, αντιδράσεις των γονέων των Ελληνόπουλων σημειώνονται και στην Αιανή Κοζάνης, με βασικό επιχείρημα ότι τα «προσφυγόπουλα» δημιουργούν σειρά προβλημάτων.

(ΥΓ): Υποκρισία αμερικανοκομμουνιστών: λένε, πως αν δημιουργηθούν ειδικοί χώροι μέσα στα hotspots για την εκπαίδευση» των «προσφυγόπουλων», θα είναι σαν «γκέτο»!

Τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας και της νύχτας, αμερικανοκομμούνια, που τις περνάνε τα «προσφυγόπουλα»; Δεν τις περνάνε στα «γκέτο» των hotspots; Και εν τέλει, αν πραγματικά θέλετε να τα απαλλάξετε από τα «γκέτο», ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ!

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.