ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ! ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Ε.Ε. ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ 290 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΙΝΟΥΝ

Είναι γνωστό ότι η ΕΕ αντιμετωπίζει στην Ελλάδα ως «το παιδί για όλες τις δουλειές». Στα πλαίσια αυτά, φροντίζει να της δίνει και τον κυρίαρχο ρόλο στην υποδοχή, εγκατάσταση, προσαρμογή και μονιμοποίηση των «προσφύγων» που έρχονται παράνομα στην Χώρα μας, φροντίζοντας να της δίνει και κάποια χρήματα για τον… κόπο της.
Πιο συγκεκριμένα όπως έγινε γνωστό έκτακτη χρηματοδότηση 289 εκατομμύρια ευρώ ενέκρινε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τις ανάγκες της διαχείρισης του προσφυγικού στην Ελλάδα, προκειμένου
να συνεχιστεί το πρόγραμμα φιλοξενίας σε διαμερίσματα και ξενοδοχεία, να εξασφαλιστούν επαρκείς συνθήκες των κέντρων υποδοχής της ενδοχώρας, να ενισχυθούν οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης στο Αιγαίο και να ενισχυθούν τα μέσα προφύλαξης των προσφύγων από τη χειμωνιάτικη κακοκαιρία.»
Όπως αναφέρει το pronews.gr, από τα 289 εκατομμύρια που δίνονται για την Ελλάδα, 190 εκατομμύρια διατίθενται στην Ύπατη Αρμοστεία για να συνεχιστεί το πρόγραμμα φιλοξενίας σε διαμερίσματα και ξενοδοχεία, στο οποίο περιλαμβάνεται το πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης των προσφύγων μέσω προπληρωμένων τραπεζικών καρτών.

Η Ύπατη Αρμοστεία παίρνει άλλα πέντε εκατομμύρια για να προμηθευτεί και να διανείμει 400 κοντέινερ στις «δομές» υποδοχής της ηπειρωτικής Ελλάδας.

Στον ΔΟΜ δίνονται 61 εκατομμύρια για να συνεχίσει την υποστήριξη των δομών φιλοξενίας στην Ελλάδα μεταξύ άλλων υποστηρίζοντας την πρόσβαση στην υγεία, την εκπαίδευση και τη διαμονή των ασυνόδευτων ανηλίκων στις λεγόμενες «ασφαλείς ζώνες» των καταυλισμών.

Άλλα 357 χιλιάδες ευρώ δίνονται στον ΔΟΜ για να παρέχει στα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης των νησιών και στο Φυλάκιο του Έβρου κουβέρτες, ρούχα και άλλα είδη για τον χειμώνα.

Ακόμη στο Λιμενικό δίνονται 33 εκατομμύρια για επιχειρήσεις μεταφοράς στο Αιγαίο»

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.