Το όραμα του συριζαίου Βούτση για μια Ευρώπη των λαθρομεταναστών

Ο κομματικός πρόεδρος της Βουλής, Βούτσης αποκάλυψε για μια ακόμη φορά το όραμα του ΣΥΡΙΖΑ για μια Ευρώπη των λαθρομεταναστών, απευθύνοντας χαιρετισμό στην ημερίδα «Ενίσχυση των Πολιτικών Κοινωνικής Ένταξης και Ενσωμάτωσης των Μεταναστών/Μεταναστριών στην Ελλάδα».


Ο μεγαλοπαράγοντας του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε ότι: "οι ευρωπαϊκοί λαοί χρειάζεται να ενισχύσουν ένα νέο πολιτικό συσχετισμό σε όλα τα επίπεδα των εκλεγμένων οργάνων της ΕΕ, που θα βοηθήσει στην εμπέδωση τέτοιων πολιτικών, «για να φύγουμε από το διχασμό, τον απομονωτισμό, την ανοχή της μη τήρησης των κανόνων, τις ρατσιστικές και ξενοφοβικές συμπεριφορές, που απειλούν την περαιτέρω διάλυση της ΕΕ».

Ξεκαθάρισε μάλιστα πως η εθνομηδενιστική κυβέρνηση παραμένει «θετικά στρατευμένη με όσους προωθούν τέτοιες πολιτικές».

Από την πλευρά της η συριζαία Τασία Χριστοδουλοπούλου υποστήριξε ότι η ψήφιση του νόμου για την ιθαγένεια αποτέλεσε το πρώτο μέσο κοινωνικής ένταξης των μεταναστών.

Το σχέδιο αφελληνισμού της Πατρίδας μας και αντικατάστασης του γηγενούς πληθυσμού από λαθρομετανάστες δεν θα περάσει και το πρώτο μεγάλο ανάχωμα θα σηκωθεί με την επερχόμενη Νίκη των Ελλήνων Εθνικιστών στις αυτοδιοικητικές, ευρωεκλογές και εθνικές εκλογές.


Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.