Η «πασοκοποίηση» συνεχίζεται: Έτοιμος για προσχώρηση στην ΝΔ ο... Βενιζέλος

Ολοένα και πιο κοντά στην ΝΔ φαίνεται ότι βρίσκεται ο πρώην αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Σαμαρά (Ιούνιος 2012-Δεκέμβριος 2014) Ευάγγελος Βενιζέλος.

Το πιο πρόσφατο βήμα που τον φέρνει στην «μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη» της ΝΔ είναι η είδηση ότι θα μιλήσει σε εκδήλωση του κομματικού Ινστιτούτου «Κωνσταντίνος Καραμανλής» στις 26 Μαρτίου και, μάλιστα, στο ξενοδοχείο που συνηθίζει και ο δικός του κύκλος να διοργανώνει τις εκδηλώσεις του: στο «Ηλέκτρα Παλλάς» της οδού Ναυάρχου Νικοδήμου.


Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, το «Ινστιτούτο Δημοκρατία Κωνσταντίνος Καραμανλής» και το Γερμανικό Ίδρυμα Hanns Seidel συνδιοργανώνουν Policy Meeting για τις επικείμενες ευρωεκλογές για την πορεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης με θέμα «Η Ευρώπη πουλάει;».

Ομιλητές θα είναι ο Ευάγγελος Βενιζέλος, πρώην αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, ο Κωστής Χατζηδάκης, αντιπρόεδρος της ΝΔ, και ο Daniel Goler, ομότιμος καθηγητής ευρωπαϊκών σπουδών της έδρας Jean Monnet στο Πανεπιστήμιο του Passou. Την πρόσκληση υπογράφει ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Ευάνθης Χατζηβασιλείου και η Γενική Διευθύντρια του Hanns Seidel Τζένη Καπέλου.

Της προσέγγισης του Βενιζέλου με την ΝΔ επί αρχηγίας του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει προηγηθεί η ένταξη των στενών συνεργατών του Βενιζέλου, Κυριάκου Πιερρακάκη και Θόδωρου Πελαγίδη, στο επιτελείο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο Πιερρακάκης θα είναι, μάλιστα, πιθανόν υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές, καθώς ο πρόεδρος της ΝΔ τον προορίζει για σημαντικό υπουργείο.

Κι ενώ η «πασοκοποίηση» της ΝΔ συνεχίζεται, τα διάφορα θρασύτατα εθνικόφρονα παπαγαλάκια της προσπαθούν απεγνωσμένα να σταματήσουν την ροή πρώην ψηφοφόρων της ΝΔ προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, με ψέματα και συκοφαντίες εναντίον του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, ακριβώς επειδή η Αλήθεια εξευτελίζει το κόμμα τους κι αυτούς ακόμη περισσότερο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.