Απίστευτη δήλωση συριζαίου για το επερχόμενο ξεπούλημα: «Τα ψάρια στο Αιγαίο δεν έχουν ούτε ελληνική σημαία ούτε τούρκικη»!

Αναμφίβολα όλοι θυμόμαστε το (δήθεν) «αναρχικό» σύνθημα παλαιότερων δεκαετιών «Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του», το οποίο στην πραγματικότητα «άδειαζε» την Ελληνικότητα του Αιγαίου και άνοιγε την όρεξη των τούρκων.
Τώρα πλέον αποτελεί και επίσημη δήλωση κυβερνητικού παράγοντα του ΣΥΡΙΖΑ, συγκεκριμένα του Πάνου Τριγάζη, Συντονιστή Διεθνών Σχέσεων του Κόμματος, ο οποίος δήλωσε τα εξής απίστευτα:



«Στα μέσα της χρονιάς θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη Οικονομικό Φόρουμ Ελλάδας - Τουρκίας, διότι θέλουμε να αναπτύξουμε τις σχέσεις μας. Υπάρχουν και άλλα θέματα προς εξέταση στο Αιγαίο. Με ποιον άλλο μπορούμε να συνεργαστούμε για να προστατεύσουμε την θάλασσα του Αιγαίου; Εάν θέλουμε να υπάρχει ζωή στην θάλασσα του Αιγαίου πρέπει να βρούμε δρόμους συνεργασίας με την Τουρκία. Τα ψάρια στο Αιγαίο δεν έχουν ούτε ελληνική σημαία ούτε τούρκικη»!

Για τον απίθανο αυτόν τύπο, με την τόσο νευραλγική θέση στον ΣΥΡΙΖΑ το μόνο που μετρά στο Αιγαίο είναι τα… ψάρια του. Επομένως, δεν τρέχει τίποτα εάν στην θάλασσα αυτή, με την Ελληνική ονομασία και κυριαρχία, αποκτήσουν συγκυριαρχία και οι τούρκοι, αρκεί να προσέχουν μην πάθουν τίποτα τα… λέπια των ψαριών!

Μετά την «Βόρεια Μακεδονία» το στίγμα της ενδοτικότητας των εθνομηδενιστών συριζαίων και των συνοδοιπόρων τους εστιάζεται τώρα στο ξεπούλημα του Αιγαίου στους αδηφάγους τούρκους.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.