Ο ΛΑΟΣ ΣΤΑ ΒΙΛΙΑ ΔΙΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΑΡΧΙΚΟΜΜΟΥΝΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΥΠΕΡ ΤΗΣ… ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ «ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ»: ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΡΕ!

Την απόφαση να κηρυχθούν «ανεπιθύμητα» τα «προσφυγάκια» που κουβάλησαν στην περιοχή τους από τα hotspots της Σάμου, της Χίου και της Λέρου οι Τσιπραίοι και οι άτυποι συγκυβερνήτες τους κουκουέδες, αποφάσισαν ομόφωνα οι δημοτικοί σύμβουλοι της πολύπαθης Μάνδρας, κατά την διάρκεια συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου στα Βίλια Αττικής.


Ο μόνος που μειοψήφησε ήταν ο δημοτικός σύμβουλος της κουκουέδικης (Αντι)Λαϊκής Συσπείρωσης, ο οποίος όταν πήρε το λόγο αποδοκιμάστηκε αγρίως από αγανακτισμένους κατοίκους της περιοχής, που τον προέτρεψαν να τους πάρει σπίτι του, αφού τους θέλει τόσο πολύ!

Αλλά, δεν είναι κορόιδα οι κουκουέδες να πάρουν τα «προσφυγάκια» στις πολυτελείς βιλάρες τους, να τους… λερώσουν τα χαλιά! Θέλουν –οι αμερικανόβιοι υποκριτές!- να τους φορτώσουν στις πλάτες όλων μας, αλλά δε θα τους περάσει και θα χάσουν και τα… μπόνους από το μεγάλο αφεντικό τους, τον Πάιατ!

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.