Θέλουν και βραβείο για την προδοσία! Κατρούγκαλος: «Κατάλληλη αναγνώριση το Νόμπελ Ειρήνης για την Συμφωνία των Πρεσπών»

Συνέντευξη στο γερμανικό περιοδικό Der Spiegel έδωσε ο δήμιος των συντάξεων και νυν υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος, προκειμένου να μιλήσει για την προδοσία των Πρεσπών.
Ο Κατρούγκαλος, λοιπόν, στις δηλώσεις του χαρακτήρισε την «Συμφωνία των Πρεσπών» ως «πρωτοποριακή», προσθέτοντας ότι για αυτήν «το Νόμπελ Ειρήνης θα ήταν μια κατάλληλη αναγνώριση».



Συγκεκριμένα, είπε: «Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι μια πρωτοποριακή συμφωνία - για την οποία πιστεύω ότι το Νόμπελ Ειρήνης θα ήταν μια κατάλληλη αναγνώριση»

Εμείς, εδώ θυμόμαστε ότι για «Νόμπελ Ειρήνης» είχαν προταθεί και οι κάτοικοι της Λέσβου για το «προσφυγικό».

Τώρα προτείνεται ο Τσίπρας με τον Ζάεφ και από ό,τι φαίνεται το περιβόητο «Νόμπελ Ειρήνης» γίνεται νόρμα στην εποχή της συριζαίικης προδοσίας των εθνικών συμφερόντων.

Πάντως, είναι αξιοθαύμαστη η… μετριοφροσύνη των συριζαίων, που αυτοπροτείνονται για το Νόμπελ με φόντο την προδοσία της Μακεδονίας μας.

Τόση μετριοφροσύνη δεν είχε ούτε ο Ιούδας, αφού τα τριάκοντα αργύρια του είχαν προταθεί, δεν τα θεώρησε ο ίδιος ως «κατάλληλη αναγνώριση» για την προδοσία.



Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/theloun-kai-brabeio-gia-thn-prodosia-katrougkalos-katallhlh-anagnwrish-to-n#ixzz5hxeAsHXF

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.