ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ νέες ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΕΣ δηλώσεις ΣΥΡΙΖΑίων! Κάθε ΕΓΚΛΗΜΑ το βλέπουν ως… εθνικό συμφέρον…

Την αντίθεσή της στην θέση του Μάρτιν Βέμπερ για «πάγωμα» της ενταξιακής διαδικασίας της Τουρκίας εξέφρασε χθες η γνωστή για τις φιλοτουρκικές απόψεις της,  Σία Αναγνωστοπούλου.
Οπως υποστήριξε αυτές οι θέσεις όπως και «η υιοθέτηση από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ψηφίσματος που ζητεί αναστολή των ενταξιακών διαπραγματεύσεων είναι ενάντια στο εθνικό συμφέρον της Ελλάδας, δεν συμβάλλουν στον εκδημοκρατισμό της Τουρκίας, δημιουργούν μόνο προνομιακές οικονομικές σχέσεις και δεν εντάσσουν την Τουρκία σε κανέναν έλεγχο σύμφωνα με τα κριτήρια της Κοπεγχάγης».



Τις δηλώσεις αυτές έκανε η κα Αναγνωστοπούλου στην εφημερίδα «Τα Νέα Σαββατοκύριακο».

Η αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών εξέφρασε την ικανοποίησή της από τα αποτελέσματα της επίσκεψής της στα Σκόπια και τόνισε πως «η Συμφωνία των Πρεσπών αποτελεί την έμπρακτη συσπείρωση δυνάμεων που μάχονται για την ειρήνη, τη σταθερότητα και την αλληλεγγύη στα Βαλκάνια, ενάντια σε αναθεωρητικές, εθνικιστικές δυνάμεις που μπορεί να υπονομεύσουν το μέλλον της περιοχής».

Είναι θλιβερό ότι οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν εθνικό κάθε τι το εθνοκτόνο και δείχνει με γλαφυρό τρόπο την ιδεολογική συψη άρδην του πολιτικού μας συστήματος…

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.