DIE WELT: «ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ HOTSPOTS»… ΤΡΩΝΕ, ΤΡΩΝΕ, ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΔΕ ΧΟΡΤΑΙΝΟΥΝ ΤΑ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ» ΠΙΡΑΝΧΑΣ!

Ρεπορτάζ για την κατάσταση που επικρατεί στο hot spot της Σάμου (η ίδια και χειρότερη κατάσταση επικρατεί και στα υπόλοιπα…) δημοσιεύει η γερμανική εφημερίδα DIE WELT στην κυριακάτικη έκδοσή της, επικαλούμενη έγγραφο της γερμανικής πρεσβείας στην Αθήνα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η κατάσταση που επικρατεί χαρακτηρίζεται «ντροπή για την Ευρώπη». Επίσης,
αναφέρεται, είναι «δύσκολο να εξηγηθεί στη διεθνή κοινή γνώμη γιατί η Ελλάδα δεν είναι σε θέση να προσφέρει σε πρόσφυγες και μετανάστες που φτάνουν στη χώρα αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης».

Και βέβαια, δεν είναι καθόλου δύσκολο να εξηγηθεί η οικτρή εικόνα των hotspots, ενώ τα ευρωπαϊκά κονδύλια ρέουν ασταμάτητα! Η απάντηση είναι πολύ απλή: τα αχόρταγα «αλληλέγγυα» πιράνχας της αριστεράς και της… προόδου, που διαχειρίζονται τα κονδύλια για τους ταλαίπωρους που προσελκύουν στην Ελλάδα (με απατηλές υποσχέσεις περί «παραδείσων»…), τρώνε, τρώνε, τρώνε και δε χορταίνουν!

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.