H Χρυσή Αυγή απαντά για τον νέο ποινικό κώδικα: Δώρο του ΣΥΡΙΖΑ στους μιζαδόρους της ΝΔ η κατάργηση του Νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου - ΒΙΝΤΕΟ

Καμία αλλαγή στα πλαίσια ποινών δεν μας αφορά, γιατί είμαστε αθώοι!

Η Νέα Δημοκρατία έχει ψηφίσει όλα τα αντεθνικά νομοθετήματα του ΣΥΡΙΖΑ και το γραμμάτιο ξεπληρώνεται σήμερα με τις τροποποιήσεις στον νέο Ποινικό Κώδικα. Ο ΣΥΡΙΖΑ καταργεί τον Νόμο 1608/1950, που αποτελεί εδώ και 70 χρόνια τον μεγαλύτερο φόβο όσων κλέβουν δημόσιο χρήμα. Με τις τροποποιήσεις Καλογήρου τα ισόβια καταργούνται και οι ποινές δεν επιτρέπεται πλέον να ξεπερνούν τα 15 έτη!


Οι εμπλεκόμενοι σε οικονομικά σκάνδαλα Νεοδημοκράτες ήδη πανηγυρίζουν. Προ ολίγων ημερών η Εισαγγελία Διαφθοράς ζήτησε την δίωξη του Νεοδημοκράτη βουλευτή Σαλμά για την τέλεση του κακουργήματος της ηθικής αυτουργίας σε απιστία κατ’ εξακολούθηση µε τις επιβαρυντικές διατάξεις του Νόµου περί Καταχραστών του ∆ηµοσίου. Η ίδια διάταξη αφορά και όλους τους Βουλευτές της ΝΔ, που κατηγορούνται για το σκάνδαλο Novartis.

Οι συνεταίροι στην καταστροφή της Ελλάδος, Τσίπρας και Μητσοτάκης, ψήφισαν χέρι-χέρι το 3ο μνημόνιο, το ισλαμικό τέμενος, το σύμφωνο συμβίωσης, το άσυλο στους λαθρομετανάστες και φυσικά έχουν δεσμευτεί από κοινού για την τήρηση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών. Γι' αυτό και ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει δώρο στην Νέα Δημοκρατία την κατάργηση του Νόμου που τιμωρεί αυστηρά τους καταχραστές του Δημοσίου.

Εις ό,τι αφορά την δίκη της Χρυσής Αυγής, αυτή στήθηκε με παράνομες τηλεφωνικές εντολές του Σαμαρά σε δικαστικούς και περιέλαβε πάνω από 100 άσχετες δικογραφίες με στόχο να κρατηθεί σε πολυετή δικαστική ομηρία το Εθνικιστικό Κίνημα. Στο τέλος της διαδικασίας αυτής η αλήθεια θα λάμψει και η Χρυσή Αυγή θα δικαιωθεί. Η όποια αλλαγή του πλαισίου ποινής δεν μας αφορά, γιατί είμαστε αθώοι.

Ήδη η Εισαγγελία Πρωτοδικών έχει ήδη ζητήσει από τη Βουλή τη δίωξη Σαμαρά για τις παράνομες εντολές στον εισαγγελέα Ντογιάκο, δηλαδή για το αδίκημα της προτροπής σε τέλεση εγκλήματος. Ο Τσίπρας όμως, κρατά τον φάκελο Σαμαρά καλά κλειδωμένο στο συρτάρι του, ευνοώντας για μία ακόμη φορά τα δεκανίκια του στην καταστροφή της Ελλάδος, δηλαδή τους ψευτοδεξιούς Νεοδημοκράτες.

Η άθλια προπαγάνδα κατά της Χρυσής Αυγής καταρρέει για έναν ακόμη λόγο. Το προσχέδιο της Νομοπαρασκευαστικής επιτροπής προέβλεπε εναρμόνιση με την σύμβαση του Παλέρμο και μετατροπή του αδικήματος του άρθρου 187 σε πλημμέλημα, αν δεν υπάρχει οικονομικό όφελος. Το ίδιο ακριβώς προσχέδιο είχε εγκρίνει η αρμόδια επιτροπή και επί Σαμαρά το 2014. Στην περίπτωση αυτή απαλλάσσονται άμεσα όλοι οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής από τις κατηγορίες.

Με προσωπική παρέμβαση Καλογήρου όμως η εν λόγω διάταξη καταργήθηκε με στόχο να συνεχιστεί η παράνομη και άδικη δίωξη της Χρυσής Αυγής. Την ίδια ώρα οι μιζαδόροι της Νέας Δημοκρατίας πέφτουν στα μαλακά και αντί για ισόβια αντιμετωπίζουν ποινές μέχρι 15 έτη.

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.